Autors Tēma: Vēlēšanas, saraksti. Par kuriem???  (Lasīts 10436 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Vēlēšanas, saraksti. Par kuriem???
« Atbilde #105 : 2018. gada 06. oktobris, 08:53:45 »
Pie tā, kas darījās Rīgā pirms tam, ar tiem necilajiem argumentiem man pietiek. :) Un vēl ... Es, zini, kontaktēju arī ar krieviem, un pat ar tiem, kuri balsos par Mamikinu un Ždanoku. Un ko es varu teikt? To, ka vismas daži no viņiem (kurus pazīstu) ir arī gauži neapmierināti ar N.U. no paša sākuma, jo ... "Mēs cerējam, ka viņš, krievs būdams Rīgā pie varas, tagad latviešiem atdarīs par visiem krievu pagājušo gadu pazemojumiem, bet ... izrādījās, ka ..." ... Mīkstais, pielīdējs un kolaboracionists, - nenočmorīja latviešus, kā bija gaidījuši. Esmu pie pārliecības, ka galvenā valsts nestabilitātes vaina ir nevis Krievija blakus, bet gan sabiedrības sašķeltība, kura krīzes situācijā ... vai, kā savu lomu nospēlēs! Un tieši tāpēc uzskatu, ka jebkurš ar maisu pa galvu dabūjis nacionālists (vai šovinists lielkrievu) ir šai valstij un valstiskumam bīstamāks par N.U. Par zagļiem un varas nespējniekiem ir atsevišķs stāsts. SC šajā ziņā ir tieši tas, kas vajadzīgs.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #106 : 2018. gada 06. oktobris, 09:07:30 »
Kas liek domāt, ka šie nu būs tie labie saimniekotāji? Tas, ka pāris ielas saremontēja Rīgā, pa kurām Tu brauc? :)

Maz gan tev brīžiem to "argumentu" vajag...
Īstenībā nekas neliek domāt. Liek domāt tas, ka ar cilvēkiem no JV, JKP, A-P! un citiem līdzīgajiem man VISS JAU ir skaidrs (ar diegiem nav aršana), un es neesmu no tiem, kuri vadās pēc principa "Labāk lēni aizvien s@#īgāk ar katru gadu, bet ar zināmiem morālajiem kroplīšiem, nekā mēģināt ko jaunu."
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #107 : 2018. gada 06. oktobris, 09:14:29 »
Nu, Ušakovs jau tik ilgi pie varas Rīgā ,ka Tev "visas kārtis" rokā - kurš gan vairs atceras, kuru ielu iepriekšehie noasfaltējuši... :) Neko vairāk oar tām pāris ielam, kas ir "labāk" Rīga jau arī nav daudz ko pateikt... Turklat tas ir tads ka ikdienas darbs, sakārtot ielas, nevis kaut kāds baigais tur ieguldījums attīstībā:)

Tas, kas patiešām krīt acīs - "savi" cilvēki amatos, kur pat uz darbu nav jāiet. Galvenais pienākums - izņemt "algu" un aiznest Saimniekam

Atslēdzies tuk

« Atbilde #108 : 2018. gada 06. oktobris, 09:15:31 »
Ko tur mēģināt, Rīgā jau izmēģināts, ja s@dīgi strādā mazākā mērogā,
tad lielākā būs vien lielāki s@di!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #109 : 2018. gada 06. oktobris, 09:17:21 »
Ja godīgi, es no visas sirds neticu, ka Zigis un vēl kāds te reāli balsos par Saskaņu.

Tas tik tāds labs "kaitināmais materiāls" forumā... :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #110 : 2018. gada 06. oktobris, 09:21:33 »
Zigis gan jau balsos, re kā aģitē... tādas slavas dziesmas...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #111 : 2018. gada 06. oktobris, 10:37:20 »
Man pietiek vien ar Rīgas Satiksmi un tām nekvalitatīvi saremontētajam ielām, par aicinājumu uz divvalodību Latvijā, par aktīvu līdzdalību 9.maija dzerstiņos, par.....lai nebalsotu par partiju, kur Ušakovs.

ZZS aŗī tajā pašā maisā mana prāta bēniņos.

Tas - par vadošajām partijām runājot

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #112 : 2018. gada 06. oktobris, 12:18:26 »
Aktuāli par vēlēšanām