Autors Tēma: Vīna baudītāju klubiņš!  (Lasīts 11910 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Vīna baudītāju klubiņš!
« Atbilde #60 : 2018. gada 15. marts, 08:42:40 »
Iespaidīgi :thinking:

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #61 : 2018. gada 15. marts, 09:47:02 »
Reno - treniņš un tikai treniņš. Degunam un prātam. Un mazliet garšas kārpiņām.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #62 : 2018. gada 15. marts, 09:51:25 »
Par siksnām - ir ļoti īpatnēja smarža ādas izstrādājumiem, kuri nāk no Austrālijas - ne ar ko nesajauksi un neaizmirsīsi! Citas lietas, kas arī bijušas līdzās mazliet pieņem šo smaržu.
Visus sakost!

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #63 : 2018. gada 15. marts, 10:25:49 »
Camma - stāsti kur to var dabūt? Tagad man vajag paostīt vismaz.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #64 : 2018. gada 01. aprīlis, 19:49:51 »
Mani vini kaa noprotams gjibonii negāž. Varbūt tadej ka savejo vel nebiju atradusi.
kā lai šo izdzeš ? šo tekstu rakstu vien tadēļ,ka ir doma no telefona pievienot bildi, bet bilde nelādējās :(
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #65 : 2018. gada 01. aprīlis, 20:07:29 »
ooo kkas te ir atsūtījies ... nutad ..ko vairs..te pateikt, visu ar Elzzy jau čatā izrunājām:)

[attachment deleted by admin]
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #66 : 2018. gada 01. aprīlis, 20:24:56 »
Au, mellene, šitais taču noteikti vājprātā salds... Man pietiek ar 3 puttonyosiem - ideāli.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #67 : 2018. gada 01. aprīlis, 20:49:39 »
nujā, bet beidzot man nav jāber cukurs klāt  :blushing: ..vispār 1x vīns kurš ir izbaudāms , nevis saviebjoties nomokāms  :yes:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Margo

« Atbilde #68 : 2018. gada 09. aprīlis, 15:27:08 »
MAMMOTH ZINFANDEL, Itālija 2015.gads

Viens no maniem iecienītākajiem Itāļu vīniem! :w:
Puglijas apvidū darināts vīns, stiprs 15 grādi, ļoti bagātīga augļaina garšas buķete, ideāls pie  grilētas gaļas un specifiskiem sieriem. Lai arī sauss ir ar saldenu pēcgaršu.Tā kā sākas dārzu svētku tusiņu sezona, ļoti piemērots.
Ir no dārgo kategorijas, bet šad un tad dabūjams Rimi uz atlaidēm.

Viss ir labs,kas labi beidzās!

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #69 : 2018. gada 26. aprīlis, 19:39:11 »
Sen te nekas nav rakstīts. Šovakar glāzē 2 itālijas vīnogas - barbera un nebbiolo mix. Maigs,vieglu miesu,bet piesātinātu garšu. Smaržā roze un vijolīte,āda,mazliet darva,maLiet žāvēta desa( diezgan raksturígi barberai). Garša sabalansēta, labiem tanīniem.gatavs vīns.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #70 : 2018. gada 29. aprīlis, 13:10:29 »
vīna klubiņā es pat negrasos stāties, jo nav man šitās vīnbaudīšanas ligas :) ostīšana jau pavisam kkas cits :)
bet ,kopš meitas draugs atnesa mājās Tokajieti, tagad vismaz zinam,ko mēs dzeram :)
vakar bija vesels Tokajiešu uzlidojums, jo arī draugiem ierādīju un pateicu, lai sarkanos skābuļus vairāk mājās nenes(manās)...
Bet... vienalga... vairak par 3-4ām pusglāzēm es nevaru iedzert, tad jau arī saldais kļūst skābs ...vljeek...

IG- mellenessniega

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #71 : 2018. gada 29. aprīlis, 13:50:22 »
Mellen, ja tiec pie skābuļa (kas negaršo), to tak var visādi uzlabot - atšķaidīt, pasaldināt un uzražot sangriju, uztaisīt karstvīnu, nu kaut vai gaļu iemarinēt :)  Tā gan vairs nav vīna baudīšana, bet praktiska pieeja realizācijai. :)

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #72 : 2018. gada 29. aprīlis, 14:30:37 »
mellen, man skauž :) Gribu tīru, labu furmintu. un tokajieši ir ņamš,

Vakar dzērām Aglianico - Bazilikatas (Un kalabrijas) vīns,konkrētais ekzemplārs bija no bazilikatas - no Spirits&Wine ap 10 eiriķiem, Viegla miesa, nav no smagajiem un pinīgajiem, bet bagātīgu garšu , labu skābi un labām miecvielām. Un smaržo pēc konfektēm ''bārbelīte'', garša gan vairāk ķirši, zemenes un ļoooti gatavas kazenes, Vīns, kuram neprasījās neko uzkost.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #73 : 2018. gada 29. aprīlis, 16:14:38 »
Man gan vakar čatā teica ,ka mani Tokajieši nevienu neinteresēšot... aš domāju nokaunēties un paklusēt. Bet ko nu es par labāku izlikšos...kā māku tā maunu. :blushing: (tb kas patīk, to dzeru ).

meitas drauga vecvecākiem esmot neliels vīna jardiņš Ungārijā..paši taisot vīnu..un tad nu šams stāsta, ka esot normali vīnu šķaidīt ar minerāli, kolu..un visādi citādi uzlabot un pielāgot. man jau likās,ka es ar savu cukura piebēršanu smalkajos ļaužos(LV) vislaik šausmaZ izsaucu... bet izrādās,ka tie kas dzīvo rokrokā ar vīnu to nemaz par šausmām neuzskata :)

IG- mellenessniega

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #74 : 2018. gada 29. aprīlis, 20:54:05 »
Varbūt no viņiem var sarunāt tīru furmintu?.tobiš nesaldu tokajieti? Baaaigi gribās.
Mani interesē jebkāds vīns :D es dzīvoju ar vīnu un par vīnu, tā kā rkasti savus tokajiešu aprakstus :)