Vakar noskatījos - neatraudamās. Man jau tā klusībā likās - ja man ir tik daudz IEPRIEKŠĒJU pretenziju pret filmu ( režisors, ne pārāk mīļa aktrise, drūmums un ziņas, ka dialogi atkal ir "latviski psiholoģiskie"), tad liela iespēja, ka izrādīsies gluži pretēji:) kā jau parasti

Vienīgais, kas mani patiesi apgrūtināja - ka grūti bija saklausīt frāzes, sevišķi frāžu beigas. Tā arī neuzzināju, kas ir tas, ko mamma apsolīja , iedama uz dežūru, atstāt puikam - ko izņēma no apakšējās atvilktnes, maisiņā. Un pēc tam otrreiz nosauca to priekšmetu - nebūs tev nekāda xxx!" Kas tas bija?
Laikam jau tā spēlīte, kur abi tipa bokdējās. Bet kāds tam ir nosaukums?
Galvenais varonis ļoti labi nospēlēja visu, ko no viņa prasīja un galvenais -a rī dikcija viņam bija laba. Trakāk bija ar viņa draugu, to ar mokām sadzirdēju. Nootras puses - apbrīnoju, ka radošā grupa bija spējusi atrast puiku, kurš nebaidās no kamerām, gana labi izpilda visu, ko režisors liek parādīt, bet runā neskaidri kā jau dzīvē, ka nesāk runāt jēdzīgi.

Par dz.īpašnieku - varbūt ar prostitūtu atnāca viņa čoms? Tas arī izskaidrotu, kāpēc pat neradās jautājums par citām nozagtajām mantām?
Par soobščņika mašinu - dīvaini ne tas, ka mašīna stāvēja baigi tālu (galu galā, meiča jau nezināja, cikos atbrīvosies), bet tas, ka puika elementāri uz skūterīša viņus panāca pie lombarda.
Man kā nemūziķim ļoti interesētu atbilde uz jautājumu - vai tas skolas orķestrītis var tādā kvalitātē nospēlēt? Tādi mazi padsmitnieciņi ?
Vēl man gribētos pateikt šādu frāzi - "man ļoti patika operatora darbs un kadru uzbūve" , es gan nezinu, vai precīzi izsakos, bet tie kadri naktī , puikas skrējieni - glīti.
Bet nu - nesarunāšanās - problēmu sakne.. vien`mer - bērniem, peiaugušajiem, utt. Ļoti patīk tas piemērs ko jūs te rakstī`jat - arī pieaugušais nepasaka sīkumu, tad lielāku lietu, negribot savu mīļo partneri sarūgtuināt un plus vēl savām grūtībām, ka vēl otrs sapsihojas.
Klau, vēl viens jautājums par sižetu - salūta laikā mamma ar kādu runāja pa telefonu - un saruna notrūka? Vai telef izlādējās? Vai tas džeks pateica, ka negrib viņu? Kas tur notika? Māte it kā ar acīm meklēja to savu vīrieti un bija bēdīga, bet nepiezvanīja otrreiz. Nesapratu?