Autors Tēma: Nobeidzās žurnāls  (Lasīts 4460 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Nobeidzās žurnāls
« : 2014. gada 22. septembris, 16:02:13 »
Pilnīga un galīga bēda, ka Dienas Ēdieni beidz savu eksistenci un šone'dēl pēdējais numurs iznāk :(

Tiesa - tā kā man oktobris bija aju samaksāts, tad ļāva kaut ko citu uz mēnesi paņemt vietā un uz e-pastu br'diināja, ka jāizbeidz automātiskā maksājuma līgums, bet... Nu ko lai turpmāk paņem vietā? Man tā patika, ka bija labi sabalansēts receptes+lasāmā daļa...

Atslēdzies Mangusts

Re: Nobeidzās žurnāls
« Atbilde #1 : 2014. gada 22. septembris, 16:30:39 »
Man iedāvināts Četru sezonu abonements un žurnāls tīri labi patīk gan vizuāli, gan saturiski, lai gan tur padaudz diezgan eksotisku recepšu un attēlu. Ir arī produktu salīdzināšana un jaunumu apskats, bet uzsvars uz eko utml.  Savā ziņā - gaumes jautājums.
To kas gaidāms no žurnāla, labi var ievērtēt viņu mājaslapā cetrassezonas.lv, bet jāņem vērā, ka tā nav žurnāla atreferējums - savā ziņā mājaslapa un žurnāls dzīvo katrs par sevi atsevišķi.
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 22. septembris, 16:59:32 no Mangusts »
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies j

« Atbilde #2 : 2014. gada 22. septembris, 16:31:52 »
Hm, pat nebiju manījusi, ka beidzas ... šogad neabonēju, laikam tad vainīga :-)
Patiešām bija tīri labs, arī ticamas tās receptes.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 22. septembris, 16:43:05 »
Četras sezonas šad tad nopirku, vienbrīd abonēju arī Ievas virtuvi un to maziņo, kam bija vēl vāki receptēm - aizmirsu kā sauca.  Bet kopumā neviens īsti negāja pie sirds. Saimniece ar tematiskajiem pielikumiem - šad tad ja Narvesanā pašķirstot liekas kaut kas interesants, var paņemt, bet tur receptes nepilnīgas un bieži vien gļukainas..
Bet tie, kas uz avīžpapīra glancētos vākos - pavalk uz receptes.lv repertuāru, kur ņemam nezināmus daudzumus, samičkājam kopā, aplaistam ar majonēzi/kečupu un ēdam gardu muti - ņam ņam ņam   :-\

Atslēdzies tuure

« Atbilde #4 : 2014. gada 22. septembris, 16:44:43 »
Kāāā'??? Un kas būs ar samaksāto naudiņu, ja man līdz gada beigām abonēts??? E-pastā arī nav nekāds paziņojums bijis :((((

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2014. gada 22. septembris, 16:49:30 »
uzraksti viņiem
Aina Laguna <aina.laguna@dienaszurnali.lv>

Jo man zvanīja uz mob un piedāvāja par to vienu mēnesi, kas pārmaksāts (oktobri) citu žurnālu paņemt kompensācijā.

Draiskulis

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 22. septembris, 19:45:27 »
 @-draiskulis) :laugh:
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 28. septembris, 11:49:32 no Draiskulis »

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #7 : 2014. gada 22. septembris, 19:46:44 »
tā ir ka neko bez žurnāla palīdzības uztaisīt :D tad nu ir jāraud.......

Būtu labāk līdzjūtību izteicis par šo neizmērojamo zaudējumu :P

Draiskulis

• Viesi
« Atbilde #8 : 2014. gada 22. septembris, 19:50:46 »
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 28. septembris, 11:49:40 no Draiskulis »

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2014. gada 22. septembris, 19:52:26 »
nekādas līdzjūtības NEBŪS, marš uz virtuvi ekperimentēt!
Šas daeksperimentēšu ar sēnītēm. Būs ko pīrādziņos iepildīt...  :cool:

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #10 : 2014. gada 22. septembris, 19:55:13 »
Nez, aizvien biežāk saprotu, ka žurnālus nevajag :) Es gan pēc inerces pasūtu Ievas Virtuvi - vismaz sezonai uzmanību pievērš un tā... Bet vispār - receptes tāpat internetā meklēju, ja vajag. Un pēdējos gados vispār pēc 1905. gada pavārgrāmatas - ir tāda smuka, dzelteniem vākiem, bieza un ar vairākiem ēdienkaršu variantiem katrai gada nedēļai. Un tur viss ir vienkārši, bet tajā pašā laikā dievīgi. Varbūt naudu, ko ieguldījāt žurnālos, ieguldiet labās pavārgrāmatās?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #11 : 2014. gada 22. septembris, 20:07:02 »
Nauda tiek ieguldīta 1 žurnālā un nelaidiet mani grāmatnīcā :) bet Marta Stjuarte vienalga ir lieliska :)

Draiskulis

• Viesi
« Atbilde #12 : 2014. gada 22. septembris, 20:40:54 »
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 28. septembris, 11:49:53 no Draiskulis »

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #13 : 2014. gada 22. septembris, 20:57:26 »
Nauda tiek ieguldīta 1 žurnālā un nelaidiet mani grāmatnīcā :) bet Marta Stjuarte vienalga ir lieliska :)
gan jau paņemsi kādu nerātno žurnālu :D

Ja? Grāmatnīcās tādi ir?

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #14 : 2014. gada 22. septembris, 21:00:57 »
Man liekas, grāmatnīcās viss ir.. Es cenšos neiet. Savu mīļāko pavārgrāmatu izcēlu Maximas plauktā... Tā ka - nelaišana grāmatnīcā vairs nelīdz... Vēl ir grāmatu galdi iepirkšanās centros, grāmatu plaukti pārtikas veikalos... Ak, pilns izaicinājumu nabaga vājajam raksturam...