Autors Tēma: psihiatrs un autovadīšanas tiesības  (Lasīts 8513 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: psihiatrs un autovadīšanas tiesības
« Atbilde #75 : 2018. gada 30. augusts, 06:57:14 »
Prieks, ka ar darbu kas risinās, vismaz viens krenķis un problēma būs aiz muguras... :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #76 : 2018. gada 30. augusts, 07:42:13 »
Depresijas gadījumā kaut pret savu gribu iespējami vairāk jāiet cilvēkos, bet Tu piemini darbu no màjām  :rat: Ka arī, protams, Boba minētās sportiskās aktivitātes. GAalvenais, nepazaudēt draudzenes! Pie psihoterapeita būs vienīgais apmeklejums vai turpināsi? Ja pietiek līdzekļu, noteikti turpini.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #77 : 2018. gada 30. augusts, 08:21:34 »
Sakārtosies praktiskās lietas, būs jauns darbs un ienāks nauda, i depresija ies mazumā.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #78 : 2018. gada 30. augusts, 14:24:07 »
Kā tad, Nāra.. Man viens no vd (depresijas simptomi kā SN) iemesliem ir darbs un tas, ka jāstrādā ar cilvēkiem. SN, cik var noprast, arī nav starā par cilvēkiem. Socializēties citā veidā, ne darba sakarā, tas jau cits jautājums. Jā, ar pazīstamiem, draugiem kontaktēties, tas jā.
Darbs pie datora ir ok, kaut par apkopēju, ja tikai ar to var nopelnīt. Bet strādāt mājās, man neder, es vienkārši tad nestrādāju, jo nav, kas piespiež. SN gan jau ir disciplinētāka.
Jā, un, ja naudas jautājums ir nokārtots, tad dzīvē gandrīz visu var nokārtot. Man gan LV tas nekad nav nokārtots, nezinu tādu darbu, ar ko normāli varētu dzīvot. Ā, nu līdz izdegšanas sindromam, līdz nokrišanai uz deguna, iespējams, jā. Bet mums, depresniekiem, pārslodze neder, un, ja, klāt vēl cilvēku sabiedrība, tad gadu pat neizvilkt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #79 : 2018. gada 30. augusts, 15:18:37 »
Par šo es, kā nekomunikablais mizantrops  :mrgr: , ļoti piekrītu Broņai - viena lieta ir kontaktēties ar ko gribi, kad un cik gribi - tas ir veselīgi; pavisam cita - spiestā kārtā strādāt ar svešiem, iespējams, visai nesimpātiskiem, cilvēkiem tik, cik darbs to prasa.  Man gan nav ne depresijas, ne VD, bet ilgstošu stresu un saspīlējumu no nejēdzīgām darba attiecībām esmu izbaudījusi pietiekami. Tāpat kā atvieglojumu, kad ar vienu otru cilvēku darba ceļi pašķīrušies.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #80 : 2018. gada 30. augusts, 15:23:49 »
Tāpēc mēs laikam sēžam forumā, hi, hi. Lai nebūtu ar dzīviem cilvēkiem jākontaktējas. Mizantropu pulciņš.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #81 : 2018. gada 04. septembris, 12:45:30 »
nubet, tas tak sen jau skaidrs  :smile:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies karloss

« Atbilde #82 : 2018. gada 05. septembris, 12:32:15 »
Zinu cilvēkus gan ar depresijas diagnozēm, gan nopietnākām un ārstējušies pie valsts ārstiem, tiesības tas nav ietekmējis, cik zinu. Bet ar vienu zāles dzerošo iekļuvu auto avārijā. Kāds jau te minēja, ka dažas zāles patiešām samazina reakcijas ātrumu un braukt var kļūt bīstami, it īpaši, ja to dara reti.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #83 : 2018. gada 05. septembris, 12:59:40 »
No tā jau visvairāk bailes, kad sēžu pie stūres, man liekas, ka visi tai pus stikla ir ne visai adekvāti. Vai nu ko ieņēmuši no rīta, vai nu ceļā uz aptieku. Un  nekad nevar būt drošs, kādi putni galvā tam, kas tev pretī brauc

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #84 : 2018. gada 05. septembris, 13:02:36 »
Jautājums bija par to, vai vai ārstēšanās pie psihiatra var ietekmēt autovadītāja tiesību iegūšanu nākotnē.
Atbilde bija Nē.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #85 : 2018. gada 06. septembris, 19:46:53 »
eij nu Olguc! tad jau visp no majas nevar iet laukā- jo nekad neko nevar zināt! :alt:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega