Autors Tēma: par lidmašīnām  (Lasīts 7191 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: par lidmašīnām
« Atbilde #15 : 2018. gada 27. jūlijs, 12:14:18 »

Airbaltikam nododamā bagāža ir 20 kg, tā ka diži lielas atšķirības nav. Pacelt varu ap 15 kg smagu čemodānu, tā ka nav problēmu iekļauties atļautā svara limitā. Ko nevar celt, to nevar nest (vai nodot bagāžā). :)

dažam labam pasažierim/ei miesās vien ir vairāk lieka nekā nododamajā bagāžā
---
Bob(i), piesargies.
Cieņā,
Spārka.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 27. jūlijs, 17:00:20 no Spārka »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2018. gada 27. jūlijs, 15:30:59 »
Neatceros kur kkad pavīdēja ziņa, ka lidsabiedrības likšot papildmaksu par pamatīgo virssvaru, nu tādu, amerikānisko. Vai par diviem beņķiem maksāt, jo vienā jau tāpat netilpst. Nezinu, kā realitātē, vai to nenoraidīja kā "cilvēktiesību pārkāpumu".

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2018. gada 27. jūlijs, 16:01:41 »
Vēl nekad nav nācies lidenē redzēt tādu - 2vietīgu cilvēkblāķi - bet, iespējams, Amerikā tādu ir 50%. Piemaksāt būtu taisnīgi. No otras puses - vai nebūtu cilvēktiesību pāŗkāpums, jo - mīliet mani tādu, kāds esmu!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2018. gada 27. jūlijs, 16:15:35 »
Ir slikti, ja tādam gadies blakus...man vienreiz tālsatiksmes busā tā...atrodu savu vietu, bet sēž jau cilvēks, kurš aizņēmis arī 1/4 vietu no manējās...mēģināju apsēsties...nesanāk sedēt, vai precīzāk sakot - izdodas piemesties uz krēsla malu tikai...devos pie šofera, bet iztikām bez skandāla, jo busā bija brīvas vietas...a ko darīt, ja nebūtu?...
Man bija doma, ka varētu kādu bērnu viņam blakus nosēdinàt, bet ko teiks vecāki?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2018. gada 27. jūlijs, 16:38:57 »
Vēl veči mēdz ieplesties, kā....tad arī citādi normāla miesasbūve kļūst traucējoša

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2018. gada 27. jūlijs, 17:04:46 »

dažam labam pasažierim/ei miesās vien ir vairāk lieka nekā nododamajā bagāžā
---
Bob(i), piesargies.
Cieņā,
Spārka.

(klikt) "Patīk"

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #21 : 2018. gada 27. jūlijs, 17:22:37 »
Ņemot vērā, ka visi nekad nebūs ideāli, tāpat būs cilvēki ar lieko svaru, un šie cilvēki vēlēsies savu reizi kaut kur lidot... būtu stulbi izlikties, ka problēma nepastāv un neievērot tā nabadziņa tiesības, kam būs tā "laime" sēdēt blāķim blakus.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2018. gada 27. jūlijs, 21:01:16 »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #23 : 2018. gada 27. jūlijs, 21:02:09 »
Vēl veči mēdz ieplesties, kā....tad arī citādi normāla miesasbūve kļūst traucējoša
Minne, piesargies!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2018. gada 27. jūlijs, 21:14:06 »
Sorry, šeit nesanāks labot uz "citiem pilsoņiem", jo tā īpašā ieplešanās ir vīriešu īpatnība. Tu vrb neesi pamanījis  :thinking:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #25 : 2018. gada 27. jūlijs, 21:43:24 »
Sorry, šeit nesanāks labot uz "citiem pilsoņiem", jo tā īpašā ieplešanās ir vīriešu īpatnība. Tu vrb neesi pamanījis  :thinking:
Esmu pamanījis un ir tieši otrādi

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2018. gada 27. jūlijs, 21:49:09 »
Nu, tā tomēr laikam nav lidmašīnu tēma, jo lidmašīnās visi sēž solīdi. Augstākais, ja nu kāds iesnaužas blakussēdētājam uz pleca...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #27 : 2018. gada 06. septembris, 18:57:47 »
lidmašīnās visi sēž solīdi.

Nesēž nemaz tik solīdi. Strebj šmigu turpat salonā, labākajā gadījumā knosās un smird

« Atbilde #28 : 2018. gada 06. septembris, 19:07:11 »

Nesēž nemaz tik solīdi. Strebj šmigu turpat salonā, labākajā gadījumā knosās un smird

Tak i zapišem - Bobis ar Ryanair lido :)  Nezinu, es pārāk bieži nelidoju, bet kad lidoju, tad Ryanair publiku uztveru kā papildus izklaidi lidojuma laikā - ko tik tur nevar redzēt.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #29 : 2018. gada 06. septembris, 19:08:00 »
nuja, ja nav darba komandējums - kas lētāks, ar to lidoju