Autors Tēma: Krāpēji  (Lasīts 20683 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Krāpēji
« Atbilde #45 : 2018. gada 17. septembris, 09:48:50 »
Tam, ka sieviete krāpšanu nevar nepamanīt, oi, oi, oi, cik bieži ilgstoši nepamana...
Daudz tādu gadijumu, kad pamanījuši visi citi izņemot sievu. Kkaut tas reno piesauktais
gadījums... Un ne vienmēr jābūt kkā trūkumam attiecībās, ir arī tādi kuri šļūks
pa kreisi po ļubomu, vienkārši “sporta“ pēc un mūžam negribēs šķirties...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #46 : 2018. gada 17. septembris, 10:44:15 »
Netiesājiet, lai pašas netaptu tiesātas!  :talking: 
Krāpējs pārkāpj 6. bausli, bet cienmāte varbūt visus pārējos un vairākas reizes dienā.

un orālais sekss nemaz nav krāpšana (c) Klintons

Atslēdzies tuk

« Atbilde #47 : 2018. gada 17. septembris, 10:50:34 »
Kas zin, varbūt tā “cienmāte“ pārkāpj arī to 6to... :D :D :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #48 : 2018. gada 17. septembris, 11:17:38 »
es kā vienmēr  :faint: par Nomades stilinju iemest tēmu uz 3teikumiem un nozust, lai nu visi apžļambā kaulu pēc savas patikšanas. Tēma varētu izvērsties noderīgāka un konstruktīvāka,ja buutu pavediens.. vismaz pamudinajums,ka ejam pareizā vai greizā virzienā... bet nekas jauns...
SN teica par skatu no otras puses.... nelepojos bet ..esmu bijusi laikam visās iespējamajās pusēs....un krāpējus atpazīstu vien paskatoties uz tādiem, kaut avīzes slejā, dzīve izmācīja kā ņefig :D  :rofl: Bet nu Bobim taisnība 1a pagale nedeg...un atkal atkartojos..., visa sākums ir sievietē...mani krāpa pilnīg visi partneri   :smile: ...un es atkal kāpu un kāpu  :ou: kamēr pati nesapratu,ka problēma manī un nemainijos... starp citu, katrā gadijumā bija dažādi iemesli krāpšanai un dažādi krāpšanas stiliņi.... un tos visus macījos saprast vien garu gadu gaitā...mani jau skolas laikā piekrāpa  :rofl: ..laikā kad likas visas mīlestības ir uz mūžu un ja piekrāpj tad jāgriež vēnas :Dbija puisis ar kuru staigājām rocņās,lasija romantisku dzeju(dzīvojām kojās) utt utjp... bet izlaidumā pie viņa ieradās meitene no dzimtās ģervņas ar lakstu bunti  :rat: ..domāju ka nomiršu no sirdsdēstiem  :rofl: mēs pat netvadījamies, lai gan gadu bijām plecs pie pleca. Neko pirmā skola  apgūta  :)
p.s man patiik kā te daudzi par dažādiem kaminju gadijumiem..SF kā parasti pilns ar pareizajiem, kuriem pašiem nekas nenoiet greizi :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #49 : 2018. gada 17. septembris, 11:32:14 »
Bet nu Bobim taisnība 1a pagale nedeg
Jā, kā dzirdēja mans kolēģis - vainīgie vienmēr ir divi!
Sieva un sievasmāte :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #50 : 2018. gada 17. septembris, 11:32:51 »
Nu, atveriet man acis, lūdzu - kādas ir pazīmes, ka aizmuguriski notiek krāpšana? Situācija - vārdos stāv un krīt par "ģimeni", bet faktiskā rīcība atšķiras. Neapgāžamu pierādījumu krāpšanai nav

mellene jau "pacēla" to jautājumu, par kuru es jau no paša rīta domāju... stiliņš. Izlasīju vēlreiz tēmas "pieteikumu", kas arī vienīgā info no autores... Nu saprotu, ka neies jau te privātas lietas klāstīt, bet nu tomēr - ja jau vajadzīgs Tautas Viedoklis, tad takā mazliet...

Kā izpaužas tā "stāvēšana par ģimeni" un kā atšķiras faktiskā rīcība? Tad nu mēs varētu pastrīdēties - ir krāpšanas pazīmes vai nav...?

A tā - tukša runa.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #51 : 2018. gada 17. septembris, 11:35:12 »
Vo vo
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #52 : 2018. gada 17. septembris, 11:36:56 »
Es jau to pašā tēmas sākumā pajautāju. Laikam Nomade aizņemts cilvēks, ieskries pēc nedēļas

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #53 : 2018. gada 17. septembris, 11:39:40 »
Šī nav gluži tā tēma, kur savu personīgo pieredzi kā grēksūdzi izlikt. Tāpēc jau tie stāsti no "radu, draugu un paziņu" pieredzes. :)
Pārlaidu acis pārējiem komentāriem un nolēmu, ka tieši Bobis liek uzdot galveno jautājumu, vai tēmas autorei pašai ir vēl vēlme būt kopā ar savu vīrieti. Ja īsti vairs nav, tad neko nemainīs pēkšņa atklāsme, ka viņš varbūt pa kluso kādā pagrabā mūžīgo dzinēju būvē nevis pavada laiku ar citu sievieti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #54 : 2018. gada 17. septembris, 11:46:09 »
Kas zin, varbūt tieši mainīs - būs reāla iespēja un pamatojums tikt
no tā “stāvētāja un kritēja par ģimeni“ vaļā ;) :D
Mēs jau nezinām ar kādu mērķi autore meklē tās pazīmes... :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #55 : 2018. gada 17. septembris, 11:47:25 »
Nu daudzas dāmas pirms tam jautāja, ko Nomade darīs ar to, ko varētu uzzināt. Tas ietver arī rīcību

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #56 : 2018. gada 17. septembris, 11:47:38 »
doma par mūžīgā dzinēja būvēšanu kā alternatīva krāpšanai nemaz nav tik slikta  :rofl: :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #57 : 2018. gada 17. septembris, 11:48:32 »
Šī nav gluži tā tēma, kur savu personīgo pieredzi kā grēksūdzi izlikt. Tāpēc jau tie stāsti no "radu, draugu un paziņu" pieredzes. :)
Pārlaidu acis pārējiem komentāriem un nolēmu, ka tieši Bobis liek uzdot galveno jautājumu, vai tēmas autorei pašai ir vēl vēlme būt kopā ar savu vīrieti. Ja īsti vairs nav, tad neko nemainīs pēkšņa atklāsme, ka viņš varbūt pa kluso kādā pagrabā mūžīgo dzinēju būvē nevis pavada laiku ar citu sievieti.

lūk lūk, un ja tā vēlme ir atdzisusi, tad godīgi būtu triekt to vīrieti ratā, nevis meklēt krāpšanas pazīmes, lai izliktos par "labiņo"? 
Nu otrs variants, ir laist to visu pāri, ja jau vismaz vādos ir "par ģimeni". Galvenais, la neatnes nelabu kaiti mājās... 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #58 : 2018. gada 17. septembris, 12:05:14 »
Man kkā šķiet tā jautājuma būtība ne tik daudz par krāpšanu kā faktu,
bet par uzticēšanos...
Vai var uzticēties tādam kurš krāpj? un vēl melo ka nekrāpj?
Vai tas ir TAS cilvēks, kuru domāju esam, vai tomēr nē...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #59 : 2018. gada 17. septembris, 12:10:32 »
Protams. Un daudz lielākā mērā šis varētu būt jautājums nevis par to otro cilvēku, par eventuālo krāpēju, bet par sevi, savām vērtībām