Autors Tēma: Vēlēšanas, saraksti. Par kuriem???  (Lasīts 10381 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Vēlēšanas, saraksti. Par kuriem???
« Atbilde #15 : 2018. gada 22. septembris, 22:44:03 »
Neko daudz par balsošanu neatceros, tij to, ka studiju gados kopmītnē no mums savāca kkadus uzaicinajumus vai ko un mūsu vietā iemeta balsošanas kastē, jo mēs braucam uz mājām un nevarējām nobalsot, bet jābalso bij obligāti.
Par ko vēlēt - pat nenojaušu un neesmu iedziļinājusies nevienā sarakstā,gan pēdējā brīdī kāda apskaidrība radīsies.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #16 : 2018. gada 23. septembris, 00:07:36 »
Balso, par ko gribi, vilciens iet vien tālāk...
+100

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2018. gada 23. septembris, 07:00:29 »
Bet, atgriežoties pie tēmas, - šobrīd domāju, ka uz vēlēšanām tomēr IR jāiet. Nevajag ignorēt vienīgo, kaut niecīgo, iespēju jel ko ietekmēt. Šodien vairs nav gluži tā, ka vēlēšanas neko nenozīmē - ja tā būtu, tad partijas netērētu milzu naudu aģitācijai un pirmsvēlēšanu reklāmai.

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2018. gada 23. septembris, 08:31:07 »
Katram kukainītim taču gribas tikt Jēkaba ielas kambarīšos. Pie tam sponsoriem vienalga, kurš tiks, naudiņas dod un gan jau atstrādās
Es šogad absolūtā cinismā

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #19 : 2018. gada 23. septembris, 08:38:40 »
partijas netērētu milzu naudu aģitācijai un pirmsvēlēšanu reklāmai.
Likumus vienmēr pieņems tādus, kādus pasūtīs Lielais Brālis (vienalga, no kurienes).
Cīņa iet tikai par to, kuram (attiecīgi - partijai) tiks tie pelēko kardinālu kukuļos izdalītie miljoni.
Man stāstīja par 29 miljoniem par vienu likumu - 58 deputātiem tika pa 1/2 miljonam par "pareizo" balsojumu.

Nu, lūk - priekšvēlēšanu cīņa ir tikai par to, kuri būs (kurai partijai vairāk) tie deputāti, kuriem tiks tas 1/2 miljons.
Tas ir tas, par ko mēs balsosim vēlēšanās, un nekas cits.
(reno jau pateica)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 23. septembris, 08:49:22 no Krimsons »

Atslēdzies dip

« Atbilde #20 : 2018. gada 23. septembris, 09:55:44 »
Likumus vienmēr pieņems tādus, kādus pasūtīs Lielais Brālis (vienalga, no kurienes).
Cīņa iet tikai par to, kuram (attiecīgi - partijai) tiks tie pelēko kardinālu kukuļos izdalītie miljoni.
Man stāstīja par 29 miljoniem par vienu likumu - 58 deputātiem tika pa 1/2 miljonam par "pareizo" balsojumu.

Nu, lūk - priekšvēlēšanu cīņa ir tikai par to, kuri būs (kurai partijai vairāk) tie deputāti, kuriem tiks tas 1/2 miljons.
Tas ir tas, par ko mēs balsosim vēlēšanās, un nekas cits.
(reno jau pateica)

Par tiem miiljoniem. Visticamāk, tie ir kaut kādi superduper svarīgi balsojumi. No 100 vienmēr būs liela daļa pārliecināto, liela daļa vienaldzīgo/nekompetento, liela daļa partijpaklausīgo. Nu tad lai tos trūkstošos dabūtu, tiem arī piedāvā prēmiju par lojalitāti.
Bet Latvija ir maza, viens otru pazīst. katram tak pazīstams kāds deputāts. Manējie neizskatās diez ko rokfelleriski.

« Atbilde #21 : 2018. gada 23. septembris, 18:10:53 »
Tā, tās vēlēšanu avīzes gan ir noderīgas - izšķirstīju Par/Attīstībai izdevumu, un atradu visādi citādi skaistajā vēlēšanu programmā vienu teikumu, kas viņus izsvītro no man pieņemamo partiju jau tā īsā saraksta :D 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #22 : 2018. gada 23. septembris, 18:16:40 »
atradu visādi citādi skaistajā vēlēšanu programmā vienu teikumu, kas viņus izsvītro no man pieņemamo partiju
Smagā roka aizliegumu?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2018. gada 23. septembris, 21:49:45 »
Nu, man pietiek ar to vien, ka Attīstībai/Par ir par viendzimumu laulībām un par "bēgļu" ievešanu, lai pārvilktu treknu svītru šim sarakstam.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #24 : 2018. gada 23. septembris, 22:55:16 »
Es parasti par šiem jautājumiem klusēju. Šī reize būs izņēmums - dip, argumentācijā neizplūdīšu, bet jauno vienotību vajadzētu sūtīt pa skuju taku.

Ja saņemšos uz vēlēšanām aiziet, es laikam darīšu pretējo šeit izskanējušajam - balsošu par kādu no mazajām partijām. Lielos vajag maksimāli atšķaidīt, lai katrā balsojumā par 51% būtu jācīnās.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2018. gada 23. septembris, 22:56:16 »
Tad risks, ka saplūdīs nevēlamās koalīcijās

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2018. gada 23. septembris, 23:26:11 »
Ja saņemšos uz vēlēšanām aiziet, es laikam darīšu pretējo šeit izskanējušajam - balsošu par kādu no mazajām partijām. Lielos vajag maksimāli atšķaidīt, lai katrā balsojumā par 51% būtu jācīnās.

Ja ar “mazajām partijām“ domātas tās, kuras barjeru nepārvarēs, tad balss tiks proporcionāli iedalīta barjeru pārvarējušajām...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #27 : 2018. gada 24. septembris, 11:55:32 »
Nu, vot. Superīgā LV vēlēšanu sistēma. :)  :sarcasm:  Balso par nacionālistiem, bet īstenībā iznāk, ka esi nobalsojis par kosmopolītiem. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #28 : 2018. gada 24. septembris, 12:04:58 »
Nacionāļi jau tiks pāri procentu barjerai.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2018. gada 24. septembris, 12:06:23 »
Pirms dažām dienām kkur klausījos informāciju, ka 5% nepārvarējušo partiju vēlētāju balsis nekur netiek dalītas, bet kkā citādi tomēr tām esot nozīme. Lai nesamelotos, man jāpameklē tad video