Autors Tēma: Īgņojos par visko  (Lasīts 12861 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Īgņojos par visko
« Atbilde #15 : 2018. gada 06. septembris, 10:50:53 »
Austrijā sākuma likās dīvaini, ka mūzika skan vien retās vietās, kafūžos pilnīgs klusums utt. Man patīk, ja fonā kkas romantisks, un tu ar vīna glāzi vai kaut kā tā...
Latvijā mēdz gadīties otra galējība - mūzika tik skaļa, ka sarunāties gandrīz neiespējami

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #16 : 2018. gada 07. septembris, 12:13:26 »
Vēl trakāk ir LIDO uz Dzirnavu ielas. Man šķiet, ka viņiem ir disks apmēram 40 minūtēm vai stundai. Pie tam katru dienu viens un tas pats.
Interesanti, kā jūtas tie darbinieki, kuriem tas jāklausās no rīta līdz vakaram katru dienu?
Var jau saprast LIDO arī - tiem izpildītājiem un producentiem (latviešu) smuka naudiņa nāk... (varbūt tur kāds barteris)
Tas, vismaz agrāk, bija barteris. Izdevēji slēdza līgumus ar tirdzniecības vietām utt, ka tur atskaņos viņu iedotos diskus, par to neprasot autoratlīdzības. Izdevējam reklāma, tirdzniecības vietai ietaupījums, jo nav jāmaksā autoratlīdzības, kas ir milzīgas. Studiju laikos strādāju Narvesen un šiem bija līgums, ka jāspēlē ir Astro'n'Out albums "Kuš Kuš". Pirmās 2 dienas bija forši, pēc nedēļas jau zinājām visām dziesmām visus vārdus, pēc 2 nedēļām besija, pēc mēneša mēs to jau vairs nedzirdējām. Tas skanēja, bet mēs to nedzirdējām. Nevarējām saprast, kuram nepaveicās vairāk - mums, Narvesenu darbiniekiem, kas klausījās Astro'n'Out, vai RIMI darbiniekiem, kas grieza uz riņķi Prāta Vētras Četrus Krastus.  :scratch:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2018. gada 07. septembris, 13:16:51 »
Austrijā sākuma likās dīvaini, ka mūzika skan vien retās vietās, kafūžos pilnīgs klusums utt. Man patīk, ja fonā kkas romantisks, un tu ar vīna glāzi vai kaut kā tā...
Latvijā mēdz gadīties otra galējība - mūzika tik skaļa, ka sarunāties gandrīz neiespējami

a kas Tev mēles nav mutē - palūdz pagriezt klusāk, vai pārsēdies tālāk no tumbas

Atslēdzies Broms

« Atbilde #18 : 2018. gada 07. septembris, 18:48:32 »
Es arī īgņojos :)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #19 : 2018. gada 07. septembris, 18:56:28 »
man beigas patika, par tiem kilogramiem, kas rezultātā ir mīnusā ;o)))) Vai no tās  vietas  nevarētu  detalizētu aprakstu?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2018. gada 13. septembris, 02:27:00 »
Drīkt?? cammai palūgt  :blushing: :blushing: Camm a Camm ?Drīkst arī citi te īgņoties..nu kā vakariņu tēmā... visi īgņojas vienuviet ,lai nav jāķeckalē ēters -katram jaunu tēmu verot... jeb arī paliekot kādreiz tukšā..nu tobiš neizīgņojies, jo nav kur ....
karoč... diena vissirslikti....un esmu īgna , īgna un vēl drusku īgna...iekšā piedir@tības un vilšanās sajūta.... gan jau pāries... bet oktobris vēl tālu(fvz labi vai slikti  :scratch: )

p.s nutureko..izlasīju 13!!! lpp  smaiļiku tēmas ,lai atrastu suicido smaiļiku...nu nez mēģināšu..mož izdosies...tieši so un ne citu man vajag  šon :suicid:

ejiet bekās tagad esmu vēl īgnāka... :bricks: :bricks: :bricks: un sitas nav tas ko man vajag  :banhead: :banhead:
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 13. septembris, 02:45:03 no mellene88 »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2018. gada 13. septembris, 08:36:28 »
Īgņoties var visi.
Mellen, a drīkst Tev pakasīt aiz austiņas? Kašakiem uzreiz garīgais uzlabojas, varbūt Tev arī?
Visus sakost!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #22 : 2018. gada 13. septembris, 09:02:28 »
suicid?
:suicid:
:suicide:
suicide
iekš koliem

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2018. gada 13. septembris, 09:05:44 »
Mellen, a drīkst Tev pakasīt aiz austiņas? Kašakiem uzreiz garīgais uzlabojas, varbūt Tev arī?

Mellenei jākasa vēderiņš  :talking: :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #24 : 2018. gada 13. septembris, 09:10:43 »
Luīz, ar vēderiņiem jābūt ļoooti uzmanīgiem - man tikai 2 koškas ļauj puncīšus paieskāt. No pārējiem var dabūt baisus nagus un zobus rokās, ja ķerās pie vēderiem...
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #25 : 2018. gada 13. septembris, 09:31:24 »
Man domāt, ka Mellenei nav ne baisu nagu, ne uztrītu zobu :) Bet vai nav vienalga... vari kaut pēdiņas viņai kutināt :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2018. gada 13. septembris, 09:52:19 »
a kas Tev mēles nav mutē - palūdz pagriezt klusāk, vai pārsēdies tālāk no tumbas

Un kādēļ citiem Tu nepiedāvā atstāt lielveikalu vai Lido vai palūgt tur nogriezt klusāk ? :mrgr:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2018. gada 13. septembris, 11:32:17 »
paldies par pakasīšanu...frrr frr frrr

IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #28 : 2018. gada 17. septembris, 11:07:45 »
Un kādēļ citiem Tu nepiedāvā atstāt lielveikalu vai Lido vai palūgt tur nogriezt klusāk ? :mrgr:

Uz lidiņu tieši tāpēc neeju un arī jums neiesaku :)  Neadekvātas cenas par zemas kvalitātes ēdienu nepatīkamā atmosfērā.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2018. gada 17. septembris, 17:39:07 »
man,ka iebraucējam , svēta lieta vismaz vienas pusdienas Lidiņā.
Kvalitāti es redzu pannā..ja man nepatiik ,tad neņemu(parasti patiik), cenas :scratch: protams vareeja buut pieejamākas..bet par cik pieprasījums pastāv,tad cik grib tik prasa...un par atmosfēru arī nesūdzos..Jūs tur laikam izlaidušies, uz vietas  :smile:
IG- mellenessniega