Autors Tēma: Es - pensijā.  (Lasīts 5370 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Es - pensijā.
« Atbilde #15 : 2018. gada 15. septembris, 21:39:38 »
Es gan gribētu laiku pavadīt arī ar mazbērniem.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #16 : 2018. gada 15. septembris, 21:49:47 »
Nevar, bet man ar garantiju nebūs, un nav jau runa tikai un burtiski par mazbērniem
Viss jau nu tiešām ap mazbērniem negrozās. Man piemēram ļoti simpatizē tās abas Mamma Mia dāmas, kas ar Donu kopā dziedāja. Tāda ir manu vecumdienu idille! Es būšu trakā One, kam mazbērnus nevar uzticēt😂 sabojāšu.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #17 : 2018. gada 15. septembris, 21:50:54 »
"Ome"

Atslēdzies karloss

« Atbilde #18 : 2018. gada 15. septembris, 21:54:30 »
Citāts
Par sevi runājot, mani patiesībā biedē vecumdienas, jo apzinos savu situāciju, man skumji domāt, ka nekad nebūs mazbērnu un visu to lietu, kas dzīvi iekrāso īpašu.
Es zinu vairākus cilvēkus šādā situācijā. Pārus bez bērniem, geju pārus un tādus, kas zina, ka bērni aizceļos. Daži no viņiem sāk domāt par alternatīviem vecumdienu modeļiem. Lai ir forši, lai ir arī atbalsts utml.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #19 : 2018. gada 15. septembris, 21:54:35 »
Šovasar sāku pagrabu dzīvokļu mājā remontēt - gala sienu noflīzēju, lodziņš arī ir.
Sieva saka - tur jau dzīvot varēšot.
Klusībā es tā arī domāju - nez vai pensija maz būs, dzīvoklīti izīrēšu, lai sanāk maizītei un dzeramajiem, un pats mitināšos pagrabā kā bomzis.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2018. gada 15. septembris, 21:58:00 »
Es zinu vairākus cilvēkus šādā situācijā. Pārus bez bērniem, geju pārus un tādus, kas zina, ka bērni aizceļos. Daži no viņiem sāk domāt par alternatīviem vecumdienu modeļiem. Lai ir forši, lai ir arī atbalsts utml.

Jā, jātaisa senioru komūnas ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #21 : 2018. gada 15. septembris, 22:00:11 »
Šovasar sāku pagrabu dzīvokļu mājā remontēt - gala sienu noflīzēju, lodziņš arī ir.
Sieva saka - tur jau dzīvot varēšot.
Klusībā es tā arī domāju - nez vai pensija maz būs, dzīvoklīti izīrēšu, lai sanāk maizītei un dzeramajiem, un pats mitināšos pagrabā kā bomzis.
Krimsi, a kur sieva? Ņemsi līdzi pagrabā vai kā?

Atslēdzies karloss

« Atbilde #22 : 2018. gada 15. septembris, 22:04:57 »
Citāts
Jā, jātaisa senioru komūnas ;)
tieši tā. ja vajag. bet tas jādara jau tagad.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #23 : 2018. gada 15. septembris, 22:07:12 »
a kur sieva?
Labi, sieva pagrabā, es uz ielas.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #24 : 2018. gada 15. septembris, 22:08:21 »
Viss jau nu tiešām ap mazbērniem negrozās. Man piemēram ļoti simpatizē tās abas Mamma Mia dāmas, kas ar Donu kopā dziedāja. Tāda ir manu vecumdienu idille! Es būšu trakā One, kam mazbērnus nevar uzticēt😂 sabojāšu.
Šis ir smieklīgi tikai filmās. Dzīvē tas ir reti stulbi.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #25 : 2018. gada 15. septembris, 22:47:48 »
Prātīgā Broņa runā .
Mana dzīve tieši ir kā filmā.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #26 : 2018. gada 15. septembris, 22:57:24 »
Tās jau nebij nekādas omes, dāmas vēl meklējās aktīvi.

Kā lai es zinu, ko darīšu pensijā? Jau tagad sevi nepazīstu - intereses pirms 10, 5 gadiem, tagad - atšķiras. Kā lai es zinu, ko gribēšu darīt pēc 5,10, 15 gadiem...?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #27 : 2018. gada 16. septembris, 15:48:28 »
Negaidu pensijas gadus, jo tad nebūs naudas. Tagad var ceļot un piekopt vaļaspriekus, bet pensijā būs jàskaita graši un jāveģetē. Ļoti ceru uz bèrnu sūtītiem naudas pabalstiem un pie pensijas vēl klāt rēķinu naudu par dzīvokli, ko izīrēju. Mazbērnus nealkstu auklēt, bet arī nenoraidu tādu domu. Dzīvoju, cik nu labi varu tagad, un pensiju negaidu..

Atslēdzies dip

« Atbilde #28 : 2018. gada 16. septembris, 21:35:32 »
Es nezinu, ko darīšu pensijā. Varbūt turpināšu strādāt, jo pensija nebūs ar skaistiem cipariem. Varbūt piestrādāšu.
Piekrītu Emīlijai - man arī intereses ar gadiem atšķiras. Un tas nenozīmē, ka kļūstu rāmāka. Tieši pretēji - paveras jauni apvāršņi. Nekad 30, 40 gados nevarēju iedomāties, ka interesēs tas, kas interesē tagad. Varbūt pensijas gados interesēs kaut kas cits. Ta jau manīs.

Mazbērni - oi, tie varētu tikt iesaistīti manās nodarbēs :smile: Būt ar mazbērniem - tas jau nenozīmē būt par aukli. Un būt par pustrako omi (labā nozīmē) - tas ir forši :clap:

Vairāk aizdomājos par to laiku, kad cilvēks kļūst diezgan nevarīgs. Kaut gan - ko tur domāt :just_popcorn:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #29 : 2018. gada 17. septembris, 13:05:47 »
Pastāstīšu, kā iet ar mazbērniem, nemaz pensiju negaidot... man ir 5 gab :)

Ar mazbērniem ir tā, ka šie izaug VĒl ātrāk nekā paša bērni. Lielajai mazmeitai palika 13. Viss, "teen" vecums, savas lietas un vecvecāki vairs nav vajadzīgi...
Otra lieta, ka ja mazbērnu ir vairāki, ir jāatrod laiks katram inviduāli... un tad jau viens vīkends ir par īsu...