Autors Tēma: sāpes plecā  (Lasīts 18208 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

sāpes plecā
« : 2018. gada 25. jūnijs, 11:53:44 »
Jau mēnesis, kopš kaut kāda figņa piemetusies. Aizdomas uz to 1/4 cementa maisu, kuru izmetu misenē tīrot pagrabu, liekas, ka bija par smagu. Pēkšņi sāka sāpēt ne jau pati locītava, bet nedaudz zemāk, kādus 8-10 cm. Dīvainākais, ka principā rokai ne vainas, plecu var kustināt, somu un smagumus var nest, nesāp kad kustinu visādos  leņķos - tad pat nejūt. Bet ir kaut kāda konkrēta kustība, kad tā kā ar nazi un tad līdz asarām, šad tad līdz elkonim atsaucās. Ja pagriež roku atpakaļ, momentā pāriet. Varbūt kāda cīpsla ieplīsusi vai muskulis? Drausmīgi negribās pie ārstiem, sāks vēl griezt, vai ko viņi tur vēl dara... Droši vien sportistiem tādas lietas gadās, vai ne? Kādas ir prognozes? Varbūt pats sadzīs... nu saaugs ar laiku. Vienkārši bailes, ja nu ar laiku paliek sliktāk. Pie dakteriem drausmīgi negribās, šie parasti uzreiz metās virsū ar nazi..  :sad_smiley:

Atslēdzies Bobs

Re: sāpes plecā
« Atbilde #1 : 2018. gada 25. jūnijs, 11:56:58 »
šitām nesaprotamajām lietām nereti kājas aug no mugurkaula skriemeļiem.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2018. gada 25. jūnijs, 11:57:51 »
Var gadīties, ka kāds kakla skriemelis nobīdījies slodzes laikā

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2018. gada 25. jūnijs, 13:17:24 »
čerts! atkal mugurkauls! Man pat prātā nebija ienācis. Man tā organisma stute ar vienveidīgu sēžam pozu tāda ... apšaubāma. Vispār šonedēļ ir jāpienāk pasūtītam ortopēdiskam matracim. Nu tas ir no tās "gultas tēmas". Droši vien palīdzētu kāda masāža. Man tikai nav ticības visiem tiem svaigi ceptiem masieriem- šamie man to kaulu kambari dobeigs do golam

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2018. gada 25. jūnijs, 13:25:52 »
Var redzēt, ka ārstus tikai no grāmatam pazīsti  :rofl: Griešana ir pēdejais, ko dara. Un vsp katram cilvēkam ir japazist savs organisms, sāpes, reakcijas...Meklēt atbildi šeit- nu, kamooon, Olguci! :talking:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2018. gada 25. jūnijs, 13:48:30 »
Droši vien palīdzētu kāda masāža. Man tikai nav ticības visiem tiem svaigi ceptiem masieriem- šamie man to kaulu kambari dobeigs do golam

Labs masieris ir zelta vērts! :) Bet sāc ar ģimenes ārstu vai neirologu.

Atslēdzies dille

« Atbilde #6 : 2018. gada 25. jūnijs, 14:34:47 »
Nu man izteikti riebjas pie katras ķibeles skriet pie dakteriem.
Pag, kā tur teica Dagnija no Limuzīna : "To pašu var panākt ar pašiedvesmu pēc "jōgas "metodes "
Vai vismaz iet pie ārsta, kur zini, ka uzticies un no kura ir kaut kāda jēga.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #7 : 2018. gada 25. jūnijs, 15:43:23 »
svaru zāle, fitness, funkcionālais treniņš.........

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #8 : 2018. gada 25. jūnijs, 15:45:21 »
vienkārši laika žēl... pie katra spečuka jāpierakstās, tāds  riteņdancis... :thinking:  nedēļa pie ĢA, tad , iespējams, ka liks bildēt, kas tur lācītim iekšā, tas arī laiku izņems, tad atkal ĢA, lai izlemj kurš speciālists vajadzīgs. Tur arī rindā jāpierakstās. Un kas vēl zina, tagad atvaļinājumu laiks... Tad ko vēl tas ieteiks.... Un vai maz palīdzēs. Izklaides visai vasarāi

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2018. gada 25. jūnijs, 15:47:56 »
šitām visām nervu iespriešanās štellēm ārsti vajadzīgi tikai tik daudz, lai pēc nemitīga laika menedžmenta, pierakstiem un naudas tērēšanas pēc pusgada saprastu, ka tas nav īstais ceļš, kas ejams.. Protams, ja nav kas lauzts un jāstellē kopā.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #10 : 2018. gada 25. jūnijs, 15:48:12 »
varbūt vienkārši to 1/4 cementa maisu  otrā rokā pastaipīt? Varbūt tas skriemelis apjūk un atlec apukaļ ? Tas būtu ātrāk un lētāk  :blushing:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #11 : 2018. gada 25. jūnijs, 17:48:58 »
Agrāk, viduslaikos, tā ārstēja karaļus un karalienes.  Nu tā, tikai pēc "pacienta" apraksta noteica "īsto" diagnozi. Vai dēles un "asins noliešanu" esi mēģinājusi. Iespējams, ka palīdzēs  :P 
[size=78%] [/size]

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2018. gada 25. jūnijs, 18:18:38 »
pasmērē ar Voltarenu vai ko līdzīgu iesākumā

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2018. gada 25. jūnijs, 18:47:53 »
Šausmas, es jau iegūglēju un daudz salasījos par Olguča vainu, gribēju jau ielikt linkus un noteikt diagnozi  :rofl: , bet gan jau pati nav stulba sameklēt  :m: . Vienvārdsakot - lasi un vai nu nosaki diagnozi vai ej pie doka vai ciet, kamēr būs par vēlu  :n+:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2018. gada 25. jūnijs, 19:52:27 »
Nāra, pagūglē vēl, atklāsi, ka olgucim ir arī skorbuts un cinga