Man nav pieredzes, ka mani krāptu(vismaz man tā liekas).
Bet Nomades minētās pazīmes...tās var būt dažādas. Vīrieti var viegli piekrāpt, jo viņš nepievērš uzmanību sīkumiem, bet sieviete uzreiz pamana kaut ko neparastu, kas agrāk nav bijis. Kaut triviāli - vīrs nekad nav pievērsis uzmanību, kādas ir apenes, bet pēkšņi sāk iepirkt jaunas. Balle darbā un pēkšņi viņam vajag peldbikses, kaut 40 gadus nav gājis pirtī. Kaut kādi sīkumi, par ko sāk interesēties, par ko agrāk pat neieminējās. Kaut vai piemēram mainās pēkšņi interese par pilnīgi citu alkoholu. Ja ikdienā esat kopā un ritms ir zināms, pēkšņi kaut kādas tikšanās vai iziešana(nu, tas jau acīmredzams). Pat grūti pateikt, bet sieviete sajutīs, ka ir kāda novirze no parastā un pierastā. Nomadei gan jau ir šis čujs, ka kaut kas nav kā vajag.
Par Samotrākes Nīkes teikto - gadījumi ir dažādi. Reizēm tas tiešām ir sekss, kura ģimenē nav vispār(uz tādu gadījumu nav maz), bet pārsvarā tiešām tas ir izmanības, maiguma un komunikācijas trūkums.
Es pilnīgi nebrīnōs, ka vīrietis atrod citu, jo kā tad mums, sievietēm(arī vīriešiem), ir pēc nto gadu kopdzīves? Pamatjautājums - ko ēdīsim, kurš pirks, seksu reti negribas un kāds vēl maigums

Saprotu vīriešus, kas atrod maigumu ārpus.
Ko Nomadei dos tas, ka viņa uzzinās, ka krāpj, kā viņa tālāk rīkosies? Tādi jautājumi sev jāuzdod, ja gribi skaidrību.