Autors Tēma: Krāpēji  (Lasīts 20691 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Krāpēji
« Atbilde #60 : 2018. gada 17. septembris, 16:35:10 »
Ziniet, es esmu daudz pabijusi otrā ierakumu pusē, t.i., biju tā, ar kuru krāpj. Nevienu ģimeni gan neesmu izjaukusi, jo TIK labi tie vīrieši nebija, lai es viņus gribētu sev pavisam. Bet es jums pateikšu, ko viņi nesaņem. Parasti tās ir nevis kaut kādas īpašas prasības seksā, bet vienkārši uzmanības, maiguma un komunikācijas trūkums. Tik vienkārši.   
Nu, bet tipiski un izplatīti. Sieviete visu uzmanību pārslēdz uz bērniem, un vecis kļūst par tādu kā naudasmaku (citu ģimenes locekļu vajadzību apmierinātāju) uz kājiņām. Cik desmitus reižu tas ir redzēts!
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #61 : 2018. gada 17. septembris, 16:49:26 »
Citāts
bet stāsts jau par to, ka pa tiešo neatzīstas.

Man nemaz nepalika skaidrs, vai kas prasīts. Un kā prasīt, ja iespējams viss balstās sajūtās, bez kāda daudzmaz taustāma pierādījuma... It īpaši muļķīgi sanāks, ja patiesībā tiešām tiek ķīlēts mūžīgais dzinējs.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #62 : 2018. gada 17. septembris, 17:34:45 »
... un par dzimumdzīvi pēc 40 ... par to vispār atsevišķs stāsts.
Tas, ka vīrišķim vairs nevajag tik daudz, itin bieži no sievietes puses tiek iztulkots tā, ka "viņam vairs nevajag nemaz", lai arī īstenībā tas nozīmē kko pavisam citu. To, ka tagad iniciatīvu vairāk pašai jāizrāda. Visdumjākais visā šajā lietā ir tas, ka sieva, kurai it kā būtu jāzina itin visas sava veča vājās un jūtīgās vietas un lietas, kurai pēc visiem tiem gadiem būtu jāprot ar vīrišķi savējo gultā darīt visu, ko vien grib, ... sacensībā zaudē tādai, kura no tā visa labi ja desmito daļu zina un pārzina.

Atslēdzies nex

« Atbilde #63 : 2018. gada 17. septembris, 17:49:20 »
diez kā pēdējais komentārs atbild uz autores uzdoto jautājumu?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #64 : 2018. gada 17. septembris, 20:08:51 »
... un par dzimumdzīvi pēc 40 ... par to vispār atsevišķs stāsts.
Tas, ka vīrišķim vairs nevajag tik daudz, itin bieži no sievietes puses tiek iztulkots tā, ka "viņam vairs nevajag nemaz", lai arī īstenībā tas nozīmē kko pavisam citu. To, ka tagad iniciatīvu vairāk pašai jāizrāda. Visdumjākais visā šajā lietā ir tas, ka sieva, kurai it kā būtu jāzina itin visas sava veča vājās un jūtīgās vietas un lietas, kurai pēc visiem tiem gadiem būtu jāprot ar vīrišķi savējo gultā darīt visu, ko vien grib, ... sacensībā zaudē tādai, kura no tā visa labi ja desmito daļu zina un pārzina.
Zigi, nu Tu gan dod. Vīrietim vairs nevajag tik daudz.. Reāli tas skan - vīrietis vairs neko daudz nespēj.. Un tad nu sieviete pielāgojas. Pie tam es, piemēram, baidītos, ka nedabū infarktu vai neatstiepjas pavisam. Un es vēl būšu vainīga ar savu trako iniciatīvu. Jo man tak problēmu nav, kaut 21 orgasms 3 diennaktīs.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #65 : 2018. gada 17. septembris, 20:13:20 »
Nu, bet tipiski un izplatīti. Sieviete visu uzmanību pārslēdz uz bērniem, un vecis kļūst par tādu kā naudasmaku (citu ģimenes locekļu vajadzību apmierinātāju) uz kājiņām. Cik desmitus reižu tas ir redzēts!
Nu šis ir vienkārši dzīve parastā, kādam jau ģimene jābalsta un nauda jāpelna un kādam rūpes par bērniem jātur. To tak pieauguši cilvēki saprot, ja grib ģimeni. Pie tam tas ir pārejoši.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #66 : 2018. gada 17. septembris, 20:48:27 »
Zigi, nu Tu gan dod. Vīrietim vairs nevajag tik daudz.. Reāli tas skan - vīrietis vairs neko daudz nespēj.. Un tad nu sieviete pielāgojas. Pie tam es, piemēram, baidītos, ka nedabū infarktu vai neatstiepjas pavisam. Un es vēl būšu vainīga ar savu trako iniciatīvu. Jo man tak problēmu nav, kaut 21 orgasms 3 diennaktīs.
Vīrietis "tanī vecumā" spēj vēl gana daudz, spriežu pēc viena, kuru vislabāk par visiem pazīstu. Ja smēķē un "lieto", tad varbūt arī nespēj. Atšķirība ir tajā, ka (nezinu, kā citiem), bet man ir vajadzīgs detonators šobrīd. Agrāk iztiku bez tā, jo gribulis dīdija, tagad (kā jaunai meitai) ir vajadzīgs kkas, kas iekustina ... bet tas pilnīgi un galīgi nenozīmē, ka "neko nespēj".
Bet sieviešu nezināšanai attaisnojums ir.  :)  Galu galā šo vidusskolās un augstskolās nemāca.  :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #67 : 2018. gada 17. septembris, 21:27:04 »
Tu tak vari to pateikt sievai, ka Tev vajadzīgs detonators. Un tieši, kāds detonators. Neredzu problēmu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #68 : 2018. gada 17. septembris, 21:33:19 »
Ja vazājas pa māju vecās ūzās, kāda vēlme tai sievai detonēt :D
Bet vismas nu kļūst skaidrs, kādēļ vissirslikti lv ;) :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #69 : 2018. gada 17. septembris, 21:36:17 »
Tuk, tās vecās ūzas parasti novelk..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #70 : 2018. gada 17. septembris, 21:45:02 »
Ā, bez ūzām? :D Varbūt tad vajag kādu nebūt apģērbu, lai sievai vēlme detonēt... ;) :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #71 : 2018. gada 17. septembris, 21:46:12 »
Ja sieva lupatu fetišiste, tad jā..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #72 : 2018. gada 17. septembris, 22:03:15 »
Oi, nu beidz, 40it gados ar to nav nekādu problēmu, no personīgās pieredzes saku :)
Padumaješ, sieva nav detanators, vsrbūt problēma pašā, ne sievā...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #73 : 2018. gada 17. septembris, 22:43:58 »
Sekss vai (ne)gribulis nesākas, vecās ūzas novelkot, bet iepriekš, kad tās vecās ūzas gar acīm zib.

Un vispār, sievietes uz tiem 40 kļūstot gribīgākas, bet laikam atkal pielāgojas vīriešiem, kuriem vairs negribas

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #74 : 2018. gada 17. septembris, 22:50:30 »
Par to jau es teicu.
Bet par lupatām nebiju iedomājusies, pirms jūs te katrā tēmā nesākāt žvadzināt.