Autors Tēma: psihiatrs un autovadīšanas tiesības  (Lasīts 8570 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: psihiatrs un autovadīšanas tiesības
« Atbilde #60 : 2018. gada 29. augusts, 13:40:45 »
Nīke, a kādā lauciņā darbu meklē? Un kur? Nu, tb, Rīgā vai citur kur? Jautāju, jo mazums kāds variants patrāpās. Caur cilvēkiem un pazīšanos jau vislabāk darbu atrast.

« Atbilde #61 : 2018. gada 29. augusts, 14:09:05 »
Rīgā, Rīgā. Biju štata tulkotāja (angļu val.), protams, teorētiski es varētu pilnībā pārslēgties uz pašnodarbinātību, bet uzbūvēt klientu bāzi un apgūt datorizētos tulkošanas rīkus (kurus iepriekš man darba specifikas dēļ nevajadzēja, bet tagad visur prasa, lai strādā ar tiem), prasa laiku, lēnām strādāju arī šajā virzienā, vienlaikus pagaidām meklējot arī štata vietu - nu jau da jebkur, kur var noderēt mana anglene (visādi zvanu un support centri utt. kuri sola apmācīt darbam, tikai jāprot angliski), bet esmu pieradusi pie darba ar tekstiem, klausīšanās/runāšana ir ierūsējusi un pēc dabas neesmu tas cilvēks, kam tieša komunikācija ar klientiem padodas viegli, it īpaši manā patreizējā stāvoklī, tāpēc vairāk lūkojos pēc papīru darbiem, bet pagaidām nesokas. Ir bijušas vairākas intervijas, kas beidzās ar noraidījumu, un es pati tajās intervijās jūtos kā zilonis trauku veikalā, nevis zivs ūdenī, jo skaistus batonus karināt uz ausīm nekad neesmu mācējusi. Tīri administratīvajos darbos, tipa biroja vadītājs, man iekabinās visi, kam ir bijusi iepriekšēja pieredze un lietvedības pamati, plus tas tiešām nav darbs, ko es gribētu darīt. Ideālais variants būtu - tikai es un dators :)   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2018. gada 29. augusts, 15:18:03 »
Jātur par Tevi īkšķus, ko citu...
Man radiniece, kad krīzē nomazināja algas, piepelnījās ar tehnisko tekstu
tulkošanu farmācijas firmā. Saņēma vairāk kā pamatdarbā, bet viņai tieši neizturama
bija tā dzīvošanās pie datora, sāpēja acis, pleci, rokas. Kā atmaksāja kredītu,
tā vispār visu radikāli mainīja, pārslēdzās pilnīgi citā sfērā... Bet nu katram savs...

Nu turies un nepazūdi,
varbūt par to privāto nemaz nav tik slikta doma... ideāli ja paralēli kādam pamatdarbam.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 29. augusts, 15:27:32 no tuk »

« Atbilde #63 : 2018. gada 29. augusts, 19:38:29 »
Fuck, to psihiatru apdrošināšana, izrādās neapmaksā, bet tajā lapelē, kas man tika izsniegta kopā ar apdrošināšanas karti, tas nebija minēts pie lietām, ko neapmaksā. Tikai poliklīnikā man pateica, ka neapmaksā, un mājās internetā atradu lielajos ves.apdrošināšanas noteikumos, ka atlīdzību nemaksā par: "psihisku slimību ārstēšanu, psihoterapeita, psihologa konsultācijām un ar tām saistītajiem izdevumiem". Eh, laikam nav vērts pat kasīties, jākrauj tie čeki kaudzītē vismaz priekš VIDa. Bet daktere man patika, kaut kādas piļuļas arī izrakstīja, teica, ka efekts varētu būt pēc 2 nedēļām, un kaut kas sāk kustēties arī darba frontē, tfu, tfu, tfu!

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #64 : 2018. gada 29. augusts, 19:57:10 »
Tikai antidepresantu vienu pašu?
Bet visādi lexotanili gan nav domāti ilgstošai lietošanai, tur būtu labāk ko citu vietā.

« Atbilde #65 : 2018. gada 29. augusts, 20:21:50 »
Nē, vēl arī Lamictal un citas tabletes miegam, jo es pie tām savām jau pa šitiem gadiem esmu pieradusi, un miega traucējumi manā gadījumā arī nav forši. 

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #66 : 2018. gada 29. augusts, 20:22:34 »
S Nike - nosūtīju vēstulīti ... ;o)

« Atbilde #67 : 2018. gada 29. augusts, 20:28:01 »
Saņēmu, paldies! Vispār jums visiem miiilzīgs paldies par atbalstu un līdzijušanu, ļoti palīdz. Traki, ka man tāda situācija, ka morālo atbalstu forumā jāmeklē, bet tāda nu ir mana dzīve. Es tiešām novērtēju, ka kaut virtuāli kāds man rociņu patur un vestīti pieliek, kur paraudāt :) 

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #68 : 2018. gada 29. augusts, 20:35:39 »
Es tiešām novērtēju, ka kaut virtuāli kāds man rociņu patur un vestīti pieliek, kur paraudāt :) 

Nu tam jau forums domāts...  :m:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #69 : 2018. gada 29. augusts, 22:01:31 »
SN, ar darbiem baigi neiespringsti, baudi brīvību, kamēr Tev maksā. Tas tikai veselībai par labu.

« Atbilde #70 : 2018. gada 29. augusts, 22:44:16 »
Oj, kāda brīvība, es vēl mazāk izguļos un vēl vairāk sēžu pie datora, vakances meklēdama un tās sasodītās motivācijas vēstules dzejodama, nekā tad, kad man bija darbs :( un bezdarbnieka pabalsta apmērs man arī tikai priekš rēķiniem un kartupeļiem - darbā bija t.s. nodokļu optimizācija 

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #71 : 2018. gada 29. augusts, 23:09:17 »
Tur jau tā lieta, ka baigi iespringsti. Bet paņem brīvu. Nerviem. Nolem, piemēram, ka līdz 1. oktobrim neko nedarīsi. Pat nedomāsi par to. Nu kā Skārleta. Vienīgi, ja nu Tevi meklē un zvana un aicina uz intervijām. A tā, saslien kājas, lasi grāmatas vai skaties seriālus, ej pastaigās vai sēnēs.. vai kas nu Tev patīk. Un tad no noteikta datuma sāksi iespringt. Es reizēm tā daru, ja redzu, ka viss bezjēdzīgs.

« Atbilde #72 : 2018. gada 29. augusts, 23:17:14 »
Padoms labs, tikai grūti realizējams :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #73 : 2018. gada 29. augusts, 23:20:26 »
Nu jau laikam vairs nesanāks kājas sasliet - ja reiz darba frontē sakustēšanās, tad jākustās līdzi  ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #74 : 2018. gada 30. augusts, 00:06:57 »
Broņas padoms ir realizējams uz nedēļas nogali, vai uz teiksim, šodienu... bet ne jau uz pāris mēnešiem ...(kāds vēl 1.okt) !!!kājas var saliet gaisā,ja kontaa stāv nomētājies 4ciparu skaitlis.

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega