vakar slinkums bija komentēt,jo pašai izklausījās -sakat ,ko gribat , es jums pateikšu ,kāpēc man tas neder

naktī noskatījos kādus 6us video par ēnainu vietu augiem un tagad man ir vismaz kkādas versijas.
Bildi arī vakar neuztaisīju, bet šon līst kā no spaiņa...
Karoč ir tā... man vajag tādus augus,kurus necieš gliemeži, pat ne tikdaudz kā bailēs no norīšanas, bet drīzāk lai tur netusē un nevairojas . tad vajag ,kkā noslēpt nesmuko kaimiņu žogu...uz viņu pusi ir dienvidu saule, tātad viņupusē ir zaļš, bet mūsējā vairs tikai stumbeņi un brikšņi,kuri pavērās,kad savu mūžamežu nopļāvām. sēta pieder kaimiņam(te sētas ir sadalītas, katram pieder sava viena sēta,par kuru jānes atbildība).. gribēju stādīt kkādus vīteņus... bet manā pusē jau viņi neziedēs...līdīs uz augšu un tur kaimiņš ar žogu zāģi nopļaus ,ka nemetas:/, tātad jēgas nav.
vēl....otra pusē dzīvo suns..ar kuru manējie kašaki uztur draudzīgu kašķu attiecības...tas nozīmē,ka vajag lai netiek cauri, bet lai var tikt tam sunim uzšaut pa purnu un uzčurāt
vajag lai tie ēnas augi neizplešas, lai aug savā ierobežotajā zemžoga teritorijā(man jau tā teritorija nav liela)..un es gribu lai zied

Nu karoč ... galvenā sāpe ,ka tas žogs ir priekšā saulei un man 5-i metri dārza ir ēnā..un vēl viņš ir vienk brieZmīgZ...tie liberiņi ,kas tur sakrauti..domāti stratēģisko caurejamo vietu nobloķēšanai (kaķim)...viņš regulari izbaksta jaunu caurumu un kas nu ir pa rokai to garāmejot piestutēju cauruma priekšā
turpinu uzklausīt versijas
[attachment deleted by admin]
[attachment deleted by admin]