Autors Tēma: Par sapņu piepildīšanos  (Lasīts 1913 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Par sapņu piepildīšanos
« : 2018. gada 16. janvāris, 12:57:12 »
Esmu no sapņotājiem. Nu tāda daba. Pēkšņi atausa – gandrīz visi sapņi piepildās! Agri vai vēlu. Kaut kās tur Visumā nostrādā, klikšķis, un še tev … Dažkārt, jau tad, kad tam vairs nav īsti nozīmes un arī tā prieka, bet tas notiek! Ja padomā, tā gribējās prom no vecāku mājas – klikt un man savs dzīvoklis. Tie rīta modinātāju zvani, kā es tos ienīdu! Klikšķis un man jau labu  ir iespēja pamosties dabīgā veidā. Pukstēju,- kāda čerta man jāvelkas uz darbu, sēdēt pie datora, klabināt klaviatūru- ja es to pašu varu darīt no mājas. Jes! Un te es esmu - pelnu  no mājas pie sava datora. Un tas sapnis pēc  Ziemassvētku viesošanās Anglijā. Kā man gribējās to angļu klimatu. Kad ziemā var pa ielām kurpēs staigāt! Un kas tur aiz loga? Praktiski plusi vien. Tagad man gandrīz bailes, ka man piešūs lietu par izkritušo sniegu Sahārā un Austrālijā… Atceraties krievu laikus, kad mākslinieku eļļas krāsas nevarēja dabūt, bet gribējās. Un še tev – katrā pilsētā 2-3 bodes. Un kaķis, kad vetārsts paziņoja, ka ilgāk par  divām nedēļām nenodzīvos… Jau seši gadi pagāja un šams ir pat ļoti dzīvs! Vēl es labu laiku sapņoju, lai Putins reiz beidz jaukt gaisu šai pasaulē, bet tas nenostrādāja, laikam kādi citi sapņoja lai dzīvo nost. Jā un tas sapnis, lai Latvijā reiz beigtos tas bardaks un mēs dzīvotu kā visās sakarīgās Eiropas valstīs. Nesanāk, laikam tie augšā, kam gar to ir teikšana, sapņo par ko citu. Un ziniet, man tagad sāk likties, ka visas tās ziepes apkārt ir tikai no tā, ka mūsu sapņi nesakrīt , Visums ir apjucis un atmetis mums ar roku… Nu es tai ziņā, ka piedomājiet par saviem sapņiem… lūdzu.

Atslēdzies kvadra

Re: Par sapņu piepildīšanos
« Atbilde #1 : 2018. gada 16. janvāris, 13:31:34 »
Nu, ir ļoti uzmanīgi jāpiedomā pie tā, ko vēlies, lasi - kādu pasūtījumu augšām izsaki - jo var gadīties, ka piepildās, un, ja būsi kaut kā ne tā noformulējis, piepildīsies arī kaut kā ne tā, galīgi formāli. Piemēram, gribēsi naudu - atradīsi izbirušu sīceni  ;)   Vai teiksi, ka gribi ar sapņu veci iepazīties, tad arī iepazīsies - vienu, otru, trešo..., tik tālāk par iepazīšanos tā lieta nesniegsies :D

Bet sapņot un vēlēties vajag. Un, galvenais, neaizmirst pateikt paldies par to, kas uzklausīts un piepildīts :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2018. gada 16. janvāris, 13:35:59 »
Man arī piepildās.. un kā vēl..
Vienu - savu lielāko mūža sapni - gan vēl neesmu sagaidījis piepildāmies, bet ja tas notiks, tad būs švaki, tad var teikt - mission complete, un jātaisa kājas no šitās pasaules ..

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2018. gada 16. janvāris, 15:03:09 »
Nē, bet pats stulbākais, ka piepildās  biežāk tādi sīkāki sapnīši, kuriem īpašas nozīmes tai brīdī vairs nav. Teiksim, gadus 3-4 atpakaļ preču pa pastu piedāvājumos redzēju kaut kādu mīkstu pledu, kuru var uzvilkt mugurā, ieritināties uz dīvāna un tā silti un mājīgi vai nu TV skatīties  vai kafiju dzert. Aizsapņojos, bet ar prātu saprotu, ka nafig tādu naudu izgāzt, iztiks ar to, kas jau ir. Un lūdzu, vakar Maximā ar atlaidi līdz 7 euro- termopleds ar piedurknēm. Protams, nopirku. Vakar iemēģināju - nu foršs taču. Bet tai pašā laikā, cik gan šoziem tās vēsās dienas? Vai teiksim, paziņām  jau labu laiku īpašumā bija pāris km no pilsētas, jaukā vietā pie upes, dārza mājiņa ar iekoptu mauriņu. Superīga vietiņa atpūtai pie dabas krūts. Sāku par tādu sapņot. Un ko jūs domājiet- tieši tagad, kad man tas jau ir pofig šie pēkšņi viņu izliek pārdošanā. Mēs kaut kā ar Visumu nesaprotamies.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 16. janvāris, 15:34:16 no olgucis »

Atslēdzies Broms

« Atbilde #4 : 2018. gada 16. janvāris, 15:30:32 »
Jā, pielildās, tik man laikam ne vienmēr ir izdevies pareizi noformulēt vēlēšanos. Protams, man nav iemesla teikt, ka viss ir auzās. Lielākā daļa tomēr ir gandrīz pareizi, bet..

Velkas pa tuksnesi izslāpis ceļinieks un sapņo, kā nokļūs mājās, padzersies un uztaisīs tusu ar beibēm. Nupat pēdējā stundiņa klāt. Skatās.. pudele. Taisa vaļā un no pudeles protams džins un saka, ka izpildīs vēlēšanos.
-Gribu, lai man vienmēr tuvumā ir ūdens un puskailas sievietes.
..Džins viņu pārvērta par podu sieviešu tualetē.

Sēž policists savā lauku iecirknī un ar avīzi sit mušas.
Pēkšņi viena muša sāk lūgties, lai nesit. Vēlēšanos izpildīšot.
- Gribu neko nedarīt un naudu saņemt.
....sēž policists savā lauku iecirknī un ar avīzi sit mušas....

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2018. gada 16. janvāris, 15:31:53 »
Atceros kā bērnībā, prom no Rīgas (teātris, cirks utt) braukdama apskaudu tos cilvēkus, kas uz mājām devās tramvajā. Man likās tik forši dzīvot un strādāt Rīgā. Tur ir tik daudz gaismas...  :rofl: Tā nu es katru rītu, katru pēcpusdienu... Un gaismas ir pat vairāk, kā toreiz.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #6 : 2018. gada 16. janvāris, 17:40:21 »
Es ticu likumsakarībām, nevis spalvainai rokai no visuma, kas priekšā noliek kāroto.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2018. gada 16. janvāris, 20:37:30 »
Tas, vai "spalvainā roka" kaut ko noliek priekšā vai nenoliek, ir likumsakarīgi - cēloņu/seku likumu neviens nav atcēlis un nespēs atcelt :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2018. gada 16. janvāris, 20:39:40 »
Ja? Jums viss tik vienkārši? Tad jau dzīve būtu ideāla.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2018. gada 16. janvāris, 21:01:51 »
Abos variantos var izdomāt, ka mums liela ietekme uz Visumu.
Ja piepildās vēlēšanās, var likties, ka Visums uzklausījis mūsu vēlmes.
Ja nepiepildās, varam teikt - ok, Visumam labāk zināms, kas man vajadzīgs (tātad šis man nebija vajadzīgs)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #10 : 2018. gada 16. janvāris, 21:32:21 »
Tas, vai "spalvainā roka" kaut ko noliek priekšā vai nenoliek, ir likumsakarīgi - cēloņu/seku likumu neviens nav atcēlis un nespēs atcelt :)
Nu bet tur jau akurāt nevajag visumu piesaukt. Tas pat bērnam skaidrs, cepene karsta, pieskaršos - apdedzināšos. Izziņa un pieredze. Visums maģiskais, vai zinies....

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #11 : 2018. gada 16. janvāris, 21:33:34 »
Tas, ko minēja Minne, ir tipisks pozitīvā domātāja piemērs.
Reālistisks sapņotājs sapņo un izved sapni realitātē, ja viņš sev uzdod jautājumus: kas ir manā rīcībā, lai sasniegtu mērķi/sapni; kas/kurš var man palīdzēt; ko es pats varu darīt, lai mans sapnis/mērķis piepildītos; ja man pašlaik nav viss vajadzīgā sapņa sasniegšanai, tad kas jāapgūst nākotnē. Izlemju, novērtēju, eju un daru. I viss un tik vienkārši.
Un tad tas realizējas.
Tik nezkāpēc slava tiek visumam :fryingpan:
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 16. janvāris, 21:47:03 no Nomade »

Atslēdzies magda

« Atbilde #12 : 2018. gada 17. janvāris, 10:56:39 »
Nomade, reizēm Tavi teksti iet pretrunā. It kā rakstītu divi dažādi cilvēki..

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #13 : 2018. gada 17. janvāris, 11:19:03 »
Měs abas nomades labprāt uzzinātu, kāpěc tev tā dubultojas  :smoker: :smoker:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #14 : 2018. gada 17. janvāris, 11:27:12 »
Tas, ko minēja Minne, ir tipisks pozitīvā domātāja piemērs.
Reālistisks sapņotājs sapņo un izved sapni realitātē, ja viņš sev uzdod jautājumus: kas ir manā rīcībā, lai sasniegtu mērķi/sapni; kas/kurš var man palīdzēt; ko es pats varu darīt, lai mans sapnis/mērķis piepildītos; ja man pašlaik nav viss vajadzīgā sapņa sasniegšanai, tad kas jāapgūst nākotnē. Izlemju, novērtēju, eju un daru. I viss un tik vienkārši.
Un tad tas realizējas.
Tik nezkāpēc slava tiek visumam :fryingpan:
Nenormāli vienkārši. Kaut kā neredzu, ka dzīvē tā būtu..