Autors Tēma: ...  (Lasīts 5699 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies klaara

Re: ...
« Atbilde #15 : 2014. gada 23. septembris, 10:19:30 »
Es ar papriecaashos ! Vispirms par Spaarkas kakji !!  :) Tad par to, ka beidzot esmu vesela un arii atradaam vainu, kaapeec es katru meenesi slimoju . Un beidzot pasuutiju maajai jaunus aizskarus !! Mmm..buus smuki !  ;)

Atslēdzies Danija

« Atbilde #16 : 2014. gada 24. septembris, 07:38:54 »
mau veco runčuku, kurš bija paņēmis brīvsoli,kāds bija ieslēdzis pagrabā.9 dienas gan nebija, bet kādas pāris gan.Kad uzgāju šo, aina bija sekojoša-vietējie iedzīvotāji tupēja uz siltumtrases trubas, manējais-zem.Bija pievelts ar putekļiem kā grīdas deķis sabiedriskās telpās.Iespējams, ka šitas paklīenis  arī bija kaut kur iespundējies
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2014. gada 25. septembris, 15:37:04 »
Milziigs prieks par Spārkas kaķi.es te, paspēlēšos, ja??

mans sodienas prieks- beidzot , bija puslīdz pozitīvs dentista apmeklejums, 1x pēc 3,5 gadu eksperimentiem. Visas ceriibas uz to, ka nesagraus manu prieku nakamais apmeklējums ...

Klaara- kas par iemeslu slimošanai???
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #18 : 2014. gada 25. septembris, 18:03:33 »
Olguci, tev gan jautri. Tad sienas, tad gulta, tad pods..

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #19 : 2014. gada 25. septembris, 18:06:48 »
Par Spaarkas kakji toch prieks.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #20 : 2014. gada 25. septembris, 20:39:57 »
Olguci, tev gan jautri. Tad sienas, tad gulta, tad pods..
es pati esmu visu savu problēmu cēlonis. Man parasti gada sākumā ir  sarakstīts fikso ideju plāns, tad es to nolieku un "aizmirstu". Nākošajā gadā izvelku gaismā , izsvītroju, kas tur  piepildijies un sadzejoju jaunu.  Vienmēr izpilde grozās ar 70%. Un tas nozīmē, ka  man tiešām to vajadzēja... Un gads vēl nav beidzies  ;)

Atslēdzies Danija

« Atbilde #21 : 2014. gada 25. septembris, 21:29:52 »
tas jau mums raksturīgi-sākumā pašām radīt problēmu un pēc tam ar to cīnīties :D
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/