Autors Tēma: Kriminālās ekselences fonds  (Lasīts 4033 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: Kriminālās ekselences fonds
« Atbilde #15 : 2019. gada 03. janvāris, 19:37:34 »
Noskatījos. Vīlos. Nepārliecināja uzspēlētie deviņdesmitie, nepārliecināja tēlojums, jēgas un satura nebija. Lamāties var un vajag, bet ja tas ir vienīgais, ar ko filma izceļas, tad bēdīgi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #16 : 2019. gada 04. janvāris, 11:25:43 »
Noskatījos. Vīlos. Nepārliecināja uzspēlētie deviņdesmitie, nepārliecināja tēlojums, jēgas un satura nebija. Lamāties var un vajag, bet ja tas ir vienīgais, ar ko filma izceļas, tad bēdīgi.
filma veidota tam sabiedrības slānim, kurš skatās tādas filmas, kur nepārtraukti ir fuck utt...nu, šis slānis grāmatas nelasa...uzspēlētie 90.?...nu, tas tāds kino žanrs...kā teica P.Krilovs par "Pie bagātās kundzes" , tad Rīgas kinostudijai vienmēr ir bijušas problēmas žanra ievērošanā (uz bagāto kundzi  neattiecas)....tad KEF ar žanru viss ir ok....šāda žanra filmās 90.gadiem tā ar ir jāizskatās...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #17 : 2019. gada 04. janvāris, 12:02:59 »
filma veidota tam sabiedrības slānim, kurš skatās tādas filmas, kur nepārtraukti ir fuck utt...nu, šis slānis grāmatas nelasa...uzspēlētie 90.?...nu, tas tāds kino žanrs...kā teica P.Krilovs par "Pie bagātās kundzes" , tad Rīgas kinostudijai vienmēr ir bijušas problēmas žanra ievērošanā (uz bagāto kundzi  neattiecas)....tad KEF ar žanru viss ir ok....šāda žanra filmās 90.gadiem tā ar ir jāizskatās...
nu, tur bija patālu no reālajiem 90jiem. Kasešu tirgotājs bija saveidots baigi labs tipāžs, bet viņa "blatotāja" runa skanēja falši - švaks aktieris.. Resnais vecis ar Jawu - neiederējās. Tādi tipāži nebija, varēja viņam vismaz Dņepru bez blaķenes sameklēt, būtu ticamāk. Pupsika saimniece - pārāk teatrāla, lai tiktu uztverta kā reāla 90to laika persona. "aktieris" ar Mazdu929, kurai jaunā apskate logā un zaļā vācu eko bļemba, kas radās vēlēk - viņš bija par vecu savai lomai un nebija līdz galam pārliecinošs manās acīs. Galvenais varonis ar savām problēmām principā spēlēja vislabāk.
Smējos es tikai pie filmas pašas pēdējās epizodes.
Bet tas tikai mans neprofesionālais viedoklis, ja tautai patīk, ir o.k., bet par kulta filmu gan diez vai tā kļūs.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2019. gada 04. janvāris, 12:14:58 »
Laikam jau internetā onlainā nav skatāma?

Atslēdzies Juventus

« Atbilde #19 : 2019. gada 04. janvāris, 12:15:36 »
Tā nebija tā filma, kur (spriežot pēc reklāmruļļa) lieli onkuļi vienkārši uzspēlēti nesmuki lamājas? Tiešām kādam, kurš to filmu redzēja, viņa patika?  :faint:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #20 : 2019. gada 04. janvāris, 20:13:47 »
Jā, man patika - dabiskāka par dažu labu profesionāļu darbu. Bet lamāšanās... ja paklausās, kā runā uz ielas, filmā labi iederas.
Protams, līdz Ričijam un Tarantīno vēl tāls ceļš. Un man labāk patiktu, ja iztiktu bez šaudīšanās vispār.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2019. gada 04. janvāris, 21:44:20 »
Ja uz to šniti kā Andrīša papistā truba, man arī patiktu. Atslodzei un galvas izsvilpošanai

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2019. gada 05. janvāris, 09:47:48 »
Andrīša tuba bija tīra žanra pērle. Šitā nepavilka līdz tam līmenim

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2019. gada 05. janvāris, 10:10:21 »
Man patika kā atļaušanās spēles priekam un kā žanrs, bet, kā jau te rakstīja -šķēres vajadzēja.Lamāšanās dabiskais plūdums bija fascinējošs, bet kļuva apnicīgs.Auditorija jau droši vien paredzēta "inteliģentā", šaubos, vai "tas" slānis vispār sevi apgrūtina skatoties kaut ko ilgāku par datorspēles epizodi.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #24 : 2019. gada 05. janvāris, 10:17:28 »
stāsta būtība bija diezgan garām. Nu kas tas par scenāristu un kas tas par aktieri, kas šitā gānās.. negāja kopā, neraugoties, ka domāti deviņdesmitie. Kas tie par scenārijiem, kas tā arī netiek realizēti.. deviņdesmitajos tādu seriālu mums nebija.. Tas režisors kkāds ne pa tēmu tur bļaustījās, - ko viņš režisē, ja nekas netiek uzņemts..

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #25 : 2019. gada 05. janvāris, 13:27:46 »
Citāts
Tas režisors kkāds ne pa tēmu tur bļaustījās, - ko viņš režisē, ja nekas netiek uzņemts.
Šis tieši šķita kā naglai uz galvas - jauns priekšnieks, jauni plāni, vīzijas, kreatīvi redzējumi  :sarcasm: [size=78%] bet viss muldēšanas līmenī un līdz darīšanai tā arī netiek. Pilna pasaule ar tādiem, kas priekšnieko, virinot muti, un tā arī šļūc no viena krēsla uz nākamo.[/size]
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2019. gada 05. janvāris, 13:53:30 »
Ja uz to šniti kā Andrīša papistā truba, man arī patiktu. Atslodzei un galvas izsvilpošanai

Vai tiešām esmu ierakstījusi "truba"? :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #27 : 2019. gada 07. janvāris, 13:35:43 »
Noskatījos internetā Andrīti. Nu tā nekas, tāds iesmejamais gabaliņš. Labi, ka īss. Visa sāls vārdā "papisa", ja to no filmiņas izņemtu ārā, kas gan tur pāri paliktu :D