Maruu, lūdzu parādi man, kur es "domāju kā Emīlija"- ka sēžu KREISAJĀ joslā un rādu vidējo pirkstu.
Kur. ?
Kreisā josla, labā josla... Pa ceļiem, kur braucu es, pārsvarā ir viena josla katrā virzienā. Un neko, visi nokļūst, kurp jānokļūst. Ir pat iecietīgi un pieklājāgi braucēji, kas mierīgi pagaida pie tukšās gājēju pārejas, ja kādam tā poga nospiedusies...
Nervus savus ārstējiet, kreisās joslas jājēji...
Tavs pirmais komentārs. Brauc kā jūties un domās rādi vidējo pirkstu. Ar tādām sajūtām vieta ir labajā joslā, kur neviens arī netracināsies, ka Tu pēc sajūtas brauc un visi normāli nonāks galā. Ja Tavas sajūtas saka, ka jābrauc uz 43, Tu vispār neiekļausies kopējā satiksmes plūsmā, radot korķi, ja uz ceļa ir tikai viena josla. Mūsdienās tiem, kas nespēj iekļauties kopējā satiksmes plūsmā, tiesības nedod.
Par stāvēšanu pie luksofora, ja kāds gājējs nospiedis un jau aizgājis, tā pie mums, tā Zviedrijā, stājas lielākoties viena iemesla pēc - ja noķers, ka pārbrauci, sods tāds pats, kā pie krustojuma pārbraukt uz sarkano.
Un, ja kreisās joslas lietošana, lai apsteigtu tos, kas jūtas tā, ka viņam jābrauc uz 40, ir kreisās joslas jāšana, tad jāapdomā, kurš jūtas kā ceļa karalis? Tas, kurš izmanto kreiso joslilu tam,lai tiktu garām tam, kas brauc uz 40 (Kam tā josla pēc likuma paredzēta), vai tas, kas ar labpatiku brauc un bremzē satiksmi un domās visiem rāda vidējo pirkstu, jo domā, ka noteikums par iekļaušanos satiksmes plūsmā uz viņu neattiecas?