Autors Tēma: Kā mainījušās jūsu prioritātes?  (Lasīts 2830 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Kā mainījušās jūsu prioritātes?
« Atbilde #15 : 2018. gada 19. septembris, 20:44:23 »
Nu, es jau minēju, ka pa lielam ir tādas ikdienas lietas - kas svarīgāk, kas mazāk svarīgi...tas tad aŗī nosaka prioritātes. Bet nekas tāds liels un īpaši nozīmīgs dzīvē

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #16 : 2018. gada 19. septembris, 21:07:06 »
Tā gan ir. Domā, vēlāk atkal atgriezīsies pie dzīves bez materiālās prioritātes, kad viss bija nemateriāls?
Nu tas taču nav iespējams. Bet nemateriālas vērtības jau arī nekur nav zudušas. Un jā, tad varētu būt prioritāte - harmonija ar sevi, ar citiem cilvēkiem.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #17 : 2018. gada 19. septembris, 21:10:09 »
Vai šajā uzsvaru maiņā - Vai citi mani pieņem? ->Vai es pieņemu sevi? -> Nākošais varētu būt - "Vai es pieņemu citus?" Man vismaz tā liekas, ka "justies komfortabli ar sevi" ir abpusēji saistīts arī ar to, kā jūtamies ar citiem. Es sevi vēl līdz galam nepieņemu, vot, arī citus pa laikam ciest nevaru.
Vai Tev kaut kas liek domāt, ka es nepieņemu citus? :) Esmu gana empātiska un pieņemu vismaz mierīgas līdzāspastāvēšanas līmenī.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #18 : 2018. gada 19. septembris, 21:21:50 »
Prioritātes ir mainījušās, protams, paldiesdievam. Tā tik vēl trūka - iestrēgt kautkādā vecumam neatbilstošā vecumposmā...

Bet nekādas saistības ar tēmas pieteikumā formulēto "ko" un "kā".

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #19 : 2018. gada 19. septembris, 21:25:17 »
Nu ar to vecumam neatbilstošu.. es būtu uzmanīga. Man nekas nav noticis tā, kā psiholoģijas mācību grāmatās, tik un tik gados jums ir tas un tas, tad tāda un tāda krīze utt. Man tieši ir vecumam neatbilstošas prioritātes, ja ņemtu vērā stereotipus.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2018. gada 19. septembris, 21:33:40 »
"Ko" un "kā" ... Stratēģija un taktika? Man ir gan "ko", gan "kā", un gandrīz vienmēr dzīvē ir bijis. Mērķis (starpmērķis ceļam tālāk) ir. Ir jaunībā dzirdēti vairāki tādi labi teicieni, un, tos apdomājot, ir radusies sapratne, ka dzīve bezmērķīgā itin bieži tiek izniekota. Cits jautājums, vai "ko" izdosies paspēt sasniegt. Par to ir lielas šaubas, pareizāk sakot, pa jokam mēdzu teikt, ka man plāni ir tik daudz, it kā taisītos dzīvot 200 gadus, un tas nav tālu no patiesības. Vienīgais, kas priecē, ... izskatās, ka ir izdevies saindēt ar savu domāšanas veidu arī vecāko dēlu. Vismaz viena šābrīža starpmērķa ideja viņam itin labi patīk, un es pat jūtu, ka cilvēks drusku lauza galvu par to, "kā?"
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies karloss

« Atbilde #21 : 2018. gada 19. septembris, 21:40:54 »
Divās daļās man nekādi nesanāk.
ai, nē..tas tikai viena aspekta piemērs no manis.

Atslēdzies karloss

« Atbilde #22 : 2018. gada 19. septembris, 21:45:04 »
Vai Tev kaut kas liek domāt, ka es nepieņemu citus?
  :) nē. es tikai domāju par tām prioritāšu un uzsvaru pārbīdēm laika gaitā. kas tālāk gaidāms? dzīves mainīgums jau nebeidzas ar šodienu. ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #23 : 2018. gada 19. septembris, 21:46:47 »
Karlos, bet, kā Tev pašam mainījušās prioritātes? Tu nepastāstīji.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #24 : 2018. gada 19. septembris, 21:48:58 »
  :) nē. es tikai domāju par tām prioritāšu un uzsvaru pārbīdēm laika gaitā. kas tālāk gaidāms? dzīves mainīgums jau nebeidzas ar šodienu. ;)

Kas to lai zina, kādus pārsteigumus dzīve tālāk nesīs. :)

Atslēdzies karloss

« Atbilde #25 : 2018. gada 19. septembris, 21:49:15 »
Prioritātes ir mainījušās, protams, paldiesdievam.
jautājums bija KĀ mainījušās? "ko" un "kā" darīt bija tikai mans piemērs, pieļauju, ka citiem galīgi nav aktuāli tas.

Atslēdzies karloss

« Atbilde #26 : 2018. gada 19. septembris, 21:58:29 »
Karlos, bet, kā Tev pašam mainījušās prioritātes? Tu nepastāstīji.
minēju vienu piemēru - prioritāri bija kaut ko sasniegt, tagad prioritāri, ar kādiem līdzekļiem to sasniegt. piekrītu arī Luīzei par pārmaiņām - no "ko citi domā" uz "ko es domāju" un "domāju, ka ir labi gana". Līdzīgi kā tev arī no nematriālisma uz materiālo domāšanu pavirzījās, bet tad atkal nē, jo kāda jēga CIK ir materiālā nodrošinājuma, ja nav tā miera ar sevi. Sajūta, ka prioritāri šobrīd laikam tomēr ir tas, lai sakārtotība ir arī iekšpusē.

Atslēdzies reno

« Atbilde #27 : 2018. gada 20. septembris, 07:21:30 »
 <jo kāda jēga CIK ir materiālā nodrošinājuma, ja nav tā miera ar sevi.>
Tas bišķi no Bagātie Arī Raud.
Man drīzāk mērķi nemateriāli pašlaik, emocionālie, attiecināmi uz mani pašu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #28 : 2018. gada 20. septembris, 08:00:06 »
visādā ziņā man līdzīgi kā Bromam. Plus drusciņ tāds kā relax iestājies

Atslēdzies Broms

« Atbilde #29 : 2018. gada 20. septembris, 10:17:46 »
Bet tas tad ir joprojām - noturēties "tur" ar jebkādiem līdzekļiem? Lai noturētu cietoksni, liesi virsū karstu darvu?

Ja būtu nepieciešams, droši vien ne tikai darvu :)
Es neuzbrukšu pirmais, bet tas nenozīmē, ka nekļūšu agresīvs sajūtot apdraudējumu :)