Autors Tēma: Vai atšķirtība uzlabo attiecības?  (Lasīts 14513 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Vai atšķirtība uzlabo attiecības?
« Atbilde #15 : 2018. gada 16. augusts, 18:38:15 »

Pirmais, kas ienāca prātā - manu sievu neizvaros bēglis no figviņzinkurienes. Vācietes laikam izvaroja?

Sievas radi vācieši? LV daudz to bēgļu?, akurāt sievas plānos doties uz Muceniekiem???
Bēgļi tak no tām tikumīgajām valstīm kuras Tu mēdz pieminēt, tie tak nevaro...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2018. gada 16. augusts, 18:39:07 »
Ar bērniem ir bijuši ceļojumi.
Protams,ka es piesienos. Vai tā ir atpūta -ceļot ar bērniem? Manuprāt, nē. Ir jau jaukie momenti un kopābūšana, kamēr vispār viņi grib ceļot kopā ar mammu utt. Bet vai tad, kad bērni būs lieli un dzīvos savu dzīvi, nebūs tā, ka mamma vairs neprot būt pašpietiekama?

Zigi, apdomā mazliet empātiskāk savas ģimenes modeli

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #17 : 2018. gada 16. augusts, 20:46:08 »
Es formulēšu jautājumu savādāk.
Zigi, kad Tava sieva atgriežas no ceļojuma kopā ar bērniem, vai Tu viņu sagaidi ar puķēm un pusdienām? Vai arī māja ir netīra, ledusskapī svilpo caurvējš un viņai jāmetas uz virtuvi smērēt sviestmaizi Tev?

Atslēdzies dip

« Atbilde #18 : 2018. gada 16. augusts, 21:05:43 »
Varbūt sieva vienkārši ir labi atpūtusies (piedod, Zigi) no vīra. Un pateicībā - maizītes utt.

A kāpēc nakts vidū maizītes? No kādiem nakts uzdevumiem Tu atgriezies?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2018. gada 16. augusts, 21:11:39 »
Varbūt sieva vienkārši ir labi atpūtusies (piedod, Zigi) no vīra. Un pateicībā - maizītes utt.

:yes: :smej:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #20 : 2018. gada 17. augusts, 00:11:24 »
Beidziet tramdīt nabaga Zigi. Lai vēl visi būtu kā Zigis.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2018. gada 17. augusts, 00:50:06 »
Oi, nē visus nevajag...  A kāpēc “nabaga“? Izteicās, ka mamutu lielu nesot... :D 
Bet tramīgs varētu būt, ja dāmai jāmetas aizstāvēt... ;) :D
Tādi nu ir tie brašuļi - tik sviestmaizes pa nakti locīt, tās pašas citam jāpagatavo :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2018. gada 17. augusts, 01:50:02 »
I ko to Zigi tirina un purina :scratch:   man nav saprotams...Ja ir normāla ģimene tad vispār ..kādas nafik night out ar draudzenēm ,māsām blablabla...
Kad ir kkāds meklēšanās periods, agros 20+ vai kkāda nestabilitāte attiecībās..-ja tu tā, tad es šitā..nutad varbūt kādam prasās (jā es arī tiku darījusi par spīti, bet tas bija sen..mācību periodā)...  :thinking:  šeit Ukijā jau vispār izklaides tādas angliskas..nu Pub nedēļas nogalēs vispierastākais... tad nu te arī bija bariš jaunkundžu kuras deklarēja ,ka viņām vajagot atpūsties no ģimenes, bērniem ,darbiem utt.veči mājās dzēra aliņus ,muldēja par mašīnām un spēlēja zoli.. Meitenes uz krogu dejot...nuu var minēt tikai cik ģimenes no tā baria ir vairs kopā...un kā viņām rezultājās šāda veida atpūtas ilgtermiņā :)
kad es atteicos, jo man patiesi neinteresē spaidīties piesmakušos klubos kopā ar apdzērušiem angļiem... tad gandriiz sauca par jocīgu-nu ko tu... vai tad tev negribas galvu izvēdināt??? :rat: Ha, paldies par kūkām..p.s ak nujā, bet meklēšanās periodi jau nav tikai 20+  :scratch:
aij nee ..karoč lieciet Zigim mieru,katrs ir savādāks un katrā ģimenē savi noteikumi... galvenais lai pieņemami iesaistītajiem locekļiem. un es ticu,ka Ziga sievai pretenziju varetu nebuut  :yes:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2018. gada 17. augusts, 07:32:47 »
Nu Zigfrīds tak pirmajā postā pats apgalvo, ka atšķirtība uzlabo
attiecības -“ vitamīns“, utt...
Un ntos gadus kopā dzivojot, protams, tam var piekrist.
Pārsteidza jau vien texts, kad izrādījās, ka vīrs drīkst pāris naktis nenakšņot mājās,
bet sieva gan nē... Tas patiesi izklausās dīvaini...
Bet ja visi laimīgi, pilnīgs po, kā dzīvo un kurš kuram sviestmaizes gatavo...

vispār tas texts sākotnēji bija joku lapā, ja kas... un kas jocīgs tur tomēr ir  ;)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #24 : 2018. gada 17. augusts, 08:25:34 »
..kādas nafik night out ar draudzenēm ,māsām blablabla...
Ir milzīga atšķirība starp "es to negribu" un "es to nedrīkstu".

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #25 : 2018. gada 17. augusts, 08:46:06 »
Mellene visu noreducē uz meklēšanos :rat:
Piemeram, es biju nedēļu kūrortā ar draudzeni - gan jau kads iedomātos meklēšanos, man tas pat prātā neienāca  :scratch:
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 17. augusts, 08:54:07 no Nāra »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #26 : 2018. gada 17. augusts, 08:48:26 »
es nenoturējos, lai neievietotu slaveno citātu šajā tēmā, piedodiet šo grēcību :)  žēl, ka te nevar ielikt precīzo kadru, bet tas sākas 01:02:52.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #27 : 2018. gada 17. augusts, 08:52:08 »
Lielos vilcienos man Ziga modelis patīk, arī sviestmaizes saprotamas, vienīgi mulsina daži neskaidri momenti attiecībā uz sievas viedokli par "drīkst un nedrīkst".

Atslēdzies Annija

« Atbilde #28 : 2018. gada 17. augusts, 08:54:15 »
Man kolēğe lepni atstāj vīru mājās un dodas uz Vecrīgu klubiem tusēt ar draudzenēm bet dejo ar nozvejotiem čaļiem un tad darbă lielāc cik un kādi brūtgăni uzradušies.A vīriņš tik strădā lai sieviņa varētu iet atpūsties.Jā un mums visām skauž(joks) man piemēram tas viss jau ir bijis un galvassāpes nevajag.Bet bieži redzu viņas vīru un man ir ļoti neērti kā līdzzinātājai.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #29 : 2018. gada 17. augusts, 09:01:20 »
Man jāpiekrīt Spārkai. Mani nekad nav vilcis baigi tusēt krogos. Bet varu to darīt. Nē, nu man darbs tāds, ka reizēm gadās svešās zemēs būt arī bez otrpuša. Patiesībā, ļoti ilgu laiku katrs braukājām atsevišķi - komandējumos. Pirmoreiz kopā uz ārzemēm aizbraucām, kad bērni jau lieli bija. Var jau būt, ka rautos kā suns no ķēdes, ja vajadzētu sēdēt tādam mājas mēroga Zigfrīdam pie sāniem. Nu vajag kādam mājas perētāju kā sievu, citam - krogu bļaustekli.
Par tēmu - tiešām, pēc pusgadu ilgas prombūtnes tikšanās bija dāāāāudz jaukāka, nekā pēc neredzēšanās vienas darbadienas garumā :). Un tad bija kā tajā pastāstā - ''kādas sviestmaizes?! marš gultā! ! !'' :)
Visus sakost!