Autors Tēma: Erotiskās dienasgrāmatas  (Lasīts 2229 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Erotiskās dienasgrāmatas
« : 2018. gada 13. aprīlis, 11:16:04 »
Ja kāda sievišķa būtne šeit nopūstu putekļus no kladītes "Erotiskā dienasgrāmata'', tad izpelnītos klaju vai klusu nosodījumu, vai ne tā?
Nē, nosodījumu nekādā gadījumā!
Par ko gan?
Drīzāk cieņu un interesi.
Un šei jau nu točna nav nekāds puritāņu klubiņš :)

Atslēdzies nakata kngs

Re: Erotiskās dienasgrāmatas
« Atbilde #1 : 2018. gada 13. aprīlis, 11:18:37 »
Brom, tikai šeit mēs vienojàmies runāt tikai par profesionālēm....nedrīkst stàstīt par attiecībàm..
Spàrka, ja esi maksājusi kādam žigolo, tad pucē tik laukā! :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #2 : 2018. gada 13. aprīlis, 11:30:43 »
Nu jā..
Bet ar profesionālēm man pieredza minimāla. Es nevarēju, nemācēju noķert fišku. Man trūka "medību" sajūtas. Apziņas, ka esmu savaldzinājis, ka esmu labāks par potenciālo sāncensi.

Tātad jāver cita tēma :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2018. gada 13. aprīlis, 11:42:03 »
Spàrka, ja esi maksājusi kādam žigolo, tad pucē tik laukā! :)
Neesmu. Varu tikai pastāstīt, ka nopietni pētīju piedāvājumu, kad pēkšņi mūžībā aizgāja kandidāts uz otrā vīra statusu (par mani 10 g jaunāks). Bet tad providence oho.lv personā man atsūtīja puisi no Latgales (omg, omg, TIK ļoti liels, plus intelekts un īpašums). Un tad es viņu pametu S k-ga dēļ.
Nokaunējos, bet nedzēsīšu. Piedod par spamu, nakat :)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 13. aprīlis, 18:36:35 no Spārka »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2018. gada 13. aprīlis, 14:40:48 »
reiz sitām darbā klaču par intīmās dzīves īpatnībām un kāds kolēģis par profesionālēm teica, ka nav lietotās preces piekritējs, jo var atļauties arī ko svaigāku.
Kolektīvs mēģināja šam iebilst, - Kurš tevi nezina, vai maz apkārt kāda ir, ko neesi iemēģinājis?
Viņš godīgi atzīstās, - es vienkārši nevienai nevaru atteikt, tāda daba. Vot, teiksim - kāpēc tev šodien skumjas acis?..
Skuķis blakus, nosarcis līdz matu galiņiem - Liec mani mierā, man šodien nav veselības

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #5 : 2018. gada 13. aprīlis, 16:28:47 »
Pag, es īsti nesapratu šo - omg, omg, TIK ļoti liels. Liels latgalietis? Latgalieši jau parasti tādi maziņi. Spārkai ir gadījies liels?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2018. gada 13. aprīlis, 18:42:57 »
Sparka neteica, ka viņš viņai gadījās. Man grūti spriest, kādi parasti ir latgalieši, bet pieļauju domu, ka var būt arī "lieli". Un piekrītu Sparkai, - šams  bij pārāk ideāls, tātad nav domāts ilgstošai lietošanai. Nav iespējams dzīvot ar vīrieti, ja nav kur piekasīties. Man personīgi nervi neizturētu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #7 : 2018. gada 13. aprīlis, 23:14:52 »
Pag, es īsti nesapratu šo - omg, omg, TIK ļoti liels. Liels latgalietis? Latgalieši jau parasti tādi maziņi. Spārkai ir gadījies liels?
Tā jau  u nesaprati, ja?......

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2018. gada 13. aprīlis, 23:30:15 »
... pārāk ideāls, tātad nav domāts ilgstošai lietošanai. Nav iespējams dzīvot ar vīrieti, ja nav kur piekasīties. Man personīgi nervi neizturētu.
Sāc tik kopā dzīvot, pie kā piekasīties gan atradīsies  :mrgr:
Ideālu nav. Plankumi esot pat uz Saules. ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #9 : 2018. gada 14. aprīlis, 01:27:00 »
viņa pret mani.
Saka jau  - mīlestībai mērvienību nav. Bet esmu bijis daikts konkrēts. Ar izturēšanos/ nē, rokas palaidis neesmu. Izkauties uz ielas varu sameklējot līdzīgu
Bet katrā dimantiņā ir melnumiņš :)

« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 14. aprīlis, 15:25:06 no pitons »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #10 : 2018. gada 14. aprīlis, 13:12:43 »
viņa pret mani.
Saka jau  - mīlestībai mērvienību nav. Bet esmu bijis daikts konkrēts. Ar izturēšanos/ nē, rokas palaidis neesmu. Izkauties uz ielas varu sameklējot līdzīgu
Bet katrā dimantiņā ir melnumiņš :)
Spārka, varbūt Broms varētu šeit demonstrēt to savu vareno daiktu ar foto?
Man jau ir melna skaudība, bet varbūt viņš blefo? ;)
Nu, nezinu...lai nav šmuce ar tikumību, tad kaut kādu šifru uzlikt foto? :)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 14. aprīlis, 15:25:40 no pitons »