Autors Tēma: Krāpēji  (Lasīts 20690 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Krāpēji
« Atbilde #75 : 2018. gada 17. septembris, 22:53:21 »
Nezinu, maniem vecākiem vēl pie 70it bija sekss, šķiet pēc tēva infarkta vairs nē,
īsti nezinu, būs japajautā.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #76 : 2018. gada 17. septembris, 22:56:53 »
Par to tak neviens nebrīnās.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #77 : 2018. gada 17. septembris, 23:00:39 »
Par to jau es teicu.
Bet par lupatām nebiju iedomājusies, pirms jūs te katrā tēmā nesākāt žvadzināt.

Kādā katrā tēmā?? Šīs tēmas kontekstā vizuālais....lupatas, kā Tu saki, ļoti tieši ietekmē seksuālās attiecības
Tev stāvētu uz nošņurkušu vīreli? Basņas stāsta, ka vīrietis mīl ar acīm, tad nu sievietēm vai jāizstiepjas....bet nestāsta, ka aŗī sievietei svarīgi, kāds izskatās vīrietis blakus.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #78 : 2018. gada 17. septembris, 23:01:06 »
Nu dažiem problēmas jau ap 40it, vajag kā īpaši detonēt :D

Kā nu tur bija -Neskati vīru pēc cepures, paskaties uz kurpēm? ;)

Varbūt Broņu uzbudina tieši nevīžīga skrandaiņa tēls un apziņa,
ka vīrietis ir īstens zerowastietis! Gaumes tak dažādas, katram savs  :)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 17. septembris, 23:07:31 no tuk »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #79 : 2018. gada 17. septembris, 23:04:16 »
Kādā katrā tēmā?? Šīs tēmas kontekstā vizuālais....lupatas, kā Tu saki, ļoti tieši ietekmē seksuālās attiecības
Tev stāvētu uz nošņurkušu vīreli? Basņas stāsta, ka vīrietis mīl ar acīm, tad nu sievietēm vai jāizstiepjas....bet nestāsta, ka aŗī sievietei svarīgi, kāds izskatās vīrietis blakus.
Pilnīgi vienalga, kādas lupatas. Nekur nebija teikts, ka netīrs un nošņurcis. Un jā, ja darbojas pa māju, dārzu un ko tur vēl, kā kvadra un Broms apraksta, ir netīras drēbes. Un? Tas kaut ko maina?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #80 : 2018. gada 17. septembris, 23:07:23 »
Izlasi nu kārtīgi Ziga klasifikāciju. Es runāju par MĀJAS drēbēm. Ar tām, kurās kko saimniecībā strādā, parasti jau istabā pie TV netusē, ne?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #81 : 2018. gada 17. septembris, 23:09:50 »
Nu? Un kur tur ir netīrs un nošņurcis?
Ja gribat man atsist gribēšanu.. hi, hi.. varat necensties, ar veciem džinsiem nekas neizdosies!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #82 : 2018. gada 17. septembris, 23:11:58 »
Nu, es jau nezinu, kur Tu to netīrību izlasīji

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #83 : 2018. gada 17. septembris, 23:15:00 »
Nu redz, nav nekas īpaši netīrs, ir novalkāts un viss.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #84 : 2018. gada 17. septembris, 23:19:10 »
Nu tad atgriežamies solīti atpakaļ....

Es vnk pateicu, ka mani seksuāli nepievelk vīrieši novalkātās drēbēs un viss. Sorry, nekāda detonatora

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #85 : 2018. gada 17. septembris, 23:22:59 »
Ā, man drēbes neko nemaina, pilnīgi neko, kur nu vēl tāds nieks kā novalkāti džinsi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #86 : 2018. gada 17. septembris, 23:32:58 »
Manuprāt un tikai manuprāt....drēbju stadija raksturo cilvēka domāšanu. NB! Nerunāju par nabadzību vai par darba drēbēm parastajā nozīmē.

Runāju par pārspīlētu taupību, skopumu, paviršību, nevērību utt.....Tas viss taču raksturo cilvēku, un nekas no tā man neliekas uzbudinošs

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #87 : 2018. gada 17. septembris, 23:38:41 »
hahaha..nu gan aizbraucāt... :) bet ja tēmas saimnieces nav , nutad,kas ko nepamuldēties  :smile: ja jau pieturamies pie virsraksta -krāpēji,tad jāsaprot,ka runa par ilgāka laika partneriem.
un šādā gadījumā- vīra bikses ir sievas nopelns. 

haha tagad padomaju..tad jau mums seksa nebūtu otro gadu :D jo vislaik saplēsti džinsi, sasvīduši krekli, noplēstas maikas (abiem diviem).un vēl mums ir vietējais humors,ka mums jau citu drēbju nav- visas darba drēbes :)
p.s un ja nu pēkšņi man uznāktu meklēšanās vajadzība..tad es labak uz zerowastieri(santehniki) nekā buktētu ofisa žurķi skatos ....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #88 : 2018. gada 17. septembris, 23:39:04 »
Ā, man drēbes neko nemaina, pilnīgi neko, kur nu vēl tāds nieks kā novalkāti džinsi.
Raksturo attieksmi pret citiem cilvēkiem, šajā gadījumā pret vistuvākajiem.

« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 17. septembris, 23:48:36 no tuk »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #89 : 2018. gada 18. septembris, 07:47:10 »
Loti negribas oftopikot( bet autore, kā vienmēr, noplaukusi un pec meneša brīnīsies, par ko ir stāsts   :rofl:), tapec atļaušos.
Par seksu ap 70 - loģiski, ka tas ir. Vienīgais te ir Ziga pieminētais, ka sievietei ir jāiestrādā vairāk, ja viņa to grib, tipa - vairāk jāspiež zināmās pogas  :talking: Bet, ja sievieti tas besī un ir slinkums, jo vīrieti vairs nekārojas, tad seksa nav arī uz 50 :talking:
Par drēbēm- loģiski, ka ir maājas drēbes, ērtas, kas nespiež jostasvietu un nespiežas dibenā. Pati staigāju mājas drēbēs un no vīra majās negaidu eleganci - tad tās vairs nav mājas.
Visi tik godīgi te izskatās, bet es kā kādreizējā krāpēja neticu, ka ir kāds, kam ne reizi nav paslīdējusi kāja.