es kā vienmēr

par Nomades stilinju iemest tēmu uz 3teikumiem un nozust, lai nu visi apžļambā kaulu pēc savas patikšanas. Tēma varētu izvērsties noderīgāka un konstruktīvāka,ja buutu pavediens.. vismaz pamudinajums,ka ejam pareizā vai greizā virzienā... bet nekas jauns...
SN teica par skatu no otras puses.... nelepojos bet ..esmu bijusi laikam visās iespējamajās pusēs....un krāpējus atpazīstu vien paskatoties uz tādiem, kaut avīzes slejā, dzīve izmācīja kā ņefig

Bet nu Bobim taisnība 1a pagale nedeg...un atkal atkartojos..., visa sākums ir sievietē...mani krāpa pilnīg visi partneri

...un es atkal kāpu un kāpu

kamēr pati nesapratu,ka problēma manī un nemainijos... starp citu, katrā gadijumā bija dažādi iemesli krāpšanai un dažādi krāpšanas stiliņi.... un tos visus macījos saprast vien garu gadu gaitā...mani jau skolas laikā piekrāpa

..laikā kad likas visas mīlestības ir uz mūžu un ja piekrāpj tad jāgriež vēnas :Dbija puisis ar kuru staigājām rocņās,lasija romantisku dzeju(dzīvojām kojās) utt utjp... bet izlaidumā pie viņa ieradās meitene no dzimtās ģervņas ar lakstu bunti

..domāju ka nomiršu no sirdsdēstiem

mēs pat netvadījamies, lai gan gadu bijām plecs pie pleca. Neko pirmā skola apgūta
p.s man patiik kā te daudzi par dažādiem kaminju gadijumiem..SF kā parasti pilns ar pareizajiem, kuriem pašiem nekas nenoiet greizi