Autors Tēma: kurš vainīgs?  (Lasīts 2337 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: kurš vainīgs?
« Atbilde #15 : 2014. gada 11. novembris, 13:36:47 »
Ja tu redzi, kad sit citu cilveku, cik tālu ir jāstāv, lai "es neatbalstu, bet tur neko nevaru izdarīt" būtu leģitīms?

daddy

• Viesi
« Atbilde #16 : 2014. gada 11. novembris, 13:37:26 »
ja viņi uzskata, ka Krimas okupācija ir "taisnīga", nu tipa senās krievu zemes, par ko krievu asins izlieta, tad viņi IR līdzvainīgi. Ja viņi kaut privātā sarunā nepiekrīt savas valdības (režīma) rīcībai, tad, protams, nav. :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #17 : 2014. gada 11. novembris, 14:49:05 »
Piekriitu daddy. Putins viens pats neko nevareetu pasaakt. Tie, kas ar vinju uz vienu roku, tie arii liidzvainiigi. Visi meliigie zhurnaalisti, visi propogandas veidotaaji utt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2014. gada 11. novembris, 18:07:33 »
Mēs vismaz neejam gājienos ar portrejām un uzrakstiem " Mēs ar tev"i. Pat Ventspilī  nesauc Slava Aivaram!, kaut gan dažs labs jau nav tālu no tā.
Bet vispār tas krimnaš noskaņojums laikam pamazām sāk atdzist. Krimā esot atcēluši visus ierobežojumus Ukrainas pārtika tirgošanai.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #19 : 2014. gada 11. novembris, 18:22:37 »
Man liekas, ka ļoti liela nozīme ir tautas kopējai nostājai. Tas ir kā ar kora dziedāšanu - viena dziedātāja balsij it kā nav nozīmes, bet katra viena balss ir vajadzīga kopējam korim.

Ja tautas viedoklim nebūtu nekādas nozīmes, kā daži mēģina iestāstīt, tad neviena vara netērētu tādus spēkus un līdzekļus propagandai.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #20 : 2014. gada 11. novembris, 18:23:45 »
Nu ja, šaurums aizsals - ko ta ēdīs? Ukraiņi gan vel lemšot, vai neieviest sankcijas.... . Grūts jautājums, jo sava ekonomika jāsilda un Krimiešiem ar ir vērts atgādināt, kur dzīve labāka. Bet apgādāt okupētās teritorijas ar pārtiku.... kad pus pasaule jau to pārtraukusi...

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #21 : 2014. gada 11. novembris, 19:50:00 »
vainīgs, nevainīgs, drusku vainīgs.... man labāk patiktos vārds "atbildība", uzreiz viss izskatās savādāk. ja vainīgs, varu tikai klapēt ar vaigiem pa ausīm un brēkt: mana vaina.. ar atbildību ir citādi. kaut kas aizgāja ne tā, vari meklēt un domāt, ko vari darīt, lai situaciju uzlabotu.

daddy

• Viesi
« Atbilde #22 : 2014. gada 12. novembris, 08:44:14 »
Nu ja, šaurums aizsals - ko ta ēdīs? Ukraiņi gan vel lemšot, vai neieviest sankcijas.... . Grūts jautājums, jo sava ekonomika jāsilda un Krimiešiem ar ir vērts atgādināt, kur dzīve labāka. Bet apgādāt okupētās teritorijas ar pārtiku.... kad pus pasaule jau to pārtraukusi...
Galvenais ir ļoti gribēt! Rietumberlīnes apgādi gaisa tiltu atceraties?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #23 : 2014. gada 12. novembris, 11:29:15 »
Ziniet, tā balsošana 1x4 gadā.... ar rudās lapsas scenāriju galarezultātā... ;o(((( ...
Pat tie, kas aizgāja, lai izsvītrotu kundzi no saraksta.... Ai, ko tur runāt.  Kam rūp tautas viedoklis!
Es to uztveru, ka klaju nirgāšanos par pašu tautu