Autors Tēma: šausmas  (Lasīts 5045 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: šausmas
« Atbilde #15 : 2014. gada 14. novembris, 17:29:15 »
Taadu zeljonku Anglijaa nepaziist, kaads tur briinums, ka pieveersa uzmaniibu. Jaabriinaas, ka vecaaki to nesaprot un shausminaas un laikam jau neprata arii normaali paskaidrot un paraadiit.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #16 : 2014. gada 14. novembris, 17:32:42 »
Taadu zeljonku Anglijaa nepaziist, kaads tur briinums, ka pieveersa uzmaniibu. Jaabriinaas, ka vecaaki to nesaprot un shausminaas un laikam jau neprata arii normaali paskaidrot un paraadiit.
aK Dies" ...
kaads sakars ar vecaki nesaprot  un šausminaas... :banhead:
te nu sākas tas moments... kad TU tur nesapratiisi to,ko es saku TE:) tadēļ es izveelos turpmāk pakluseet   :coffee:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #17 : 2014. gada 14. novembris, 17:36:44 »
Es arii esmu tur, un ljoti labi saprotu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #18 : 2014. gada 14. novembris, 17:44:27 »
Es arii esmu tur, un ljoti labi saprotu.
ooo,tad man prieks par tevi(ka tu saproti) :), bet es vienalga paklusēšu,jo man sen nav tie gadi,kad kaadam kko pierādu  :coffee:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #19 : 2014. gada 14. novembris, 17:46:30 »
Man arii  ne, bet jaasaka godiigi pashai paaris reizes ir gribeejies nodot tautieshus soc dienestiem, varbuut naaktu pie praata.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #20 : 2014. gada 14. novembris, 19:40:51 »
Zinjkaariibas peec saaku lasiit to diddly ielikto rakstu, apsmeejos par norveegju kultuuras un veestures aprakstu. Nez, kaa shajaa atpalikushajaa tautaa, kas pirms 50 gadiem esot bijusi Aafrikas liimeni, kaa arii pirms 100 gadiem bez savas valodas un alfabeeta, vareeja rasties pasaulslavens dramaturgs Ibsens?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2014. gada 14. novembris, 20:06:53 »
Kuš (čukstus) - Ibsens ir ebrejs un dzīvoja Līvānos līdz pirmajam krusta karam....
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #22 : 2014. gada 14. novembris, 21:40:34 »
Kuš (čukstus) - Ibsens ir ebrejs un dzīvoja Līvānos līdz pirmajam krusta karam....

Vai ne? Pušmucāns un Miterāns arī turpat kaimiņos...   :rofl:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2014. gada 14. novembris, 21:45:59 »
Nu nav jau, nav dūmu bez uguns. Troļļu zemēs tik biezā slānī plaukst un zeļ visādi varavīkšņainie, ka nav jau lāga vairs kam bērnus radīt, tāpēc bērni ir deficīts, un juvenālā justīcija plosās. Godīgi sakot, es pat, turp braucot, neriskētu ņemt līdzi bērnu - ko var zināt, iečinkstēsies šis, piemēram, veikalā kaut ko nedabūjis, un "bērnu tiesību aizstāvji" tūliņ metīsies "glābt" viņu no ļaunās mātes, un pamēģini nu tad atpakaļ dabūt.
Varbūt kādam izklausīsies, ka man ir paranoja, bet es sacīšu, ka mēs šīs lietas pietiekami nenovērtējam, tāpēc, ka pie mums tās vēl "bērna autiņos", bet tur jau rullē pilnā sparā.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #24 : 2014. gada 14. novembris, 21:57:30 »
Oi, kvadra, tu ar?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2014. gada 14. novembris, 21:58:32 »
Ko - es ar?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2014. gada 14. novembris, 22:15:19 »
Izlasīju es to rakstu. Grūti pateikt, kur patiesība robežojas ar lieliem pārspīlējumiem un meliem. BET...
1) Juvenālā justīcija pastāv, un tas nav joks - ir lasīts par vairākiem gadījumiem, kad bērni izņemti no ģimenes būtībā par neko. Valstis - dažādas.
2) Mani pārsteidz Skandināvijas iedzīvotāju "brīvie" uzskati. Zviedru ģimenīte - tas daudz ko izsaka.

Radiniece vienu gadu studēja mācību iestādē, kas atradās nelielā pilsētiņā. Pārtikas veikalus tur vajadzēja pameklēt, bet gandrīz uz katra stūra bija kāds seksšops. Tātad ir pieprasījums pēc kā tāda. Studenti tur praktiski bija tikai ārzemnieki. Vietējie jaunieši sevi neapgrūtināja ar mācībām un darbu, valsts pabalsts esot gana liels, lai nosegtu visas vajadzības.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #27 : 2014. gada 14. novembris, 22:17:22 »
Laikam nepateicu - radiniece studēja Dānijā.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #28 : 2014. gada 14. novembris, 22:53:50 »
Man radaas iespaids, ka taa sieviete ir ar nerviem slima un smagi.. Liidz galam to sacereejumu nemaz nav iespeejams izlasiit.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2014. gada 15. novembris, 01:40:51 »
Par rakstu neizteikshos, liekas paaraak shausmiigi, lai gribeetos pilniigi visam ticeet, bet par Norveegjijas senajaam pedofiilijas sakneem, incestiem, vardarbiibu ir lasiits pietiekami daudz jau pasenaa pagaatnee. Taapat dailjliteratuuraa ir pietiekami daudz atsauchu uz to, ka tas viss ir bijis un aizvien pastaav, jo nav duumu bez uguns. Veesturiski vienseetnieku noshkjirtiiba pie taa tieshaam pilniigi mieriigi buutu vareejusi novest.