Autors Tēma: Krāpēji  (Lasīts 20709 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Krāpēji
« Atbilde #105 : 2018. gada 18. septembris, 11:28:54 »
Minn- cilvēki ir dažādi... manu libido tieši raisa...saulē uz jumta nokarsis ar tekošām sviedru straumēm, ar piķi nozieķējies, nejēgā noplīsušos dzinsos, kas pieziesti ar piķi un zēveli un ko tikvēl ne...pēc aukstas kolas gāzes nokāpušais vīrieC...un savukārt visdrīzāk saņems atraidījumu, kad vakarā pēc darba nodušojies kā tāds rozā pīrādziņš smaržīgs pēc kalnu ziepēm dos mājienus....
nuu es laikam tomer biežak uzķeros uz pirmo....vot ņeskladka gadās tajā,ka tam pirmajam visbiežak nav laika un šams saka -večerom !! :D :rofl: :rofl:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #106 : 2018. gada 18. septembris, 11:31:24 »
Naktssargs un Veļasmazgātāja ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #107 : 2018. gada 18. septembris, 11:31:29 »
Bobi - neuzķēri dominu ( bet tiks piedots)par tuk nebrīnos viņa citā dimensijā... ne manējā  :smile: Spārk- :yes:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #108 : 2018. gada 18. septembris, 11:33:48 »
Savu mūžu neesmu nopirkusi nevienas vīriešu apenes, izņemot - dēlam. Un vispār kko no vīriešu drēbēm - "nenormāli" maz un reti

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #109 : 2018. gada 18. septembris, 11:39:19 »
Bija par džinsiem, tagad katrs par apenēm pastāstīs :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #110 : 2018. gada 18. septembris, 11:40:24 »
Minn..es jau neuzsvēru,ka obligāti sieva pērk..bet to,ka noplīsušas darbam der, jeb noplīsušas jāmet laukā...tomēr ir sievas atbildība(dažiem ,kas lasa tiekai tiešo tekstu paskau, ka apenes ir kā peimērs ,to vietā var buut gan maika, gan džinsi,gan zeķes). ja sieva saka ir oky..virietis visbiežak neiesprings un staigās,kamēr tās apenes būs no šūplādes paņemamas.ja savukārt pēkšņi pasaka -man visas apnes vecas, stulbas ,nepareizas krāsas, jeb palikušas par lielu...tad ir īīīūūūīīīūūūū(poga)
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #111 : 2018. gada 18. septembris, 11:44:15 »
Laikam dīvainīte, taču manai pašsajūtai svarīgāk, ka mana pašas sirdsapziņa tīra. Protams, ja mani tā vai citādi piekrāpj (kaut vai pavisam prozaiski veikalā), jūtos muļķīgi un kādu laiku cepos, tomēr, ja jūtos pie kā vainīga, iekšējais cepiens ir daudzas pakāpes lielāks, tāpēc cenšos būt godīga, arī attiecībās. Droši vien arī tāpēc grūti dot padomus, kā pieķert krāpējus - sajūta un intuīcija ir ļoti subjektīva padarīšana (skat. atšķirības apeņu pirkšanā ;) ), atliek - izsekošana, telefona/datora čekošana, lamatu likšana... Tas grauztu mani pašu. No otras puses - ja rastos aizdomas IRL, sazin kā rīkotos patiesībā. Ir gadījies pārsteigt pašai sevi.

Starp citu, krāpšanas tēmas bieži parādās cosmo forumā - tur par krāpšanas pazīmi jau tiek uzskatīts tas, ka datoram parole uzlikta...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #112 : 2018. gada 18. septembris, 11:48:20 »
Es laikam skatītos uz laika menedžmentu. Ja parādītos sapulces pēc darba, agrāk nebijuši komandējumi utt. Kaut kā taču laiks krāpšanai jāizbrīvē.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #113 : 2018. gada 18. septembris, 12:02:56 »
Neatceros...vai tā bija Nomade  :scratch: ...kaut kad no komentāriem bija radies iespaids, ka katrs ne ta' savā valstī, ne ta' kas tamlīdzīgs. sorry, ja kļūdos. Bet, ja tā, tad, protams, grūti "pieķert" neuzticībā

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #114 : 2018. gada 18. septembris, 12:05:40 »
Minn- ja tā,tad jau gandriiz ar garantiju ka 90% pat nav jāšaubas...ja vien taa atšķirtiba nav kkāds pusgds  :scratch: :scratch:
ja katrs dzīvo ilstoši sava valstii,tad driizāk jajautākas jums liek sevi saukt par gimeni.
nepagalvoju atkal par 100% gadijumu, bet par tendenci...

IG- mellenessniega

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #115 : 2018. gada 18. septembris, 12:13:48 »
Skaidrs. Dažas sievietes vīrieti neiekāro (vai iekāro) drēbju dēļ.
Par tiem ciemiem. Kad es pie Ziga ciemos braukšu, viņš var nepūlēties bikses pārvilk. Var slāt tajos pašos novalkātajos džinsos.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #116 : 2018. gada 18. septembris, 12:22:28 »
Skaidrs. Dažas sievietes vīrieti neiekāro (vai iekāro) drēbju dēļ.
Par tiem ciemiem. Kad es pie Ziga ciemos braukšu, viņš var nepūlēties bikses pārvilk. Var slāt tajos pašos novalkātajos džinsos.

Kādēļ tik dažas?, visas ;) Atšķirība vien tajā, ka dažas iekāro nonesātās un
novalkātās drēbēs :D
Ja Zigfrīds Tevi viesos sagaidītu bez drēbēm, tad cita runa! :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #117 : 2018. gada 18. septembris, 13:11:35 »
Es piederu pie tiem, kas pilni pašapziņas kā katliņš ar vārošu pienu! Laikam nolaisties līdz kaut kādai vaktēšanai un kontrolēšanai būtu pēdējais, ko varētu savā dzīvē iedomāties darīt. Ja prātā sāktu nākt domas ''vai tik svītraina šlipse nav pazīme krāpšanai?'', tad drīzāk tā būtu nevis pazīme krāpšanai bet šķiršanai. Ātrai.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #118 : 2018. gada 18. septembris, 13:35:15 »
Par nolaišanos līdz kontrolēšanai un izsekošanai pilnīgi piekrītu.
Bet par prātā ienākušām domām un koferi rokās... nu nez... ja nu tomēr alojos un
patiesībā “būvē to mūžīgo dzinēju“...
Visdrīzāk darītu zināmas savas bažas un pārrunātu, kā kurš redz to situāciju un
ko domā...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #119 : 2018. gada 18. septembris, 14:00:08 »
Jautājums nav par iespējamo blindāžas būvi, bet par to, ka MANĀ galvā tādas domas. Ja es sāku kādu turēt par kaut ko aizdomās, tad ir divas iespējas - 1. sakrājusies kritiskā masa sīkpazīmēm (nojaušamas tik ar zemapziņu), ka tiešām kādu jāpieskata un 2.vajag iemeslu tikt vaļā no apnikuša subjekta. Kā vienā tā otrā gadījumā tas ir tikai laika jautājums...
Visus sakost!