Autors Tēma: ideoloģijas augļi  (Lasīts 2865 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: ideoloģijas augļi
« Atbilde #15 : 2014. gada 11. novembris, 11:37:15 »
A ja tā krievija nebūtu saņēmusi sankciju potes, Latvija maz vēl būtu?
Ja Krievija būtu izdomājusi, ka tādai Latvijai nebūs būt, tad nekādas tur štrunta sankcijas nebūtu viņu atturējušas no 40.gada scenārija.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2014. gada 11. novembris, 11:39:40 »
Bet vispār man gribējās, lai jūs parunājaties par kontaktēšanos ar Krievijas paziņām...  nu tādā sadzīviskā līmenī - kā izdodas/neizdodas...

a jūs te globālo politiku sapināt... :( Škic uz Mao politinformāciju!

Nu tā jau ir tā atbilde - droši zini, ka tie paziņas Tevi par fašitjugu aiz muguras nesaukāja? Es viņiem neticētu....

Atslēdzies Mao

« Atbilde #17 : 2014. gada 11. novembris, 11:41:23 »
Mums ir stāstīts kā šī Latvija radās 1918. gadā.
Vai tikpat droši esam arī par 1991. gadu?  Tad, kad to droši zināsim, tā arī būs atbilde - mēs paši kaut ko, vai kāds mūsu vietā...

Tas nu gan tiesa. Kas kam par ko atlaida vai atdeva Latviju? Ņepoņņņņatno....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2014. gada 11. novembris, 11:44:44 »
Bet vispār man gribējās, lai jūs parunājaties par kontaktēšanos ar Krievijas paziņām...  nu tādā sadzīviskā līmenī - kā izdodas/neizdodas...
Ir man viena paziņa maskaviete, vēl padomju laikos no Latvijas aizprecējusies, kas periodiski dzīvo šeit Rīgā pie vecākiem. Visādā citādā ziņā ar viņu ir normāli saprasties, bet par politiku grūti. Cenšos slidenās tēmas apiet visādos veidos. Var just krievu propagandas augļus - ka Krievija balta un pūkaina, bet visa pasaule pret labo Krieviju sazvērējusies un apbižo...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #19 : 2014. gada 11. novembris, 11:46:38 »
Kvadra, man par lielu iepriecinājumu, šādas sarunas mums pat neizvērsās... laikam ļoti saprātīgi ļautiņi gadījās

daddy

• Viesi
« Atbilde #20 : 2014. gada 11. novembris, 11:48:30 »
suns zin ko ēdis... ko gan viņi atbildētu, ja Tu pajautātu - ko ta uz Krimu nebraucāt? :D :D

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #21 : 2014. gada 11. novembris, 11:54:04 »
suns zin ko ēdis... ko gan viņi atbildētu, ja Tu pajautātu - ko ta uz Krimu nebraucāt? :D :D

nu, es nepajautātu. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2014. gada 11. novembris, 11:56:37 »
Nu tā varētu sacīt vienīgi kā atbildi, ja tie cilvēki sāktu pilnā balsī sludināt lielkrievu šovinistisko politiku un "Krim naš". Bet citādi būtu stulbi kaut kā - vai tad viņi vainīgi pie lielās politikas, vai tad viņi okupēja to Krimu?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #23 : 2014. gada 11. novembris, 12:04:35 »
Patiesībā man ļoti patika šīs sarunas nedēļas garumā... un tas, lai kādi būtu abu pušu uzskati - cik delikāti mēs un ar humoru centāmies neibraukt nevajadzīgās diskusijās... ļoti laba pieredze. Redz, var, ja grib... cienīt viens otra uzskatus, nesākt pārtaisīt, kaut ko pierādīt un audzināt... Mana iekšējā pozīcija bija - a nafig, viņiem taču TUR jādzīvo... un nav tur viegli tādiem, kas ir ar citādiem uzskatiem. lai tak ienīst to Ameriku... :)

daddy

• Viesi
« Atbilde #24 : 2014. gada 11. novembris, 12:05:16 »
a kā Tu zini, ka nē? :)
Pludmalē visi plikiņi, izskatās pēc inteliģentiem... a patiesībā specnazietis ar savu tjolku... 

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #25 : 2014. gada 11. novembris, 20:27:00 »
Vēl bij smieklīgi, Anna man stāsta, cik laba šitā viņas sauļošanās eļļa - amerikanskaja, a es viņai, ka mans russkij Faberlik arī baigi ok :D