Autors Tēma: Traka diena!  (Lasīts 6187 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Misters

Re: Traka diena!
« Atbilde #15 : 2018. gada 01. jūnijs, 18:44:00 »
Ak, Kungs!... un ko tu darīji?

Mums reiz priekšniece, iekāpa sabiedriskajā, smuki apsēdās priekšējā beņķī...  Pēkšņi pamana, ka šoferis uz viņu lūr un miedz ar aci. Šamai pirmā doma, ka viņa šodien ir līmenī. Smuki aizsteberē līdz kabinetam, noņem plašķi ... izrādās- svārkus aizmirsa uzvilkt! Tas bija numurs- sēž  jaukums, kāju vienu pāri otrai ... šama saka, labi, ja vecis tikai apakšsvārkus redzēja, jo tur noteikti ir bijis  vēl daudz interesanta ko redzēt.
Vai šis tiešām reāli var tā būt bijis? Filmās jau viskaut ko var redzēt, bet Rīgā uz ielas vēl nav gadījies, ka sieviete staigā bez svārkiem, jo aizmirsusi tos mājās uzvilkt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2018. gada 01. jūnijs, 18:49:19 »
Reizēm gan  jādomā - ir tie svārki vai tomēr nav... ;) :D :D :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #17 : 2018. gada 01. jūnijs, 18:52:38 »
Vai šis tiešām reāli var tā būt bijis? Filmās jau viskaut ko var redzēt, bet Rīgā uz ielas vēl nav gadījies, ka sieviete staigā bez svārkiem, jo aizmirsusi tos mājās uzvilkt.

Uz ielas diez vai tāds skats būtu redzams, ja nu vienīgi, kad būtne pilnīgā pālī. Bet zem gara mēteļa var gadīties, ka neuzvelk svārkus. Es pati vienu reizi tā esmu uz skolu aizgājusi. Atpogāju mēteli, paskatījos uz sevi, ātri aizpogājos un gāju atpakaļ uz mājām. Gadi bija kādi 12-13 man toreiz.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #18 : 2018. gada 01. jūnijs, 20:28:24 »
Luīz,mana draudzene arī, apmēram tai pašā vecumā! :D

Atslēdzies Milka

« Atbilde #19 : 2018. gada 02. jūnijs, 00:06:39 »
Es šitā pēdējā darbdienā pirms atvaļinājuma - no rīta sataisos, sakrāsojos, uzvelku jauno kleitu, smukās kurpes un aizslēgusi durvis jau kāpju lejă pa trepēm, bet tāda dīvaini nesaprotama sajūta -kaut ka nav īsti kā vajag...nokāpju vēl pāris stāvu un man beidzot pieleca! Man nav apeņu!!!  Jau kavēju, bet lēkšoju atpakaļ 3 stāvus, atslēgu nevar vairs atrast steigā, bet pēc pāris min. jau skrēju atkal lejā pa trepēm, šoreiz ar visu svarīgo apğērba gabalu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2018. gada 02. jūnijs, 00:13:23 »
Šī apģērba gabala svarīguma nozīmība ir pārspīlēta  :blushing:

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #21 : 2018. gada 02. jūnijs, 09:26:32 »
Pirms pāris gadiem... Vīrs gatavojas kaut kur iet. Novelk mājas bikses, uzvelk kurpes, jaku... Meklē atslēgas. Es prasu - "tu pie mīļākās vai uz pludmali?" Skatās, nesaprot. Tad pieleca, ka bikšu ta nav! Būtu mājās viens, kas lai zina, cik tālu tiktu ar plikiem stilbiem ;)

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #22 : 2018. gada 02. jūnijs, 10:19:17 »
Man ir daudz melnas kraasas baleriinas tipa kurpju. Seezhu darbaa, ap pusdienaslaiku ieveeroju, ka divas dazhadas tupeles steigaa esmu uzaavusi :D Labi, ka maajas darbam tuvu, vareeju zhigli izlabot kljuudu.

Atslēdzies itta

« Atbilde #23 : 2018. gada 02. jūnijs, 18:25:03 »
Ui, kādi tik pigori šai ziņā nav bijuši, tai skaitā, kad piemirst uzvilkt kurpes un čībās dodās tautās...

Skolas laikā vienreiz zem kleitas biju atstājusi svārkus, šķiet ar domu, ka novilkšu, ir gan arī citas versijas bijušas tik tās ķibeles tā uz ātro neatminos...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #24 : 2018. gada 04. jūnijs, 23:51:09 »
Dzerot rīta kafiju, noskatījos kaut kādu gabalu par veselīgu miegu un tā veicināšanas aspektiem. Konstatēju, ka visu manu nelaimju avots ir nepārdomāta  gultas vieta. Cilvēks nevar izgulēties, kad mugura sarāvusies  čokurā. Rezultātā, viņš nav izgulējies, nīgrs, ar sāpošu galvu un dzīvei nav lietojams.  Galva vēl nesāpēja, bet arī vēlmes uz to gaidīt nebija. Skaidrs, kā diena – vajag jaunu gultu. Parakņājos internetā, kur bija sarakstīts daudz par to, kas ir slikts matracis. Sapratu, ka mans ir metams.
Līdz pusdienas laikam, kāds no darba devējiem varēja atvest  dokumentus, tāpēc pēc pusstundas nīkšanas nodomāju, ka varētu sagatavot vietu prognozējamam pirkumam. Pēc stundas no gultas vietas nebija ne miņas. Jūs pat nevarat iedomāties, cik daudz interesanta var atrast zem gultas!...  Vientuļš matracis un daži dēlīši izdaiļoja interjeru. Bija laiks  ķemmēt bodes.
… Nu , kā lai jums saka. No piedāvātā asortimenta man nepatika nekas.  Uzzināju vērtīgu informāciju, ka var pirkt atsevišķi matraci un jebkādu gultu.  Pēdējā bodē acis piesaistīja matraču pildījuma paraugi šķērsgriezumā. No visiem patika viens, liekas igauņu -  Ortopēdiskais. Skanēja daudzsološi.  Samaksāju avansu. Jautāju, kad atvedīs. Mēneša laikā.
Mājā mani gaidīja vecā labā pārbaudīta vērtība izjauktā veidā.  Nu un, gulēšu mēnesi uz grīdas! Japāņi gadsimtiem to dara un visa pasaule slavē viņu veselīgo dzīves veidu. Jūs kādreiz esat dzirdējuši, ka japāņiem sāp galva, es arī nē.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 05. jūnijs, 00:07:31 no olgucis »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #25 : 2018. gada 04. jūnijs, 23:54:54 »
Olguci, Tu esi dievīga!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #26 : 2018. gada 05. jūnijs, 00:01:57 »
ugu... un tieši tāpēc šonakt meditēšu uz grīdas  :thinking: ...  Bet man taču bija jāsagatavo vietu, ja nu pēkšņi šodien tā piegāde. Tagad mēnesis uz grīdas gaidot matraci un tad vēl nezinu cik vēl, kamēr trāpīsies gulta pa prātam ...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #27 : 2018. gada 05. jūnijs, 00:06:46 »
Beigts ar Tevi.. bet man iet vēl trakāk..

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #28 : 2018. gada 05. jūnijs, 01:49:28 »
Tu jau tapat nestāsti, tā kā ..nemaz nelielies (Broņa)!!!
Jutri iet Olgucim un punkts(C) :smile:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #29 : 2018. gada 06. jūnijs, 17:57:55 »
Tā, atskaitos par gultu. Nekas vēl nav beidzies. Vakar pameklēju internetā un atradu vēl vienu mēbeļu bodi. Nu ja tur gultu neatradīšu, tad... Neatradu.  Izskatās, ka platumu 140 vispār neviens šai valstī nelieto! Jautāju babulim pie kases, vai nav kāda galdnieka kontakt telefona un viņa man pasauca kaut kādu džeku no noliktavas. Izstāstīju šim no sākuma visu peršu par manas gultas sūro likteni. Jautāju, vai nav iespējas nevērtēt tās lietošanas īpatnības, varbūt var to veco stalažu pilnveidot un padarīt lietojamu. Šams teica, ka labprāt izpalīdzēs sieviešu cilvēkam uz izmisuma robežas, bet ir jāsagaida jaunais matracis. Tad redzēs, kādu gultu viņam vajag, jo ja vecais matracis ir bijis  ap 20 cm, viņam prasās viens dziļums, 30 cm augstam matracim vajag citu, savādāk tas ļoti ātri zaudēs savu formu. Zaudēt formu negribējās un es apsolīju šim dot ziņu, kad būšu gatava viņam savu jauno matraci atrādīt.