Zigi, Tu es .mpis. Šī vārda labajā nozīmē
Par to, ka iebrauci ar pirkstu tieši brūcē
Man tas jau pagātnē ... nesenā ... gan pārdzīvosi arī Tu. Smagi ir ... Kādus 2 gadus nesapratne, ko tagad darīt? Sākās ar to, ka māja it kā uzbūvēta, pareizāk sakot - divas mājas ... 11 gadus viss brīvais laiks (gandrīz) ielikts ar domu, ka "pēc tam, - vot pēc tam es ATPŪTĪŠOS, cilvēkos iziešu (citādi skaistās idejas vārdā jau par pusmežoni kļuvis sajutos), utt. ... Pļec, un tikai tad nāca apskaidrība, ka TAS nebeigsies nekad!
Otrs aspekts, kurš grauza, - pārāk daudz lietu, par kurām saproti, ka tās bija, bet nekad vairs tev nebūs.
Nu, neko ... Un, kad tu, cilvēks, saproti beidzot, ka no līdera, aiz kura visa ģimene meklēja patvērumu, no mamuta nesēja, ap kuru viss griezās, ir pienācis laiks kļūt par palīgpersonālu, tad tu esi sapratis sava pašreizējā stāvokļa pareizo būtību. Nu, neko ... Izdomā, ar ko nodarbosies tālākajos gados un viss, - iestājas miers. Depresija palēnām norimst un aizmirstas.
Viss būs labi. Arī Tev.
Ak, jā, un vēl notiek visādas citādas pārvērtības ... Apģērbs un apavi, ārējais izskats ... Prioritātes no "vai es izskatos iekārojams?" palēnām nosveras uz "vai man būs silti un ērti?"

Normāls process, neko tur nevar padarīt.