Es runājošās galvas parasti neskatos, bet nupat LNT - pat ar interesi.
Pirmie lieliskie iespaidi.
1. Ir pagājusi tikai viena diena kopš vēlēšanām, bet studijā, runājot par to, kurš grib premjera krēslu, starp sešām latviskajām sarkano līniju vilcēju partijām JAU (vienu dienu pēc vēlēšanām !!!) iezīmējās vāji slēpta kašķa sākums. Nekas neatliks, kā izskatās ... ja vien būs tāda iespēja, iztikt bez KPVLV, jo kā izskatās, pateicoties savam vicelīderu godam, pārāk daudz grib un atļaujas pārējiem priekšvēlēšanu solījumus TV studijā publiski atgādināt.

Pat baidos padomāt, kā tāda valdība "strādās" pēc gada un jo īpaši tad, kad būs jāsāk gatavoties nākamajām vēlēšanām un tradicionāli katrs no koalīcijā esošajiem kā pie noziedzniekiem pierasts, visu vainu centīsies uzvelt valdības līdzdalībniekiem. Piebildīšu, ka vienā citā raidījumā, kurā piedalījās Krištopans, kalvītis, Ulmanis, Pauls JAU sākās runas par ārkārtas vēlēšanām. Un tas - 1 (!!!) dienu pēc balsošanas!
2. Par JKP. Linkaitis kā vienu no divām Burkovska pieprasītajām prioritātēm nosauca nodokļu sistēmas reformēšanu ...
Es pat rupji nelamāšos

, man savādāk grūti pat izteikt savas sajūtas, jo ... iepriekšējo reizi nodokļu sistēma tika reformēta un spēkā stājās precīzi no ... 2018. gada 1. janvāra. Taisnību sakot, pie tā kolhoza no kādām 5 valdības partijām, es nemaz nebrīnīšos, ka turpmāk nodokļu sistēmu reformēs reizi vienā .. divos gados.

(histēriski smiekli aizkadrā). Nu, ko, gatavojiet VIP palātas tvaiķenē LV vietējo kapitālu pārstāvošajiem uzņēmējiem un uzņēmumu vadītājiem!

Un vairāk runājiet par investīcijām ... jo tādas visticamāk būs ar mīnusa zīmi.