Autors Tēma: Ilona Balode  (Lasīts 17527 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Ilona Balode
« Atbilde #45 : 2018. gada 18. maijs, 23:49:48 »
Jā, 1 vai 2 no visas dzimtas. Bet putni galvā tāpat viņiem. No tā, ko bērnībā piedzīvojuši.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #46 : 2018. gada 18. maijs, 23:51:51 »

Ai, nu beiz, ir arī dzērāju bērni kuri tādēļ ka vecāki dzēra ne mutē alko neņem,
gadījumi ir visādi ...
Nu, tā ir vnk negatīvā motivācija, t.i., jaunietis ir tik atskatījies, ka radusies apņēmība "tādam, kā tēvs, nemūžam nebūt". Bet tam ir vajadzīgs vēl vairāk spēka un rakstura, nekā vienkārši "nedzert".
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #47 : 2018. gada 18. maijs, 23:53:34 »
Nu tad Ilona ar pašcieņu dzer savu rūgto biķeri un diez vai viņai palīdz moralizēšana

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #48 : 2018. gada 18. maijs, 23:56:54 »
Nu tad Ilona ar pašcieņu dzer savu rūgto biķeri un diez vai viņai palīdz moralizēšana
Moralizēšana droši vien tiešām nepalīdz, tas tiesa. Nu, nopūtiet putekļus un izvelciet no pažobelēm savu omju gudrības, godātās sievietes un meitenes! Un iemāciet savām meitām domāt "pirms"! Pašas takšu laimīgākas būsiet!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #49 : 2018. gada 18. maijs, 23:59:12 »
Jā, jā...agrāk omēm zāle bija zaļāka

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2018. gada 18. maijs, 23:59:15 »
Nu nav gados vecu narkomānu, kas sākuši narkoties 16 gadu vecumā.

Ir, vecie rokstāri ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #51 : 2018. gada 19. maijs, 00:00:27 »
Moralizēšana droši vien tiešām nepalīdz, tas tiesa. Nu, nopūtiet putekļus un izvelciet no pažobelēm savu omju gudrības, godātās sievietes un meitenes! Un iemāciet savām meitām domāt "pirms"! Pašas takšu laimīgākas būsiet!
Zigi, līdz tam vēl tāls ceļš ejams. Es arī šokējos par izvēlēm.. bet tās mātes un omes jau arī tādus pašus izvēlējušās.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #52 : 2018. gada 19. maijs, 00:01:57 »

Ir, vecie rokstāri ;)
Tuk, tie vecie rokstāri gan jau savus varoņdarbus piedzejo. Un nauda ir, rehabilitējas vienā gabalā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #53 : 2018. gada 19. maijs, 00:03:32 »
Viņš lietoja visu ko, šķiet līdz heroīnam aizgāja, gandrīz galus atdeva, tad visādi ķepurojās, bet, tas jau ir uz mūžu, atkarība paliek.. kaut ko viņam vajadzēja.. kaut vai alkoholu.

Jūtu, Broņas blociņā ir arī Ūdra dosjē :)
Eh, kā ceka par tādu rūķi būtu priecājusies :D ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #54 : 2018. gada 19. maijs, 00:05:57 »
Jā, atceros visas intervijas. Un arī vairākas reizes redzēju baisā narkomāna stāvoklī, kad kājas nevar pavilkt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #55 : 2018. gada 19. maijs, 00:12:37 »

Zigfrīd, “pirms“  Pirms kā?, tām mātēm jāmāca? A tēvs nevar mācīt?
Vai tad katram nav tiesības dzīvot kā grib? Varbūt kāds negrib būt tāds “pareizais“?
Varbūt negrib ilgi un pareizi?
Grib ātri un nepareizi :)
Es ja varētu izvēlētos to otro variantu...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #56 : 2018. gada 19. maijs, 00:15:18 »
Vēl jautājums - kas katram liekas tas pareizais sev pašam?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2018. gada 19. maijs, 00:20:35 »
Tuk, tie vecie rokstāri gan jau savus varoņdarbus piedzejo. Un nauda ir, rehabilitējas vienā gabalā.

Kāda dzeja, feisī viss ierakstīts... :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #58 : 2018. gada 19. maijs, 00:22:41 »

“Pirms“ Pirms kā?
Vai tad katram nav tiesības dzīvot kā grib? Varbūt kāds negrib būt tāds “pareizais“?
Varbūt negrib ilgi un pareizi?
Grib ātri un nepareizi :)
Es ja varētu izvēlētos to otro variantu...
"Pirms" stāties laulībā vai gulties gultā ar puisi.
Mana teorija saka ... lai gan - ne mana īstenībā ... Saka, ka (ejam vēl tālāk) Vīrieti dzīvē virza tikai (pa lielam) 2 lietas - sievietes un vara. Otrais pēc visiem likumiem ir pieejams tikai nedaudziem, bet, aplūkojot pirmo, apziņa, ka "esmu gana labs jau, - meiteņu man netrūkst" lielā daļā gadījumu "izslēdz" vīrieša motivāciju attīstīties. Tātad ... Gudrai meitenei ir iespējas ne tikai dot jaunam vīrietim iespēju neapstāties savā attīstībā, bet pat vēl vairāk, - gudra meitene var būt pēdējā jauna vīrieša audzināšanas un uzskatu veidošanas instance. Pēdējo es ļoti labi redzu sava 19 g. v. dēla gadījumā. :)
Apskatāmajā (tēmas) gadījumā man ir aizdomas, ka I.B. nav pielietojusi nevienu no abām iespējām.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #59 : 2018. gada 19. maijs, 00:26:51 »
It kā jau katrs pats savu dzīvi var "bohēmiski" noplederēt, cik "ātri un nepareizi" pašam tīk. Tikai tā ir nerēķināšanās ar saviem tuvajiem cilvēkiem, vēl jo vairāk - bērniem. Štruntīgi ir kā šajā gadījumā, kad paliek kopjams un vācams uz tuvinieku kakla. Kad paliek jauna sieviete, kas tāda bohēmista pēc norakusi savu dzīvi, un bērns bez tēva atbalsta.