Šobrīd (laikam gramatiski nepareizi?) lidoju pārsvarā ar Lufthansa un Austrian Airlines. Neko sliktu nevaru teikt - vietas kājām daudz (kas man vnm svarīgi, tādēļ līdz šim AirBaltic lietoju retāk), bagāžu ir, kur novietot. Ja arī gadās, ka virs galvas vai tuvumā nodalījums pilns, nav problēmu somu nobāzt starp kājām zem priekšējā sēdekļa, vietas pietiek. Un kas svarīgi - nododamās bagāžas 23 kilogrami. Lidojot ar AirBaltic vēl trakāk ir jākalkulē katrs grams. Lufthansai man patīk iespēja kko iedzert, iekost par brīvu. Īsākos lidojumos parasti kādi štrunti, garākos - kkas mazliet sakarīgāks (cik nu tādas uzkodas vispār var būt sakarīgas).
Nav jau tā, ka būtu pretenzijas pret AirBaltic, bet man stratēģiski izdevīgāk sanāk lidot ar Lufthansu, n,u un vēl augstāk minētie argumenti ne par labu mūsējiem. Un cena. AirBaltic sanāk kopumā dārgāk manām vajadzībām.
Ir lidots arī ar Eurowings un kādreiz zaļā jaunībā ar Ryanair, ar pirmo viss kārtībā, ar otro - neko daudz neatceros (gan jau nebija, kur likt kājas), jo bija jautra kompānija un cēli mērķi
Dzirdētas super labas atsauksmes par Turkish airlines, bet neesmu lidojusi.
Gan jau vislabāk te varētu Emīlija ko pastāstīt
Ā, vēl atcerējos Luīzes pāris pieminētās lietas. Arī Lufthansai nav 13.rindas. Manuprāt, muļķīgi, jo es, piemēram, nudien neatteiktos tādā sēdēt. Bet, iespējams, viņi negrib riskēt ar visu ļoteni, lai aŗī atrastos pietiekami daudz drosminieku
Ausu sāpes nav atkarīgas no lidmašīnas lieluma, jo man ir nenormāli sāpējis lielās lidmašīnās un nav bijis problēmu maziņās. Secināju, ka tas atkarīgs no nolaišanās straujuma. Nupat, uz Rīgu lidojot, gandrīz gaudoju no sāpēm (ja parasti sāp viena noteikta auss, tad tagad - abas divas) un drūmi smējos pie sevis, ka vācu pilots laikam aizmirsa, ka Rīgā pietura un pēdējā brīdī dabūja strauji drāzties lejā