Autors Tēma: Nelaime...  (Lasīts 16936 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Nelaime...
« Atbilde #30 : 2018. gada 04. janvāris, 13:51:27 »
Tiem, kas zina inešuku kaut tik cik līdz pilnam vārdam un uzvārdam(publicēt pilnīgi nepazīstamiem clv varbūt tomēr nevajag - vismaz es to nedarīšu): ir iespēja ziedot asinis jebkur LV, kur tās pieņem, ar norādi "Inesei .... Apdegumu centrā" (to, kur viņa ir, gan jau ka visi tāpat ir uzminējuši ņemot vērā, kāda veida nelaime notikusi).

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #31 : 2018. gada 04. janvāris, 16:35:28 »
Es nosūtīju aptuveni tādu tekstu arī uz daļu forumiešu e-pastiem. Ja nu kāds nav laiciņu te nācis, bet grib un var palīdzēt.
Atvainojiet, lūdzu, tie, kas jau zināja un reaģēja, bet lieki saņems ziņu.
Un 2kārt atvainojiet, ja saņēmāt 2x, un 3kārt, ja 3x :( Antispams tā kā nobloķēja, tā kā ne :(
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 04. janvāris, 16:52:09 no Spārka »

Atslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2018. gada 04. janvāris, 16:35:51 »
rīt pieņem centr. stacijā no 10-14

Atslēdzies klaara

« Atbilde #33 : 2018. gada 04. janvāris, 16:50:56 »
Shausmas ! Es gan neesmu LV, taapeec kaa donors nedereeshu. Bet luudzu dodiet zinu ja varu kaa citaadi liidzeet !!! Forumaa maz ieskatos, bet inboxaa regulaari.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #34 : 2018. gada 04. janvāris, 17:07:24 »
manas asinis nekam neder ;o(... kopš bērnībā kaut ko nelāgu noslimoju manas asinis neņem pa pilnu. Bet ja vēl ko vajag - dodiet ziņu!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2018. gada 04. janvāris, 18:27:24 »
Palīdzību noteikti vajadzēs arī tad, kad šis viss būs aiz muguras. Domāju tīri praktiskas, sadzīviskas lietas, jo viss taču sadedzis

Atslēdzies magda

« Atbilde #36 : 2018. gada 04. janvāris, 18:36:17 »
Turam īkšķus! Domājam labas domas! Un,jā-Minnei taisnība,palīdzība,tīri praktiska būs vajadzīga.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #37 : 2018. gada 04. janvāris, 18:57:52 »
Jā nu, par donoru es diemžēl nederu - esmu vairākkārt mēģinājusi nodot asinis pazīstamiem cilvēkiem un arvien izbrāķēta pārāk smalku vēnu dēļ.  Bet, tiešām, gan vēl būs iespēja būt noderīgai kā citādi. Pagaidām turam īkšķus un domājam labas domas!

Atslēdzies Felder

« Atbilde #38 : 2018. gada 04. janvāris, 19:01:26 »
Asinis nodot nevaru, bet ja ir, vai būs, veids kā ziedot līdzekļus, dodiet ziņu.

Atslēdzies sōla

« Atbilde #39 : 2018. gada 04. janvāris, 19:42:00 »
Vismaz kāda grupa, rēzuss? Kāds pateiks?  Inešuks Jelgavā, es Ventspilī, kas notiek?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #40 : 2018. gada 04. janvāris, 19:43:48 »
Jā... noteikti palīdzība noderēs. Dod Dievs, inešukam izturēt, bet vajadzēs kaut kur atgriezties.
 Logi esot uzsprāguši, tātad jauni jāliek. Vismaz balto remontu vajadzēs sākumam, tos visus nodeguļus noskrāpēt un pa jaunam špakteli uzlikt, durvis, grīdas arī noteikti izdegušas.... Pārējais jau ar laiku, bet tas sākuma process arī naudu maksās. Un tad vēl reabilitācijai un zālēm, diez vai viņai spēka un līdzekļu tam visam pietiks. Nē - Noteikti palīdzība būs vajadzīga - Dodiet ziņu

Atslēdzies Minne

« Atbilde #41 : 2018. gada 04. janvāris, 19:53:11 »
Vismaz kāda grupa, rēzuss? Kāds pateiks?  Inešuks Jelgavā, es Ventspilī, kas notiek?

Es pieļauju, ka nodot var jebkādas, un tad no asins bankas Inesei tiek iedotas viņai vajadzīgās (tā kā apmaiņa)

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #42 : 2018. gada 04. janvāris, 20:11:27 »
Par donoru nederu, tik varu  darīt to, ko parasti daru grūtos brīžos- lūgt Lielajam Bosam augšā par Inešuku. Jā pēcāk vajag praktisku palīdzību, mani var droši ierakstīt listē

« Atbilde #43 : 2018. gada 04. janvāris, 20:14:29 »
Galvenais, lai pati izķepurojas - ja es pareizo reportāžu atradu, tad tur teica, ka 70 procentu ķermeņa apdegums, tas tak baigi nopietni :( Pēc tam jau mēs palīdzēsim, ar ko un kā varēsim 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #44 : 2018. gada 04. janvāris, 20:22:06 »
70...tas ir vājprātīgi nopietni....jau plaukstas lieluma apdegums ir nopietni..

Turamies..