Autors Tēma: Vēlēšanu rezultāti  (Lasīts 11496 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Vēlēšanu rezultāti
« Atbilde #75 : 2018. gada 08. oktobris, 11:58:33 »
Ja vēlēšanas neko nemainītu, partijas neizgāztu baltu naudu par pirmsvēlēšanu reklāmām. Būtu kā padomijas laikos - ej, neej vai aiziet viens no visas mājas ar čupu to lapeļu... Tāpat 99% būs novēlējuši kā vajag.

Iespējams, daddy domāja, ka vēlēšanas neko nemaina iedzīvotāju dzīvēs, bet maina partijas biedru (vadītāju) dzīvēs, tādēļ tās tik ļoti cenšas  :sarcasm:

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #76 : 2018. gada 08. oktobris, 15:15:16 »
daddy liels "+". Mans viedoklis par vēlēšanām un to nozīme apmēram tāds pats.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #77 : 2018. gada 08. oktobris, 17:30:09 »
Man apnika. Un, ja nu īstenajiem latviešiem vienalga, tad kāpēc man, puskrievam, būtu par kkādu LV jāuztraucas? :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #78 : 2018. gada 08. oktobris, 17:57:59 »
Man apnika.
Ūja, ūja!
Nupat jau tik viss vēl sāksies!
(bet nekas daudz nemainīsies, jo mainīties īsti nevar)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #79 : 2018. gada 08. oktobris, 18:02:05 »
Man apnika. Un, ja nu īstenajiem latviešiem vienalga, tad kāpēc man, puskrievam, būtu par kkādu LV jāuztraucas? :)
Zigīt, ja mums viss būtu vienalga, tad mēs visi draudzīgi nobalsotu par Saskaņu. Ja nav, tad nav kazai piena. Lai Latvija kaput.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #80 : 2018. gada 08. oktobris, 18:05:57 »
Kā teica kolēģis - daudzi sašūmējušies par to, ka izsvītrotajiem un neiebalsotajiem deputētiem izmaksāšot 400 000 kompensācijas "sāpju naudu".
Nu, mēs spriedām - vajadzēja atstāt/sabalsot visu pa vecam, un valstī naudiņa ietaupītos :)

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #81 : 2018. gada 08. oktobris, 18:25:09 »
Bet varbūt vienkārši nevajag maksāt kompensācijas. Ja cilvēks parastais strādā pēc darba līguma uz noteiktu laiku, tad beidzot darbu, viņš saņem tikai kompensāciju par neizmantoto atvaļinājumu... Ar ko deputāts, kas arī apzinās, ka viņa darba līgums ir tikai uz 4 gadiem, būtu labāks par cilvēku parasto?

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #82 : 2018. gada 08. oktobris, 19:54:41 »
Ar ko deputāts, kas arī apzinās, ka viņa darba līgums ir tikai uz 4 gadiem, būtu labāks par cilvēku parasto?
Ar to, ka viņam ir iespējas organizēt sev kompensāciju, bet cilvēkam parastajam nav.
Elementāri.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #83 : 2018. gada 08. oktobris, 21:38:40 »
Kā teica kolēģis - daudzi sašūmējušies par to, ka izsvītrotajiem un neiebalsotajiem deputētiem izmaksāšot 400 000 kompensācijas "sāpju naudu".
Nu, mēs spriedām - vajadzēja atstāt/sabalsot visu pa vecam, un valstī naudiņa ietaupītos :)

Ja Tu negāji vēlēšanās balsot, tad KĀ  vajadzēja un KO vajadzēja, tā spriedelēšana nu Tev nepienākas. Tā ka savu gudrību nu vari vien paturēt pie sevis - gudri .rst nav malku cirst,
sorry! Tad vajadzēja iet un balsot. Tā ja.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #84 : 2018. gada 09. oktobris, 21:42:12 »
http://www.db.lv/zinas/vestule-redakcijai-gaisas-skumjas-atvadamies-479862

Man patīk šis nekrologs -mēs patiešām aizmirstam visus tos, kas pazib vēlēšanu lapiņās, un nogrimst aizmirstībā

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #85 : 2018. gada 09. oktobris, 21:44:21 »
gudri .rst nav malku cirst,
Tas bija ar ironiju.
Mums abiem īstenībā DZIĻI PO.
 :)

Tāpēc, ka abi esam pārliecināti - ne jau ar vēlēšanām risina problēmas sakni.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #86 : 2018. gada 09. oktobris, 22:06:06 »
Mums abiem īstenībā DZIĻI PO.
 :)
Tāpēc, ka abi esam pārliecināti - ne jau ar vēlēšanām risina problēmas sakni.

Kas tie Jūs abi??? Tev personības dubultošanās???

Atslēdzies Minne

« Atbilde #87 : 2018. gada 09. oktobris, 22:10:02 »
"Es, es pats un Airīna"

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #88 : 2018. gada 23. oktobris, 13:00:17 »
RīgaTV24 vakar bija "Kārtības rullis", ko vada Puče...
Es pirmo reizi tā pa īstam apskatīju Viktoru Valaini!
No Zemgales ievēlēts ZZS deputāts, kurš ar plusiņiem nobīdīja Brigmani no pirmās vietas un atstāja aiz strīpas!
Viktoram bija sava personīgā kampaņa un sanācis gadrìz kā ar vienotības Solvitu viens pret vienu! :D
Pie tam tas Valainis ir vienīgais, kurš izdzīvojis Saeimā no "olšteina sešinieka", kaut arī politologi bija vienasprāt, kā šādi uzmetot  partiju - šo sešinieku karjera pagalam uz visiem laikiem! ;)
Pie tam 12.Saeimā viņš tika ievēlēts no Vienotības arī ar personisku kampaņu, kas bija viens no vairākiem iemesliem, kāpēc  vienotībai uzrēķins par izdevumu pàrsniegšanu! ..
Un jau 12.Saeimā uzmeta Vienotību un aizgāja uz ZZS!
Puisim 33 gadi, nu, vai nav spējīgs politiķis? :D
...un man aizdomas, ja ZZS tiks koalīcijā, tad būs 1 ministrs , laikam jau zemkopības ...un tad variet minēt manas aizdomas, kurš tas būs! :D
Ceļu jaunajiem!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #89 : 2018. gada 23. oktobris, 14:18:37 »
Aha, privātās kampaņas, kā prātā nāk Iveta Grigule  :D
ZZS tās privātās šķiet raksturīgas... ;) :)