Autors Tēma: atskanēja telefona zvans...  (Lasīts 4236 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

atskanēja telefona zvans...
« : 2018. gada 10. jūlijs, 19:38:34 »
 atskanēja telefona zvans...
Ar mani sāka runāt krievu mēlē. Tā man nav sveša, rezultātā  radās šāds  dialogs:

Viņš: Вас беспоят с фондовой биржи, У нас  для вас прекрасная новостью  В конце неделе ожидается обвал  на нефтяном рынке и у вас есть превосходная возможность,  вложив некоторую сумму...
Es:    Что, нефтяной рынок обвалится? И как это его угораздило?
Viņš: В результате сложных расчетов нашего аналитического отдела, сопостовляя рад обьективных признаков и рисков - обвал рынка неизбежен.
Es:    Ага, ну и как вы? Уже  вложились...?
Viņš: А как же!
Es:    Ну вот, как аналитик аналитику, когда рынок обвалится, сразу же позвоните по этому же телефону и я вас поздравлю.

te es noliku klausuli un silti iesaku, šādos gadījumos darīt tāpat. Nesaprotu tikai kur viņi visi ķer manu telefona numuru?

Atslēdzies Luīze

Re: atskanēja telefona zvans...
« Atbilde #1 : 2018. gada 10. jūlijs, 21:00:19 »
Man reiz piezvanīja un sāka krieviski kaut ko par biržu un bitcoinu stāstīt. Es pat necentos iedziļināties, pateicu, ka mani tas neinteresē, un pārtraucu sarunu.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #2 : 2018. gada 10. jūlijs, 21:39:30 »
Man arī zvanīja ar priekšlikumu ieguldīt naudu akcijās. Tā ka uzrādījās Latvijas nummurs, tad es izteicu vēlmi runāt latviešu valodā. Nē, varot tikai angļu vai krievu. Nepiekritu. Tā arī mūsu saruna beidzās.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #3 : 2018. gada 10. jūlijs, 22:05:10 »
Man arī gadījās līdzīgs zvans. Atbildēju konsekventi latviski. Tad nu kadram apnika, un man vaicāja, vai es nerunāju krieviski. Atbildēju, ka - nerunāju. Ar to arī mūsu saruna beidzās... Galvenais- atcerēties līdz nākamajai reizei un nesākt atbildēt krieviski...
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 10. jūlijs, 22:24:52 no ...(cita) »

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #4 : 2018. gada 10. jūlijs, 22:32:13 »
Konsekventi pratināju, kur tika pie telefona numura. Atbildi neizspiedu. Maldu ceļiem centās izspiest  no manis atalgojuma apmēru, atbildi neizspieda. Rezultāts 0:0. Ok, pendelēs vinnēja - piespieda mani sarunāties krieviski.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2018. gada 10. jūlijs, 22:34:45 »
Nu jūs tak mani pazīstat ;o)))) Es bez muldēšanas nevaru, a te no " фондововой биржи " zvana, pārāk liels kārdinājums muti palaist 'o)))
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 10. jūlijs, 22:49:33 no olgucis »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #6 : 2018. gada 11. jūlijs, 09:08:51 »
man bija apmēram tāpat kā "...citai" Tikai viņš uzreiz prasīja, lai runāju krieviski. Divreiz pat tādi zvani ir bijuši

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #7 : 2018. gada 11. jūlijs, 09:31:08 »
Nu, es sevi tagad mācu, ka sadzīves situācijās, kurās man no cilvēka neko nevajag, bet viņam no manis gan, man nav jārunā krieviski. Starp citu, ļoti noder tieši šādu uzstājīgu zvanītāju gadījumā. Nu atbildu viņam latviski, lai prasa cik grib runāt krieviski. Tāpat apniks!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2018. gada 11. jūlijs, 09:32:34 »
tieši tā, es neiespringu un tā kā viņš nesaprata, ko es saku, ar to arī beidzām

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #9 : 2018. gada 11. jūlijs, 09:33:47 »
Vispār nav nekāda pienākuma runāt ar cilvēkiem, no kuriem man neko nevajag.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2018. gada 11. jūlijs, 10:15:26 »
Pienākuma nav. Bet padi@sināt gan ir liels kārdinājums.
Vienreiz otrpusis ar kaut kādu sprukstiņu 40 minūtes (!) apsprieda kaut kādus komercijas pasākumus angliski. Protams, ka ieguldījumus tā i neveica :) .
Man gadījās viens nelaimīgais ar kaut kādiem ūberjauninājumiem medicīnas jomā šepat no latvju tautas. Ja īpašnieki to sarunu noklausījās, tad vai nu puisim tika āda novilkta vēl otrreiz (kas maz ticams), vai arī veikti super pasākumi produkta uzlabošanai  :rofl: .
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #11 : 2018. gada 11. jūlijs, 12:36:00 »
1kārt neceļu svešus nr. 2kārt - cik garlaicīgi man būtu jabūt, lai di@sinatu kādu, nevaru iedomaties  :scratch:

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #12 : 2018. gada 11. jūlijs, 13:32:32 »
Nekādi nevaru saprast tos, kas principā neceļ svešus numurus. Ceļu aiz šādiem iemesliem - varbūt kādam no manējiem kaut kas atgadījies (pēdējā reize - māsai saplīsa telefons, bija vajadzīga palīdzība, pazvanīja viņas kolēģe), tāpat ir bijis saistībā ar darbu (bet numurs nav manā adrešu grāmatā), ir bijis zvans ar "gadījuma darbiņa" piedāvājumiem, kas bijis man ļoti izdevīgi...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #13 : 2018. gada 11. jūlijs, 14:49:52 »
Man 2/3 ir nepazīstami numuri - 95% pa darba līniju. I ko tad? Mest darbu pie malas?
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2018. gada 11. jūlijs, 14:51:26 »
Mani gandrīz vai apsēduši. Zvana no 3 dažādiem LV stacionārajiem viens un tas pats sprukstiņš. Toties neatlaidīgs. Gan es saku, ka krieviski nerunāju, gan paziņoju, ka mani nekas no tā neinteresē, gan mēģināju noskaidrot, kā viņš manu numuru dabūjis. Puisietis kļuva agresīvs. Es nolieku klausuli, viņš tak nav par slinku zvanīt vēl reizes 4. Pagaidām visi numuri melnajā sarakstā, bet gan jau zvanīs no cita.