Autors Tēma: Vēlēšanu rezultāti  (Lasīts 11504 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Vēlēšanu rezultāti
« Atbilde #60 : 2018. gada 07. oktobris, 20:26:02 »
Par Urbanoviču ir šis:

Ha! Tipiski. Kad nav, ko atbildēt, tad krūmos iekšā! :)
Diskusijas tātad nebūs, - eju ar bērniem parunāties arī es. :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #61 : 2018. gada 07. oktobris, 20:33:46 »
Un starp citu, Zariņš arī kandidēja. Zigis galīgi pavirši mājasdarbu pildījis ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #62 : 2018. gada 07. oktobris, 21:27:51 »
Es runājošās galvas parasti neskatos, bet nupat LNT - pat ar interesi.
Pirmie lieliskie iespaidi.  :yes:
1. Ir pagājusi tikai viena diena kopš vēlēšanām, bet studijā, runājot par to, kurš grib premjera krēslu, starp sešām latviskajām sarkano līniju vilcēju partijām JAU (vienu dienu pēc vēlēšanām !!!) iezīmējās vāji slēpta kašķa sākums. Nekas neatliks, kā izskatās ... ja vien būs tāda iespēja, iztikt bez KPVLV, jo kā izskatās, pateicoties savam vicelīderu godam, pārāk daudz grib un atļaujas pārējiem priekšvēlēšanu solījumus TV studijā publiski atgādināt. :)  Pat baidos padomāt, kā tāda valdība "strādās" pēc gada un jo īpaši tad, kad būs jāsāk gatavoties nākamajām vēlēšanām un tradicionāli katrs no koalīcijā esošajiem kā pie noziedzniekiem pierasts, visu vainu centīsies uzvelt valdības līdzdalībniekiem. Piebildīšu, ka vienā citā raidījumā, kurā piedalījās Krištopans, kalvītis, Ulmanis, Pauls JAU sākās runas par ārkārtas vēlēšanām. Un tas - 1 (!!!) dienu pēc balsošanas! :)   :yes:
2. Par JKP. Linkaitis kā vienu no divām Burkovska pieprasītajām prioritātēm nosauca nodokļu sistēmas reformēšanu ...
Es pat rupji nelamāšos  :rofl: :rofl: :rofl: , man savādāk grūti pat izteikt savas sajūtas, jo ... iepriekšējo reizi nodokļu sistēma tika reformēta un spēkā stājās precīzi no ... 2018. gada 1. janvāra. Taisnību sakot, pie tā kolhoza no kādām 5 valdības partijām, es nemaz nebrīnīšos, ka turpmāk nodokļu sistēmu reformēs reizi vienā .. divos gados. :) :) :) (histēriski smiekli aizkadrā). Nu, ko, gatavojiet VIP palātas tvaiķenē LV vietējo kapitālu pārstāvošajiem uzņēmējiem un uzņēmumu vadītājiem! :)  Un vairāk runājiet par investīcijām ... jo tādas visticamāk būs ar mīnusa zīmi.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 07. oktobris, 21:34:44 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #63 : 2018. gada 07. oktobris, 21:28:26 »
Un starp citu, Zariņš arī kandidēja. Zigis galīgi pavirši mājasdarbu pildījis ;)
Zigfrids balsoja pāķos. Tagad ir skaidrs?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #64 : 2018. gada 07. oktobris, 21:36:36 »
Zigfrids balsoja pāķos. Tagad ir skaidrs?

Tu runāji par vēlēšanu rezultātu un SC "eksperimentu" kopumā nevis sava miesta vēlēšanu iecirknī, tā ka izlocīšanās vien tagad

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #65 : 2018. gada 07. oktobris, 21:45:54 »
Tu runāji par vēlēšanu rezultātu un SC "eksperimentu" kopumā nevis sava miesta vēlēšanu iecirknī, tā ka izlocīšanās vien tagad
Par eksperimentu vakar TV runāja Filips Rajevskis (politologs), es tikai savos pāķos atklāju, ka sarakstā ir tikai divi kandidāti, par kuriem esmu kko dzirdējis - Papule un Leilands. Tā kā ... priekš manis F.R. teiktais apstiprinājās. Pārējos visus ...izlasīju, bet nekādas saprašanas, kas tie vispār tādi? Un varētu domāt, ka tie, kuri Rīgā kopā ar N.U. uz autobusu pakaļām bija (izņemot Urbanoviču), ir kādi politikas vilki. Es pat uzvārdus neatceros. Ā, Dombrovskis aŗī tur kkur rēgojās, bet kas ir tā Sers (nupat atcerējos) un Ļuba ...??? (fin. min. kandidāte)? Domāju, 95% par tādiem dzird pirmo reizi.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #66 : 2018. gada 08. oktobris, 00:27:41 »
 :P

[attachment deleted by admin]
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #67 : 2018. gada 08. oktobris, 06:44:15 »
@%€5&*%@#&*%..........    Piedodiet.  Var jau  nolikt bālēliņus  par to, šito  un vēl kaut ko, es tikai vienu nepakam nesaprotu - no kurienes tā milzu ticība, kā Saskaņa pie varas būtu kaut par mata tiesu labāka? Turklāt, laist "lai jau pamēģina" pie varas spēku, kas "spit i viģit" kā pievienot Latviju Veļikajai i mogučajai ( 9.maija  balagāns tam uzskatāms pierādījums), būtu apzināta pašnāvība. Ja tik ļoti gribas Krievijā dzīvot, nu tak tepat 300 km attālumā viņa ir, tā laimes zeme....

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #68 : 2018. gada 08. oktobris, 07:18:43 »
Nevajag domāt, kvadra, ka, ja dažš labs te izsakās latviešu valodā, ka tā saskan ar viņa nacionālās piederības izjūtu un ģenētisko nacionalitāti. To saprotot, viss kļūst skaidrs.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #69 : 2018. gada 08. oktobris, 07:28:20 »
Jā, nu droši vien Tev taisnība, Bobi... :sad_smiley:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #70 : 2018. gada 08. oktobris, 11:01:31 »
Manuprāt ļoti labi vēlēšanu rezultāti! :)

Varēja būt arī sliktāk, piemēram lielāka ietekme radikāļiem un citiem nedraugiem. Bet tagad - ideāli, paķīvēsies, patirgosies, tā sasēdīsies, šitā pārsēdīsies, paslīcinās viens otru, ar skeletiņiem pabiedēs... būs jautri gan pšiem, gan žurnālistiem, gan tautai! redzēsiet! :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #71 : 2018. gada 08. oktobris, 11:31:00 »
būs jautri gan pšiem
Klara, ja balģeju. Mani vēlēšanu rezultāti joprojām interesē vektorā, kurš skar manu reālo eksistenci.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #72 : 2018. gada 08. oktobris, 11:38:39 »
Klara, ja balģeju. Mani vēlēšanu rezultāti joprojām interesē vektorā, kurš skar manu reālo eksistenci.

Marks Tvens: Ja vēlēšanas spētu ko mainīt, mums nebūtu ļauts tajās piedalīties. :)
tā ka atslābsti un izbaudi momentu...ja vien Tevi nesauc Inguna un Tava politiskā karjera tūliņ nebeigsies ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #73 : 2018. gada 08. oktobris, 11:48:12 »
Ja vēlēšanas neko nemainītu, partijas neizgāztu baltu naudu par pirmsvēlēšanu reklāmām. Būtu kā padomijas laikos - ej, neej vai aiziet viens no visas mājas ar čupu to lapeļu... Tāpat 99% būs novēlējuši kā vajag.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #74 : 2018. gada 08. oktobris, 11:54:29 »
politiķiem cita lieta, ja viņš netiek ievēlēts, tā viss - dzīve beidzās - strādāt viņš nespēj un arī draugu viņam nav, ja bijis opozīcijā, zudis cilvēks :) 
Tāpēc viņi cenšās un tērē (bet ne jau savu balto naudiņu) :)