Autors Tēma: Krāpēji  (Lasīts 20649 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Krāpēji
« Atbilde #30 : 2018. gada 16. septembris, 15:58:33 »
Acīmredzot, klasika ;)

Bet, man liekas, ka Agrajā rūsā, vismaz grāmatā, arī Daivāna kundze ar kungu civilizēti šķīrās
Streičam scenārijā izmantoti Zālītes darbi, tā teikt iedvesmojies :) , tā ka nav brīnums.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #31 : 2018. gada 16. septembris, 18:19:34 »
Kā būtu, ja būtu, nezinu. Nu, tas ir - vai zinātu, vai piedotu. Atkarīgs no situācijas. Bet to, ka puņku un asaru nebūtu - tas točna!
Bija citāda veida ''krāpšana''. Kungs bija darbos aš uz 2 nedēļām iegrimis. Reāli. Pirmo bubinājienu palaida pār galvu ar tekstu ''kur tad nu Tu ar sīkajiem liksies!''. Otrā bubinājiena nebija, bija smuki sakrauti čumidāni priekšnamā. Un totāla apskaidrība uz visu mūžu, ka te puņķi un asaras nebūs un bērni nav šķērslis.
Toties paziņu lokā visādi gājis. Vienai dāmai kungs pēkšņi Ziemassvētku vakarā atnācis un savācis pekeles. Protams, ka puņķi un asaras. Bet kā, KĀ var nejust? Otra gājusi savu vīru atkarot līdzi ņemot... mīīīīlzīgu vilkusugas suni. Jā, vīrišķi atkaroja. Bet vai tas bija to vērts? Nezinu. Ar vienu pāri sanīdāmies totāli. Sieviņa vienvakar atcilpoja savu dārgumu meklēt, vai neesot pie maniem sāniem? Man uznāca homērisku smieklu lēkme, jo TO ekzemplāru iedomājoties vien man šermas pār kauliem, kur nu vēl kā mīlnieku pieturēt. Abi nepiedeva man tieši šos smieklus  :rofl: .
Visus sakost!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #32 : 2018. gada 16. septembris, 23:10:30 »
Paziņot Watsapā baigā jau nu drosme...

Laikam tā nemācētu izmeklēt, prasītu pa tiešo.
Mangust, bet stāsts jau par to, ka pa tiešo neatzīstas. Kurš tad atzīsies, nav jau muļķis. Tie, kas nolēmuši iet prom, ar tiem jau nav problēmu, tur vismaz godīgi pasaka, ka nolēmis mainīt dzīvi un viss.

« Atbilde #33 : 2018. gada 16. septembris, 23:15:56 »
Kādas pazīmes? Bieži "aizkavējas darbā", tad jau strādā arī pa naktīm un beigās ir arī darba komandējumi vīkendos :D Ja tā visa nav, tad vari atslābt, viņš ir no "staiguļiem", nevis "gājējiem", piesargājas, lai tev nerastos aizdomas, jo ģimeni tādu vai citādu iemeslu dēļ grib saglabāt. Vienkārši nokniebties var pagūt arī pusdienas pārtraukumā ;)     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #34 : 2018. gada 16. septembris, 23:22:04 »
Kādas pazīmes? Bieži "aizkavējas darbā", tad jau strādā arī pa naktīm un beigās ir arī darba komandējumi vīkendos :D Ja tā visa nav, tad vari atslābt, viņš ir no "staiguļiem", nevis "gājējiem", piesargājas, lai tev nerastos aizdomas, jo ģimeni tādu vai citādu iemeslu dēļ grib saglabāt. Vienkārši nokniebties var pagūt arī pusdienas pārtraukumā ;)   
Tas jau tas pretīgākais variants, melīgais un negodīgais. Tad jau labāk, lai iet prom.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2018. gada 16. septembris, 23:24:53 »
Džeki jau tēmā izteicās? Būs jāiet atpakaļ paskatīties

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2018. gada 16. septembris, 23:35:56 »
Kas zin, kādēļ tā krāpšana... īpaši ja noliedz.
Iespējams, nesaņem ko sev būtisku, bet nevēlas partneri sāpināt to sakot
vai zina partnera  iespējamo noliedzošo reakciju...
Bet ja noliedz, tad attiecības pārtraukt nevēlas.

Un iespējams, nekādas krāpšanas nemaz ar nav :)

« Atbilde #37 : 2018. gada 16. septembris, 23:46:05 »
Kas zin, kādēļ tā krāpšana... īpaši ja noliedz.
Iespējams, nesaņem ko sev būtisku. 

Ziniet, es esmu daudz pabijusi otrā ierakumu pusē, t.i., biju tā, ar kuru krāpj. Nevienu ģimeni gan neesmu izjaukusi, jo TIK labi tie vīrieši nebija, lai es viņus gribētu sev pavisam. Bet es jums pateikšu, ko viņi nesaņem. Parasti tās ir nevis kaut kādas īpašas prasības seksā, bet vienkārši uzmanības, maiguma un komunikācijas trūkums. Tik vienkārši.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #38 : 2018. gada 17. septembris, 01:07:48 »
starp citu... jā ;o)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #39 : 2018. gada 17. septembris, 01:09:39 »
Ziniet, es esmu daudz pabijusi otrā ierakumu pusē, t.i., biju tā, ar kuru krāpj. Nevienu ģimeni gan neesmu izjaukusi, jo TIK labi tie vīrieši nebija, lai es viņus gribētu sev pavisam. Bet es jums pateikšu, ko viņi nesaņem. Parasti tās ir nevis kaut kādas īpašas prasības seksā, bet vienkārši uzmanības, maiguma un komunikācijas trūkums. Tik vienkārši.   
Tāpēc ka sievām jārukā un jāuztur ģimene.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2018. gada 17. septembris, 01:25:06 »
Tāpēc ka sievām jārukā un jāuztur ģimene.

Kātad! Pelnošie mājsaimnieces NEKAD nekrāpj :D :D :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #41 : 2018. gada 17. septembris, 01:33:17 »
Runa bija par it kā iemesliem.. ka pietrūkstot uzmanības.
Krāpšana ir krāpšana, neatkarīgi no situācijas tā ir paša krāpēja izvēle. Var pateikt, ka tas otrs par maz uzmanības pievērš vai vēl nez ko (neatkarīgi no dzimuma), bet, ko ar to darīt, ir katra paša izvēle.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #42 : 2018. gada 17. septembris, 01:42:39 »
Lasot tēmu neredzu, ka tiek attaisnota krāpšana. Protams, krāpšana IR krāpšana.
Bet tēmas autore jau konkrēti nezina vai ir tā krāpšana.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #43 : 2018. gada 17. septembris, 08:08:45 »
miljoniem aspektu par šo tēmu.
Par pamatjautājumu - kādas ir pazīmes? Kam? Krāpšanai? Kurā brīdī sākas krāpšana? No domām par citu pretējā dzimuma pārstāvi, no tikšanās, no atkārtotas tikšanās, no pieskāriena, no skūpsta vai no fiziska dzimumakta? Kuru fāzi autore grib noķert? Un kurā fāzē ir jēga kaut ko ķert? Var taču ieklausīties sevī un saprast, partneris vēl tevi interesē vai nē.
Nu seniem laikiem atceros vienu spilgtu gadījumu - pāris bija savstarpēji atsvešinājies, bet viens bija pieņēmis pozīciju - manis dēļ ģimene neizjuks un spītīgi turējās, cenšoties sagaidīt, ka tas otrais būs tas, kam kāja paslīdēs. Sagaidīja. Palika tipa labiņais. Un? Viss jau bija zināms sen agrāk, kāds būs rezultāts.
Ja nevari restartēt sevi, nav jēgas meklēt pazīmes un vaktēt otra darbības. Pagale viena nedeg.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #44 : 2018. gada 17. septembris, 09:10:31 »
Man nav pieredzes, ka mani krāptu(vismaz man tā liekas).
Bet Nomades minētās pazīmes...tās var būt dažādas. Vīrieti var viegli piekrāpt, jo viņš nepievērš uzmanību sīkumiem, bet sieviete uzreiz pamana kaut ko neparastu, kas agrāk nav bijis. Kaut triviāli - vīrs nekad nav pievērsis uzmanību, kādas ir apenes, bet pēkšņi sāk iepirkt jaunas. Balle darbā un pēkšņi viņam vajag peldbikses, kaut 40 gadus nav gājis pirtī. Kaut kādi sīkumi, par ko sāk interesēties, par ko agrāk pat neieminējās. Kaut vai piemēram mainās pēkšņi interese par pilnīgi citu alkoholu. Ja ikdienā esat kopā un ritms ir zināms, pēkšņi kaut kādas tikšanās vai iziešana(nu, tas jau acīmredzams). Pat grūti pateikt, bet sieviete sajutīs, ka ir kāda novirze no parastā un pierastā. Nomadei gan jau ir šis čujs, ka kaut kas nav kā vajag.
Par Samotrākes Nīkes teikto - gadījumi ir dažādi. Reizēm tas tiešām ir sekss, kura ģimenē nav vispār(uz tādu gadījumu nav maz), bet pārsvarā tiešām tas ir izmanības, maiguma un komunikācijas trūkums.
Es pilnīgi nebrīnōs, ka vīrietis atrod citu, jo kā tad mums, sievietēm(arī vīriešiem),  ir pēc nto gadu kopdzīves? Pamatjautājums - ko ēdīsim, kurš pirks, seksu reti negribas un kāds vēl maigums :D Saprotu vīriešus, kas atrod maigumu ārpus.
Ko Nomadei dos tas, ka viņa uzzinās, ka krāpj, kā viņa tālāk rīkosies? Tādi jautājumi sev jāuzdod, ja gribi skaidrību.