Autors Tēma: Ļaundari izliekas par ..  (Lasīts 34723 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atb: Ļaundari izliekas par ..
« Atbilde #150 : 2023. gada 20. decembris, 15:47:11 »
Aizliedza taču ātro kredītu reklāmas.
Izlasām vēlreiz daddy ierakstu.
Globāli diez vai kāda institūcija ko spēj darīt. Tiesāties ar soctīklu īpašniekiem? Nebūs krāpnieki pie Cukerberga, būs pie Maska utt. Ja ne šur, ne tur - piezvanīs :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #151 : 2023. gada 20. decembris, 15:49:31 »
Aizliedza taču ātro kredītu reklāmas.

Ir jau aizliegts. Krimināllikuma 177.pants...
Un?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #152 : 2023. gada 20. decembris, 16:05:35 »

Bet atkal nonākam pie tā, ka organizētā noziedzība principā ir legāla, jo tai "neko nevar izdarīt".

Organizētā noziedzība barojas no lētticīgo naudiņām. Krāpnieki līdz šogad izkrāpuši 3,5 miljonus euro (10.jūnija informācija). Diezgan iespaidīgi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #153 : 2023. gada 20. decembris, 16:20:58 »

Organizētā noziedzība barojas no lētticīgo naudiņām. Krāpnieki līdz šogad izkrāpuši 3,5 miljonus euro (10.jūnija informācija). Diezgan iespaidīgi.

Var tikai apbrīnot viņu izdomas spējas - nu kaut tas stāstiņš, ka jūs zem segas "rotaļājāties", vai porņukus skatījāties, bet mēs jūs nofilmējām, tagad maksājiet!
Tas pats ar lidostu koferīšiem - nu kurš gan negribētu uz cita nelaimes iedzīvoties (varbūt - es?  :?: )...

Padumjajos laikos zīlnieces pie stacijas/autoostas bija pastāvīgi, vēlāk visādi džinsu un trauku tirgoņi... krāpnieki bijuši vienmēr... tikai internets dod viņiem nebijušas iespējas uzrunāt miljonus, ja ne miljardus un vienlaikus būt nesasniedzamiem

Atslēdzies Trix

« Atbilde #154 : 2023. gada 20. decembris, 17:09:14 »
Kā man patīk ļautiņu augstprātība, ka tie citi, lūk, muļķi, bet ES GAN NE!!!!  :rofl:
Lepnība, starp citu, ir viens no septiņiem nāves grēkiem. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #155 : 2023. gada 20. decembris, 17:46:02 »
Kā man patīk ļautiņu augstprātība, ka tie citi, lūk, muļķi, bet ES GAN NE!!!!  :rofl:
Un kas Tev tà liek domàt? Nepàrtraukti piedomàju pie tà, kur ko spieźu un kàdàs lapàs ievadu savus datus. Un tàpat baidos..bet te citiem gan esot "pofig"..

Atslēdzies Trix

« Atbilde #156 : 2023. gada 20. decembris, 18:05:39 »
Un kas Tev tà liek domàt?

Iepriekšējās lapas pēdējā ierakstā minētais epitets. Melns uz pelēka.
Un ne tikai tas, bet šo visvieglāk parādīt.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #157 : 2023. gada 20. decembris, 18:06:41 »
Un kas Tev tà liek domàt? Nepàrtraukti piedomàju pie tà, kur ko spieźu un kàdàs lapàs ievadu savus datus. Un tàpat baidos..bet te citiem gan esot "pofig"..
Tā, kam pofig, protams, esmu es, vai ne. Jā,bet mans pofigs ir racionālos apsvērumos balstīts - manā telefonā nav nekā, kas būtu krāpniekiem nozogams. Nav pieejas ne bankas konta, ne kartes datiem. Un sociālajos tīklos par mani arī nekā nav zem īstā vārda. Kur (ne)vadīt kartes datus, stipri piedomāju. Ja pati prāta aptumsumā kaut kur, kādā kreisā lapā, kaut ko no lieka neievadīšu, tad ko man var padarīt?!  Nedomāju, ka apkrāpiens izplatās kā vīruss pa gaisu, tāpēc man nav iracionālu baiļu.
P.S. Un beidz reiz, lūdzama, uz mani dir@ties.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #158 : 2023. gada 20. decembris, 19:20:54 »
Un kà Tavupràt var dèvèt cikvèkus, kuri pat kredìtus ņem, kai investètu kràpniekus? :?:
Nevaru cienìt cikvèkus, kuri "netver laukumu", bet kà kas...ahaaa...politiskàs gribas nav.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #159 : 2023. gada 20. decembris, 19:32:25 »
Nu necieni, man pofig (jā, arī par šo pofig!  :mrgr: ), mierīgi iztikšu bez tavas cienīšanas. Tikai patiešām nesaprotu, ko Tu man tagad piep*sies.  Vaktē pati savu maku un kontu un liec mierā manējo.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #160 : 2023. gada 21. decembris, 06:19:41 »

...gudrajiem atradīsies gudrās lamatas, kurās muļķis pat nemācēs iekrist! :)  tāpēc jautājums nav vis vai, bet kad :) tas protams neatbrīvo no elementāras "higiēnas" internetā, maksājumos u.c., kā rokas nomazgāt mājā atnākot :)   

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #161 : 2023. gada 21. decembris, 08:23:47 »
Tikai patiešām nesaprotu, ko Tu man tagad piep*sies. 

Tad, kad polemikā sāk trūkt argumentu, tad ir daži, kuri sāk aizrādīt par pareizrakstības kļūdām, kas būtībā nav slikti. ...Vismaz ir izglītojoši.
Bet daži sāk lietot rupjības.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #162 : 2023. gada 21. decembris, 08:37:22 »

Tad, kad polemikā sāk trūkt argumentu, tad ir daži, kuri sāk aizrādīt par pareizrakstības kļūdām, kas būtībā nav slikti. ...Vismaz ir izglītojoši.
Bet daži sāk lietot rupjības.
Tieši tā! Spogulī paskaties! Tava "polemika" jau labu laiku ir personiski uzbraucieni tieši man un tagad (visnotaļ paredzami pēc provokatīva, bet pilnīgi atbilstoša vārda pielietošanas)  -  piesiešanās "gramatikai"/stilam.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #163 : 2023. gada 27. decembris, 13:08:08 »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #164 : 2024. gada 05. janvāris, 14:09:05 »
Pielikšu kolekcijai: