Autors Tēma: ekonomiskās mājiņas  (Lasīts 2434 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

ekonomiskās mājiņas
« : 2018. gada 30. oktobris, 11:25:13 »
Speciāli Ittai, Krimsonam un kas vēl te interesējās

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Minne

Re: ekonomiskās mājiņas
« Atbilde #1 : 2018. gada 30. oktobris, 11:28:46 »
Es....  :smej:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #2 : 2018. gada 30. oktobris, 11:52:13 »
Jā, doma laba - tā to vagonu var celt vēl uz augšu, un pabāzt kaut ko apakšā, lai sanāk trīs stāvi.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2018. gada 30. oktobris, 12:11:36 »
divstāvu māja ar balkonu un zaļās enerģijas avotu. Šiki dzīvojam.
Droši vien no balkona ir skats uz biotopu

Atslēdzies MMuca

« Atbilde #4 : 2018. gada 30. oktobris, 13:13:23 »
Sveiciens no būvinspekcijas. :D
Es pieņemtu likumu, ka var dzīvot kaut kartona kastē, var naglot no dēļiem vai miskastu vākiem. Tikai, ja tas būcenis nosvils un paraus līdzi kāda cita īpašumu, tad pienākas katorga, lai atstrādātu nodarīto. Vai ja tas būcenis uzgāzīsies pašam uz galvas, tad medicīniskā palīdzība par pilnu cenu plus procenti; ja sekojoša invaliditāte, tad no nodokļu maksātāju naudas nekādu invalīda pabalstu. Un viss. Lai katrs dzīvo, kā maks atļauj, ja tikai tas nesmird pa gabalu, un ja kaimiņi nežēlojas, ka pārāk baisi izskatās zem viņu logiem.

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #5 : 2018. gada 30. oktobris, 13:37:17 »
atceros, ka dienēju Lietuvā, no Viļņas mēs brauca uz poligonu Pabraģe
un tur bija dienas atvaļinajums, atbrauca vecāki, dzīvojām pie viena privātā, mājās, bet viņiem tāds kā vagoniņš bija sētā, tur dzīvoju, priekš armijas jau pa glauno tādā bija dzīvot  :rofl:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2018. gada 30. oktobris, 13:55:14 »
es gan to būvinspkciju, gan visas citas LV esošās inzpekcijas uzspertu gaisā(bet nav vajadzības un man vienalga rokas par īsām, es vienk aizbraucu citur,kur viņu naf)..un tātad tur ,kur nav būvinspekcijas tur tādās un līdzīgās mājās nav nekādu problēmu dzīvot. man slinkums baigi meklet bet tak pilns internets..
 tādas kā reno bildē, patiešām ir tikai nožēlojamakājiem slāņiem ,un tādi jau ir visur...tad neko, viņi pa saviem logiem ar skatās viens uz otru(ja vispār skatās) ,to,ka šķiež nodokļu naudu ,tas jau cits stāsts, bet kur gan viņu nešķiež  :confused: , bet vismaz mājas ir katram....kurš vēlas...
https://inhabitat.com/roulottes-colorful-european-style-caravans-are-a-place-to-call-home/

un vēl konteineru mājas ir manam vīram ļõti iemīļots projektu veids. pie mums pat bija raidijums,kur rāda kā no konteineriem mājas veido....baigais fans bija... te, ja ierakta container homes ,var redzēt dažnedažados projektus....man atkal slinkums meklet detalizeti , bet to var katrs pats ja grib(ak es atkal laikam visu pārāk noptni paķēru) Piedodiet  :blushing: :blushing:

https://www.container-housing.co.uk/gallery.html
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 30. oktobris, 14:00:25 no mellene88 »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2018. gada 30. oktobris, 14:01:11 »
Kaut kur jau cilvēkiem jādzīvo

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2018. gada 30. oktobris, 16:47:45 »
 :smile: :smile: :smile:Mellen, tu tiešām pārāk nopietni

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2018. gada 30. oktobris, 20:18:12 »
Mums netālu  pašā ielas malā tāds metāla konteiners stāv -no sākuma nolikts kā pagaidu būve. Tad pamazām apauga -nojumīte un terasīte, tad skurstenītis, tad jau smukāk nokrāsots un nu jau ir kārtīga vasarnīca, tiesa gan,  ar sirsniņmājiņu mežmalā. Pagaidām neviens būvinspektors nav pamanījis

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2018. gada 30. oktobris, 20:21:31 »
Pagaidām neviens būvinspektors nav pamanījis
Bezpamatu būves taču inspektori neaiztiek - ?
Ja nu vienīgi svešā teritorijā.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #11 : 2018. gada 31. oktobris, 02:05:41 »
Kā tādā bleķa kārbā var dzīvot? Tur taču gaisa nav!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #12 : 2018. gada 31. oktobris, 02:42:36 »
ar gaisu gan jau ka problēmu naf, bet vot par kondensātu gan neesmu droša...pieredze karavā man ir :D  :smile:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2018. gada 31. oktobris, 08:05:07 »
Piedodiet, dāmas, bet šitais snobisms ir pretīgs. "Gaisa nav" (domāju, kā reiz gaisa tur netrūkst - velk pa visām šķirbām),  kondensāts, fui, fui.....
Cilvēki dzīvo tādā mājoklī, kādu var atļauties. Un lai Dievs dod jums visu mūžu nodzīvot labiekārtotos dzīvokļos ar visām civilizācijas ērtībām.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2018. gada 31. oktobris, 09:36:31 »
kas tur pretīgs, tīri elementāri fizikāls domu gājiens. Ja konteiners hermētisks - vajadzīga ventilācija. Pie kam metāla kaste, ja nav no iekšpuses siltināta un ventilēta, būs kondensāta veidošanās vieta. Bez labas tvaika izolācijas pelējums klāt.
Protams, esam pateicīgi, ka ir kur dzīvot, bet tas jau netraucē diskutēt par metāla ēku trūkumiem un priekšrocībām.