Autors Tēma: Psiholoģijas mīti  (Lasīts 8075 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: Psiholoģijas mīti
« Atbilde #60 : 2025. gada 28. oktobris, 10:45:50 »
Tēma jau vispār nav ne par puisi, kur nu par viņa lūpām, bet par fenotipiem...  :?:

Protams. Puisis un viņa lūpa ir tikai piemērs, kuru pati minēji.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #61 : 2025. gada 28. oktobris, 11:38:24 »
Minē“ju par to, kādas sarunas sakar⁠radās doma par kādu fenotipu eksistenci vai neeksistenci. Bet, acīmredzot, tā bija mana kļūda, jo raisīja pilnīgi aplamas fantāzijas gan par puiša izskatu, gan nepieņemšanu un izstumšanu utt...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #62 : 2025. gada 28. oktobris, 11:52:43 »
Tuk, ir jau labi :big_hug: Man kā racionālam un pragmatiskam cilvēkam, lai izprastu tēmu ir nepieciešami piemēri kā izskats ietekmē dzīvi. Un Tavam zināmajam puisim tur tiešām maz sakara.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #63 : 2025. gada 28. oktobris, 12:21:06 »
Tuk, ir jau labi :big_hug: Man kā racionālam un pragmatiskam cilvēkam, lai izprastu tēmu ir nepieciešami piemēri kā izskats ietekmē dzīvi. Un Tavam zināmajam puisim tur tiešām maz sakara.

Ir tā, ka garie un izskatīgie čaļi, ja vēl izrāda saprāta pazīmes, karjerā tiek tālāk salīdzinoši ātri. Kaut kā sabiedrība uz izskatu pavelkas un tas ir diezgan loģiski, ka par līderi grib redzēt tādu,, uz kuru patīkami skatīties.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #64 : 2025. gada 28. oktobris, 12:27:11 »
Piem., Ivo Puriņš arī līderē  :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #65 : 2025. gada 28. oktobris, 12:57:18 »
Piem., Ivo Puriņš arī līderē  :mrgr:
Tu es kādā Kunda sektā iestājusies? Kur un ko viņš līderē? Viņš vārsmo specifiskus pašizdomātus apgalvojumus un pašmācības un ir kundveidīga sabiedrības šūniņa, kas uz viņu pavelkas. Līdera tur manā skatījumā nav, ir tiki brīvdomātājs bez pamatota seguma

Atslēdzies tuk

« Atbilde #66 : 2025. gada 28. oktobris, 14:00:23 »

Ir tā, ka garie un izskatīgie čaļi, ja vēl izrāda saprāta pazīmes, karjerā tiek tālāk salīdzinoši ātri. Kaut kā sabiedrība uz izskatu pavelkas un tas ir diezgan loģiski, ka par līderi grib redzēt tādu,, uz kuru patīkami skatīties.
Iespējams, garie slaidie ir arī par sevi pašpārliecinātāki un piesakās konkursos vai izmanto iespējas, kuras īsie un resnie pat neizskata...  :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #67 : 2025. gada 28. oktobris, 14:52:44 »
Bob, bet, re, pavelkas, kaut skats nav diez ko patīkams, ir pat ļoti netīkams

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #68 : 2025. gada 28. oktobris, 16:21:16 »

Iespējams, garie slaidie ir arī par sevi pašpārliecinātāki un piesakās konkursos vai izmanto iespējas, kuras īsie un resnie pat neizskata...  :mrgr:
Man zināmie īsa auguma vīrieši tieši pretēji - ir "lielos" amatos un darbos. Un sievietes viņiem līdzās ir skaistules.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #69 : 2025. gada 28. oktobris, 16:45:18 »
Vispār jau īsauguma vīrieši ir ar lielākām ambīcijām. Garie vairāk ir miera mikas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #70 : 2025. gada 28. oktobris, 17:45:13 »
Protams, ka izskatīgie, gan vīrieši, gan sievietes, apzinās savu izskatīgumu un līdz ar to ir par sevi pārliecinātāki. Saņem vairāk pretējā dzimuma uzmanības, kas tāpat piedod pārliecinātību. Arī darbā labs izskats ir pluss, kur jāstrādā ar cilvēkiem.
Ne tik izskatīgajiem jāpieliek vairāk pūļu, lai izceltos ar citām kvalitātēm.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #71 : 2025. gada 28. oktobris, 20:26:01 »
Man zināmie īsa auguma vīrieši tieši pretēji - ir "lielos" amatos un darbos. Un sievietes viņiem līdzās ir skaistules.

Savu īsumu kompensē ar sievas skaistumu?  :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #72 : 2025. gada 28. oktobris, 20:37:38 »

Savu īsumu kompensē ar sievas skaistumu?  :mrgr:
Bet varbùt skaistàs sievietes prot novèrtèt ìso vìriešu uzńèmìbu, mèrķtiecìbu, ambiciozitàti.. ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #73 : 2025. gada 28. oktobris, 20:55:45 »
Bet varbùt skaistàs sievietes prot novèrtèt ìso vìriešu uzńèmìbu, mèrķtiecìbu, ambiciozitàti.. ;)
... un naudīgumu (kā iepriekš minēto kvalitāšu rezultātu)  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #74 : 2025. gada 28. oktobris, 22:29:48 »
Vait' skaistules pašas pelnīt un karjeru veidot nespējīgas?  :mrgr: