Biju. Atskaitos.
Speciāli braucu no paša rīta, kamēr nav lielās cilvēkus masas saskrējušas. Iekšpusē pie biļešu kases gara rinda, bet esmu jau biļeti nopirkusi ārpusē. Iekšā laidējs apštempelē ar sarkanu zīmogu gan biļeti, gan manu roku.
Vispirms piestāju pie grāmatu maiņas galda - atbrīvojos no līdzpaņemtajām grāmatām un salasu ko citu vietā. Laiku pa laikam tiek izliktas no bibliotēkas norakstītās grāmatas, tādi brīži jānovaktē. Es uz to šoreiz neiespringu.
Tālāk seko apgaita gar izdevniecību stendiem. Kontinenta un Jumavas piedāvājums mani neuzrunā, piestāju pie Zvaigznes ABC. Atzīšos, ka vienu grāmatu nopirku tikai cenas dēļ - 1,50 eur par Deboras Hārknesas grāmatu "Raganu atklājums".

Ja nepatiks, nākamgad nebūs žēl aizmainīt prom.
Kad grāmatas ir apskatītas, intereses pēc vēl noeju gar pārtikas un bižutērijas tirgotāju lavočkām. Nodegustēju dažādas marmelādes - ingvera, aveņu, aroniju, rabarberu, smilšērkšķu (ar visām sēklām) - pēdējā man garšoja vislabāk. Nenopirku nevienu.

Pēc tam nodegustēju cepumus. Visilgāk kavējos pie tējas stenda. Nogaršoju dažādas tējas, tajā skaitā zaļo pulverveida tēju ar pienu (

, bez piena ir daudz labāka), dažas nopirku.
Esmu paēdusi un padzērusi, mugursoma pilna ar grāmatām, dodos mājās.