Autors Tēma: Galdiņi  (Lasīts 5036 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Re: Galdiņi
« Atbilde #30 : 2018. gada 23. jūlijs, 21:05:36 »
Šodien piefiksēju, ka ejot pa ielu tieku "aizbīdīta" uz labo pusi, t.i., vīrietis iet no manis kreisajā pusē un tā laikam tas ir vienmēr. Es eju pa "drošo" pusi, nevis gar brauktuvi.Par sēdvietu - ēstuvēs izvēlos to, kur plašāka redzamība uz visu vai tur, kur nomaļāk no visiem.Jā, man patīk vērot cilvēkus, reizēm tas ir mīnuss un dažkārt tiek piedzīvotas kuriozas situācijas ... ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #31 : 2018. gada 24. jūlijs, 07:33:03 »
Cilvēkus vērot patīk visiem  :)

Atslēdzies Annija

« Atbilde #32 : 2018. gada 24. jūlijs, 09:59:22 »
Man atkal nepatīk, ka mani kāds vēro, jūtos neērti, tāpēc vienmēr nolienu kaut kur dziļumā, man patīk tumšas un mijkrēšļainas vietas  :coffee:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #33 : 2018. gada 24. jūlijs, 10:01:23 »
Cilvēkus vērot patīk visiem  :)

Man nudien pofig, reti kurš mani interesē

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #34 : 2018. gada 24. jūlijs, 10:45:29 »
Pašpietiekamiem cilvēkiem pietiek ar sevi un savām izdarībām. Nav laika citus vērot :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2018. gada 24. jūlijs, 10:55:08 »
Nav aŗī nekādu baigo "savu izdarību". Vnk neinteresē citu cilvēku dzīve tā, pa lielam, kur nu vēl svešu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #36 : 2018. gada 24. jūlijs, 16:08:09 »
es esmu nenormālīgs vērotājs, visur un vienmēr(arī te vēroju)  ;) .ir gadījies,ka rindā stāvot aizskatos un aizmirstu savus pirkmus salikt uz lentas..pienāk kase..un kasiere uz mani brīnās,ka es vēl ar ratiem ..aaa aiz manis 10it cilvēki :) un gan jau tie 10it vēro mani un domā, ka dīvaina :)
Un tā, es visu ko savēroju un man viss kkas top skaidrs...pēc laiciņa, kkas apstiprinās un tad atliek vien nodomāt- nu kātad, es tak jau zināju :) :smile:
kad jaunībā man pie mājas stūra notika disenes un zaļumballes un viskkas cits, man tā patika tur būt un vērot tautu... dancāt mani aicināja maz, jo visi domāja,ka es iedomīga(dancināja tikai iebraucēji ) :D un tad es varēju nodoties vērošanas baudai. Tas ir tas ,par ko Bobsis citā sarunā minēja, kad tu vienkārši redzi ..-kas kuram padomā, lasi kā grāmatu ķermeņu valodas, interesants ir jebkurš, kurš nonāk manā redzeslokā....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #37 : 2018. gada 24. jūlijs, 16:20:24 »
Vot, tie vērotāji man kā novērojamajam/novērotajam dažkārt liekas pīii. Reti kurš prot....tā dziļdomīgi un "iekšēji" vērot. Visbiežāk "lipīgi"un ziņkārīgi lūrē katru darbību.

Lūk, es neesmu cilvēku vērotāja, bet jūtu, peilēju un prognozēju gan ļoti labi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #38 : 2018. gada 24. jūlijs, 16:36:01 »
Tā jau nav novērošana, bet automātiska noskenēšana. Tā, ka vērotu un domātu un kaut ko secinātu - tā nav. Uzmetu aci - nagi, kāds dizains, skropstas - vai ir pieliktas vai nē, zobus noteikti apskatu, mati...katram ir savs, ko pamana..., tad apģērbs un figūra sievietēm(ātri un automātiski), kaut īsu brīdi nozib garām -pamanu (laikam tas par Mellenes tēmu, kā te LV ir jāiznesās :D ).
  Vīriešus nav daudz ko pētīt, uzmetu tik aci, reti kur aizķeras :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #39 : 2018. gada 24. jūlijs, 16:52:54 »
Nu, jā....šis man nav dots. Vizuāli neprotu skenēt. Kad vēlāk kāda runa par kko vizuālu, nespēju pat pateikt, kas cilvēkam bijis mugurā. Bet kkādus sīkumiņus tomēr pamanu, ko citi nav ievērojuši. It kā pretruna. Tomēr, pārlaižot aci un īsti neko vizuālu neuztverot, momentā spēju noraksturot otra emocijas un pat raksturu

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #40 : 2018. gada 24. jūlijs, 17:12:12 »
hahaha :D tas par ko Narčiks runā ...to es vispār neredzu :)
Nolupušus nagus redzu,ja nagu īpašnieks ar tādiem mani apkalpo, apģerbu redzu tikai tad ja ir galīgi nepieņemams, vai otrādi, kkas tāds,kas man superīgi iepatīkas...citos gadījumos pilnīgvienalga....tas pats par visu citu...vainu traki nepieņememi vai trakoti forši....tās ir tikai detaļas...kuras ievēroju pēc tam, kad izpētīts kas tam objektam iekšiņās :)
es nedomāju,ka es baigi ziņķārīgi lūru..fvz  :scratch: bet te jau cita tēma sākas...kur cilēki iznesās tā,lai izceltos,bet kad kāds uz šamiem paskatās, tad feiss pārgriežas- ko lūri :)šitas bija izteikti pēc jāņu pasākuma Straumēnos ,kur sekoja cepšanās no tiem ,kas nebrauca..oij negribu,ka visi uz mani lūr,ka mani fočē un objektīvos velk blablabla.... Es tur biju..visur piedalījos, visur ielīdu un manis nav nevienā publiskajā bildē,lai gan apzināti neslēpos. Tātad tomēr ir starpība starp tiem kas vēro un starp tiem kurus vēro :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #41 : 2018. gada 24. jūlijs, 18:35:36 »
Ārišķības pamanu tad, ja objekts par tām ir sevišķi norūpējies. Dažam tik ļoti vajag atrādīt mašīnu, telefonu vai kleitu, ka to dīdīšanos vienkārši nevar nepamanīt. Darbojas arī otrā virzienā - dažs ir tik ļoti norūpējies par aplupušiem nagiem, ka uzkrītoši cenšas paslēpt tos skatam.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #42 : 2018. gada 24. jūlijs, 19:56:32 »
Es reiz nobrīnījos, kapēc viens kungs par visu vari aicina mani mašīnā, lai aizvestu dažus soļus. Tā slaidi piebrauca un apstājās man blakus neatļautā vietā, uz īsu brīdi nobloķējot ceļu. Neko prātīgu ta arī nepateica, izkāpu un nobrīnījos. Pec tam izrādījās, ka man bij jāpamana jaunais auto!!!!
Lūk, ja arī kāds speciāli izrādās, es pamanīšu tikai to, ko es pamanu. Piemēram to, ka viņš bij forši apcirpts un smuki saģērbies. Bet ne auto!!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #43 : 2018. gada 24. jūlijs, 20:07:10 »
Es reiz nobrīnījos, kapēc viens kungs par visu vari aicina mani mašīnā, lai aizvestu dažus soļus. Tā slaidi piebrauca un apstājās man blakus neatļautā vietā, uz īsu brīdi nobloķējot ceļu. Neko prātīgu ta arī nepateica, izkāpu un nobrīnījos. Pec tam izrādījās, ka man bij jāpamana jaunais auto!!!!
Lūk, ja arī kāds speciāli izrādās, es pamanīšu tikai to, ko es pamanu. Piemēram to, ka viņš bij forši apcirpts un smuki saģērbies. Bet ne auto!!

Šitais man vienmēr asociējas ar jaunu meiteņu vai mazu bērnu uzvedību (to es par kamanās aicinātāju). :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #44 : 2018. gada 24. jūlijs, 20:16:07 »
Kārtējo reizi nesaprotu, ko Z gribēja pateikt