Autors Tēma: Mammu, es tevi mīlu  (Lasīts 8210 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Mammu, es tevi mīlu
« : 2014. gada 13. novembris, 17:27:13 »
Kā es gaidīju šo filmu!!!
Un nevis džimmairūdi.

Būs 18.11. LNT 21.25

Yes, yes, yeeeeeeeeeeees!

Atslēdzies baaciens

Re: Mammu, es tevi mīlu
« Atbilde #1 : 2014. gada 13. novembris, 19:53:04 »
Neesmu redzējusi, tāpēc saku paldies par informāciju :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2014. gada 13. novembris, 20:05:46 »
bērns teica, ka mammu, šitas tev noteikti jānoskatās. nāksies...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2014. gada 13. novembris, 21:11:41 »
Es toties saveejo nedabuuju sev par pavadoni :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2014. gada 14. novembris, 09:23:29 »
ai, cik labi, paldies par info, es arī jau sen gribu redzēt! 

Forši, ka rāda ne tiaki vecās (Ceplis, Pie bagātās kundzes) un pavecās (Rīgas sargi), bet arī jaunās!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2014. gada 19. novembris, 11:18:31 »
Nu,kuram bija laiks vakar noskatīties ??
es pat negatavojos un nezinaju par tadas filmas esamiibu,bet man tika :))
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #6 : 2014. gada 19. novembris, 12:33:42 »
Es speciāli sēdēju pie ekrāna - tvēru ik minūti... Un man nepatika. Stāsts skarbs, skumjš (vai piemērots svētku reizei?), manuprāt - neizstāstīts, nepabeigts, neaptverts. Parādīts pliki un virspusēji... bet tās ir tikai manas domas - es neesmu nekāds kino zinātājs vai kritizētājs. man pavisam subjektīvi - vilšanās.
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies true detective

« Atbilde #7 : 2014. gada 19. novembris, 13:32:22 »
pilniigi un galiigi nepatika, dialogi briesmiigi vai pareizaak sakot nekaadi, staasts arii kaa ieprieksh mineets nepabeigts.. vaardu sakot kaartejo reizi paarliecinos, ka latvieshu kino ir nekaads.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Betons

« Atbilde #8 : 2014. gada 19. novembris, 13:33:05 »
Ne gluži vilšanās, bet mazpieredzējis režisors bija jūtams. Mazliet primitīvs stāstiņš. Bet nekas, Nordam viss vēl priekšā. Potenciāls ir. Teicami izvēlētus aktierus varu atzīmēt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2014. gada 19. novembris, 14:45:50 »
Sākumu paskatījos. Pieriebušies man tie skumjie stāsti. Ja nevari neko izdomāt -filmē Purvciemā vai Maskačkā, izvēlies puspamestus bērnus, puskriminālus jauniešus, pārstrādājušās mātes bez prieka atblāzmas sejā. Un Latviešu filma gatava!

Un galvenais -dialogu latviskais stils -ar iespējami lielām un pēkšņām pauzēm

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2014. gada 19. novembris, 14:56:12 »
hm... es kritizet gan negribu(izeju no tās pozīcijas, nez vai es uztaisiitu labāk)  :o ka ari ņemu veraa iespejamo budžeta esamiibu/neesamiibu utt.ideja bija oky... bet pietruuka kkada paplašinaajuma ,laikam...
dialogi mulsinaaja....ja piemeram vecajās LV filmās tver ar baudu katru vardu, tad te, mazliet neērti jutos, ka man tas jādzird..
skatījos kopaa ar bērnu... vīriec pie pusfilmas aizmiga  :blushing:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #11 : 2014. gada 19. novembris, 14:57:23 »
skatījos kopaa ar bērnu... vīriec pie pusfilmas aizmiga  :blushing:
mellen, a, ko bērns teica, ka vērtēja, kā patika? Kādu messidžu saņēma?
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #12 : 2014. gada 19. novembris, 15:29:36 »
nuu, nezinu īsti.. viņš uz pirkstiem skaitiija liidz, cik daudz nepareizu lietu puika dara...un briinijās, kāpēc nestāsta mammai,ka ir auzas pauzas...
viņš aju vel mazs priekš meisidžiem. vairak skatijamies lai LV valodu dzird(mums dikti reti kkas latviski skan)...smējās par tām pašaam auto reklaamām,kas pie mums tikai runā latviski...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mango

« Atbilde #13 : 2014. gada 19. novembris, 15:39:48 »
Man ļoti patika. Nekas tur nebija skumjš, tieši gaiši un cerīgi.
Ļoti labi parādītas attiecības ar vecākiem, draugiem, skolu. Man ne bērnu, ne man tādas tēmas intetesē, bet skatījos neatraudamās. Tik tomēr precīzi parādīt bērna sajūtas un domas,izcils darbs.

Vienīgais wtf ir skaņa. Fenomens, visām latv.filmām, jaunām, vecām, tik klusi, kas tas ir, nav aparatūras, studijas vai kas?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #14 : 2014. gada 19. novembris, 15:47:42 »
Sākumu paskatījos. Pieriebušies man tie skumjie stāsti. Ja nevari neko izdomāt -filmē Purvciemā vai Maskačkā, izvēlies puspamestus bērnus, puskriminālus jauniešus, pārstrādājušās mātes bez prieka atblāzmas sejā. Un Latviešu filma gatava!

Un galvenais -dialogu latviskais stils -ar iespējami lielām un pēkšņām pauzēm

Man tik ļoti negribas tev piekrist, gribētos izoponēt tavu viedokli, bet.....   man nav ko pateikt pretī :) Un, ja vēl pret sižetiem man nav pretenziju, tad mans klupšanas akmens ir tie dialogi. Kaut gan - ja skatās mūsdienu ārzemju psiholoģiskās filmas, tur jau arīir tādi paši dialogi ar megapauzēm.

Bet šo filmu es vēl tik skatīšos.

p.s. Plus vēl viens no punktiem, kam man jācenšas pārkāpt, ir mana attieksme pret režisoru. Man bija galīgi nepieņemam viņa rīcība, kas izskanēja pa pusLatviju - tā ēšana un nemaksāšana. Un izdomātais aizbildinājums, ka tas esot emociju krāšanai  priekš filmas.