Autors Tēma: Traka diena!  (Lasīts 6187 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Traka diena!
« : 2018. gada 24. maijs, 22:44:44 »
Varētu teikt, ka diena sākās vakar. Pēkšņi sapratu, ka man trūkst viens zobs. Tai vietā varēja sataustīt pāris šķembu, no zoba ne miņas. Pazuda… ar visu kroni! Izmeklēju visas stratēģiski svarīgas vietas – pazuda. Zvanīju zobu ārstam un jau šorīt no paša rīta sēdēju tai sasodīti pierastajā krēslā. Tāda sajūta, ka man šogad veidojās tāda jauka tradīcija – reizi mēnesī es apmeklēju zobu ārstu lai atrādīt jaunumus . Paredzu, ka VIDs nojūgsies, kad uzrādīšu čekus. 
- Ar tādiem tempiem man vairs decembrī  jums nebūs ko atrādīt, - teicu ārstei
 Izstāstīju, ka konstatēju  vērtīga zoba iztrūkumu, kā nesekmīgi meklēju..
-Droši vien norijāt,- līdzjūtīgi teica zobu ārste.
-Nevar būt,- protestēju,- es no rītiem neēdu…
No tām pāris atlikušām šķembām man izveidoja jaunu zobu. Tā sakot,- iezīmēja  vietu nākotnei, kur atrodas zoba saknes, un iekasēja 30 euro.- mana vērtība manāmi augusi. Stundu ieteica atturēties no zoba lietošanas.
Laika bija gana, aizšāvu uz banku, sen bija vēlme atteikties no overdrafta. Neko nevaru palīdzēt,- uzsmaidīja skuķis aiz letes,- jūsu identifikācijas kartei termiņš beidzās nedēļu atpakaļ. Es jūtos, tā, it kā būtu pilsonību zaudējusi. Bet tas nekas, - varat no overdrafta internetā atteikties. Atkal čakars
Pēc brīža jau biju mājā. Virtuvē uz plīts virsmas sēdēja kaķis , plīts neganti pīkstēja, kaķis auroja, jo zināja savas tiesības - šim bija garām pierastas ēdienreizes laiks. Nodzinu košaku no plīts virsmas un ar šausmām ieraudzīju, ka šams sēžot ar savu pakaļu bija ieslēdzis „atslēdziņu” – plīts aizsargu no bērniem.  Ķipa, tā bija protesta akcija, ja šajā mājā nebaro kaķus, tad te neēdīs neviens! Visstulbākais, ka es to plīts opciju nekad nebiju lietojusi. Sāku spaidīt pogas visādās kombinācijās – nekas nenotiek. Kašmars! Tāda stulba situācija, kad drīkst, grib bet nevar. Sāku meklēt plīts instrukciju- nav, sāku meklēt instrukciju googlē – tie pieprasa marku , - marka  instrukcijā. Zvanīju uz veikalu, man piešķīra kādu no menedžeriem, kurš uzreiz paziņoja, ka  plītīm bieži ir dažādi atslēgšanas principi. Pulkstenis rādīja trīs – jau trīs stundas es drīkstēju ēst!  Kaķis  drīz pieprasīs vakara devu…! Es paliku nervoza. Pacietīgi stāstīju  džekam tai vada galā, kā spiedu to plīts atslēgu. Es gari runāju? Hā ! šoreiz tas glāba situāciju. Kamēr muldēju, pirksts bija uz pogas … kura pēkšņi smuki atslēdzās.
-Yes!,- džeks laimīgi nopūtās,- šai plītij opcija bija tāda – ka pirksts ilgāk jātur uz pogas! Labu apetīti!
Rīt būs atkal jauna diena. Jābrauc uz Pilsonības un emigrācijas departamentu. Droši vien bildēs.  Interesanti, kas par to rakstīts jaunajā datu aizsardzības regulā?

Atslēdzies reno

Re: Traka diena!
« Atbilde #1 : 2018. gada 24. maijs, 23:43:10 »
galvenais smaidi, lai jauno zobu var redzēt

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2018. gada 25. maijs, 00:13:50 »
aha... lai pēc tam mani pēc zobiem atpazītu?...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2018. gada 25. maijs, 00:14:40 »
NUUU..un ja kaķis būtu ieslēdzis turbo cepšanas režīmu???
un Tu atnākot no zubņika, saņemtu mazliet piesvilušu kaķa cePeti??? :sarcasm:
Manējie regulāri printē un skenē...lai jau..nav žēl..bet pēc tam būtu vismaz izslēguši  :murmur:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broms

« Atbilde #4 : 2018. gada 25. maijs, 08:07:29 »
No tām pāris atlikušām šķembām man izveidoja jaunu zobu. Tā sakot,- iezīmēja  vietu nākotnei, kur atrodas zoba saknes, un iekasēja 30 euro.-
30?! Nopietni? Zobu!
Olguc, Tev to zobu no košļenes uztaisīja?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2018. gada 25. maijs, 08:24:45 »
Izmeklēju visas stratēģiski svarīgas vietas – pazuda.

Interesanti kuras?  :confused: Varu tik divas iedomāties... :) :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2018. gada 25. maijs, 08:51:17 »
man ar šķiet, ka pa 30 eur kautkādu lietotu zobu no šrota var ielikt...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2018. gada 25. maijs, 09:59:21 »
Principā, jau viņa vairākkārtīgi apdauzīja izbiruša zoba pamatni. Nekas tur nesāpēja, jo nebija kam sāpēt. Paziņoja, ka zobs (saknes) ir Miris un tādā stāvoklī, ka kroni vairs nav uz kā likt. Tad droši vien  vienkārši necementēja to sakņu virsmu. Tā sakot - uzlika piemiņas plāksni mironim, lai vieglāk  būtu orientēties kad parādīsies vēlme veikt šama ekshumāciju. Kaut gan, kas zina, varbūt man, kā pastāvīgam klientam ir atlaides?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #8 : 2018. gada 30. maijs, 19:37:30 »
Kārtējā trakā diena.  Diena sākās ar kāda klientu apkalpošanas  centra  zvanu, -  varu aizvākt savu ugunsdzēšamo aparātu. Foršs iemesls tam, lai aizbrauktu uz autiņa tehnisko skati. Man vēl protams, bija  pāris dienu rezervē, bet ar ko gan tās būtu labākas par šo.
Uz plača vidus stāvēja rindā trīs autiņi. Samaksāju bez pāris euro simtnieku un nostājos  rindas galā. Izslēdzu motoru, kondicionieris apklusa un  salonā sāka nežēlīgi cepināt. Nolēmu iemēģināt logu stiklu nolaišanu, līdz šim to nebiju darījusi. Stikli smuki noslīdēja un pazuda durvju apakšā. Tā, tagad bija jāmēģina tos vismaz līdz pusei pacelt –  poga atteicās no jebkādas citas darbības. Vāks – tagad man kratīs autiņu, droši vien sasitīs stiklus durvju iekšpusē, būs jābrauc uz tuvāko servi, jo pa nakti atstāt bez stikliem nav variants. Te noskanēja viegls bunkšķis un  es ieraudzīju priekšējā autiņa pakaļu cieši sava Mākonīša priekšā. Džeks  izleca no mašīnas un rūpīgi ievērtēja tās dupsi. Īgni izkāpu no savējās – manējai nebija ne vainas. Šim liekas arī. Nodomāju, ko var dancināt autiņu deguna priekšā, būtu vismaz kādu signālu devis. Abi divi dusmīgi saskatījāmies un sēdāmies atkal pie stūres. Te, es pēkšņi atradu pogas stāvokli, ar kuru var pacelt stiklus. Nākoša doma bija, ka derētu notīrīt putnu atstātas  pēdas no stikla. Noliecos, lai pameklēt bardačokā ūdens pudeli. Un atkal  sajutu  vieglu bunkšķi mašīnas priekšgalā! Vecis pienāca pie mana loga un drūmi norūca,- mēģiniet taču to autiņu uz bremzes uzlikt!  Vāks! Nu tak, es kā pieradusi sākt braucienu no neitrālās, automātiski to iespraužu…  Placis arī ar slīpumu, vismaz savus 7-10 %... Nabaga Džeks… - rindā uz tehnisko skati divas reizes gandrīz traumēja pakaļu.
 Tad pienāca mana kārta. Kad man jautāja  par miglas lukturiem, es paziņoju, ka esmu tā pārkarsusi, ka  no manis maz jēgas…  Protams, ka puikas paši ar visu tika galā. Beigās, kad man pielīmēja uzlīmi, es sapratu, ka neviens no večiem nebija pamanījis, ka es 20 minūšu laikā viņu durvju priekšā  izraisīju avārijas situāciju.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #9 : 2018. gada 30. maijs, 20:04:12 »
Olguci, ir tak pilnmēness ;)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #10 : 2018. gada 30. maijs, 21:00:37 »
O jā... ja visu manā dzīvē varētu norakstīt uz pilnmēnesi  :blushing: . Un diena vēl nav beigusies...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #11 : 2018. gada 30. maijs, 21:29:42 »
Atvainojiet, bet tas viss ir štrunts ar to kas ar mani atgadījās - kleitai rāvējs saplīsa, nu tā galīgi...kleitas vietā tāds kā priekšautiņš, bet lai tiktu mājās cauri visai Rīgai jābrauc :bricks:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2018. gada 30. maijs, 21:46:08 »
Ak, Kungs!... un ko tu darīji?

Mums reiz priekšniece, iekāpa sabiedriskajā, smuki apsēdās priekšējā beņķī...  Pēkšņi pamana, ka šoferis uz viņu lūr un miedz ar aci. Šamai pirmā doma, ka viņa šodien ir līmenī. Smuki aizsteberē līdz kabinetam, noņem plašķi ... izrādās- svārkus aizmirsa uzvilkt! Tas bija numurs- sēž  jaukums, kāju vienu pāri otrai ... šama saka, labi, ja vecis tikai apakšsvārkus redzēja, jo tur noteikti ir bijis  vēl daudz interesanta ko redzēt.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #13 : 2018. gada 30. maijs, 21:51:19 »
Viss beidzās diezgan labi...sazvanīju draugu, lai glābj un brauc pakaļ...bet, kamēr atbrauca, sēdēju, smaidīju un izlikos, ka viss OK :), bet šī diena ilgi paliks atmiņā  :rat:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2018. gada 31. maijs, 08:50:16 »
aha... lai pēc tam mani pēc zobiem atpazītu?...
Pie tādiem tempiem zobi nav konstants lielums. :)