neiegādājās jo nedzīvo LV

, man to karti vajag 1x gadā ...un jā, es priecājos,ja veikalā kāds nopīkstina un izpalīdz. Jo man nekāda labuma nebūs ja es viņu pīkstināšu 1x gadā.
Kā vispār var iztērēt nopīkstinot pie kases, svešs cilvēks tavu uzkrājumu???

Paranoja, vai es nez...
Bet mums ir Lidlam aplikācija ,ā jums jau arī

. Un te neviens kasieries nerūpējās ,lai visiem būtu un pat nejautā vai jums ir un vai nopīkstinajāt. Cik reizes esmu aizmirsusi, jo būsim godīgi ,tā ir klapata...maisiņi, krāmēšanās, nauda, aplikācija. Ja ir karte tad vieglāk ,turpat makā un rindas kārtībā. Bet to telefonu turēt vaļā..nu stulbi...Un , šodien es pirmo x saņēmos piedāvāt pircējam nopīkstināt savu aplikāciju... pie mums tā nedara. Nekad neesmu redzējusi,ka kāds citam ar šito uzbāztos.Bet, pirms manis pirkās jauns rumāņu pāris, labakajās rumāņu tradīcijās un pirkās bagātīgi, es tik daudz vienā x nekad neko nepērku ..puisim pufīga jaka ar BOSS uz muguras, tas visu krāmē, ceļ ,pako bet ar naudasmaku pienāk meitene. Tad nu es nenoturējos...vai jums nopīkstināt? Sie tā brīnās uz mani un manu telefonu.Es saku- nu dažreiz šādi ir lētāk. šamie saka-oky. es nopīkstinu. un jautāju,- nu ,palika lētāk ?? šamie, apaļām acīm- jā!!!Saku -nutad uztaisiet sev arī šādu aplikāciju. Palika priecīgi.Dažreiz man gribās kadam onkuliņam vai dzīves pabērnam nopīkstināt, jo tādiem ne telefonu ,ne aplikāciju.. bet,te nav tā pieņemts un sēžu , es arī biksēs.