Autors Tēma: Vakara psihie bērnam  (Lasīts 16576 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: Vakara psihie bērnam
« Atbilde #60 : 2014. gada 24. novembris, 15:20:43 »
neirologs?
bet labs, kurš var uz mrt vai kādu galvas sonogrāfiju nosūtīt.
manējais bija pēc kritiena uz tādu ierīci kur pārbauda smadzeņu darbību, sastiķē pie galvas vadiņus un vnk jāguļ.

es pārbaudītu un ja būtu viss ok, tad pievērstos audzināšanas metodēm arī
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #61 : 2014. gada 24. novembris, 15:21:38 »
Trix, parasti ir tā, ka es eju veikalā, puiši paliek mašīnā. Veikals nav katru dienu, bet pēc vajadzības, jebkurā gadījumā tur ir +/- 30min starpība laikos tad.

Jā, reālā kopā pavadīšanas laika ir maz, jo atnākot mājās visi grib ēst, līdz ar to ir jāgatavo. Nemaz nedomājiet pieminēt 3 dienu kotletes. trešajā dienā viss tiks sunim.

pēc vakariņām mana enerģija arobežojas ar meditēšanu pie tv, kompja, žurnāla utt. nevis aktīvas darbības tēlojot mašīnas. Spēlēties nemaķu vispār (piedodiet jau maza būdama vairāk ņe'mos ar grāmatām, nevis lellēm un tml figņām. toties Ainu ar brālīti esot varējusi citēt no galvas un 4,5 gados pati lasīju. tiesa, man māte bija mājsaimniece un bērnu dārzu neapmeklēju). Kad mēģinu spēlēties, viņam nepatīk KĀ es to daru, sūta mani nafig. Man sāpīte, ka šitā mani noniecina un eju atpakaļ pie savas meditēšanas. Grāmatas skatamies un lasam tad, kad viņš atnāk un paprasa. Citādāk aptuveni 0 uzmanība un noturēt/pierunāt viņu nevar...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #62 : 2014. gada 24. novembris, 16:03:32 »
Varbūt pamēģiniet uzspēlēt kādu galda spēli tipa Cirks pirmsgulēšanas lasīšanas vietā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #63 : 2014. gada 24. novembris, 16:13:50 »
Mēs tādi nespēlīgi gadījušies - mājās nav nevienas tamlīdžigas spēles un es pat laikam nezinu kā spēlēt  :blushing:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #64 : 2014. gada 24. novembris, 16:16:26 »
Varbūt kādu nomierinošu tēju laiciņu pirms gulētiešanas? Pēc vannošanās arī visu vecumu bērni kļūst rāmi.
Tas tā, psiholoģijā un audzināšanā neiebraucot.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #65 : 2014. gada 24. novembris, 16:30:40 »
Pasaki, ko man darīt, un es pateikšu, kāpēc es to nevaru izdarīt.  :rofl:
Es visu atceros, Ričard...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #66 : 2014. gada 24. novembris, 16:50:16 »
Visu var izdarīt, galvenais procesā nemēģināt nošauties :D

Jā jā - es egoistiski domāju arī par sevi.

Sīkajam vanna ir bieds ar ko pat var draudēt.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #67 : 2014. gada 24. novembris, 17:00:12 »
Man bērnu nav, viedoklis ir ;) Par pārāk maz kopā pavadīto laiku jau te teica.  Varbūt to laiku, kas bērnam ir jāpavada vienam, spēlējoties, kamēr mamma gatavo un tēvs kurina, var pārvērst par laiku, kurā bērns kopā ar mammu gatavo visiem vakariņas vai "palīdz" tēvam kurināt un darīt saimniecības darbus? Nu, lai bērnam arī ir savi "pienākumi" pēc pārnākšanas mājās - paildzinātos kopābūšanas laiks (vismaz, cik atceros no savas bērnības, man tas bija lielākais prieks un pagodinājums - piedalīties "nopietnos darbos"). būtu papildus enerģijas patēriņš. Un vēl mazliet pietrūkst kopējā bildē tēva ieguldījuma (izņemot šoferēšanu, kurināšanu, gulēšanu dīvānā, kamēr bērns pa virsu danco, un sestdienas, kurās nav zināms, ar ko viņš kopā ar bērnu dara). Varbūt, ja Piafa nemāk "pareizi" spēlēties, šo pienākumu varētu uzņemties tēvs :)?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #68 : 2014. gada 24. novembris, 17:36:28 »
Tēvs dara gana daudz, tici man ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #69 : 2014. gada 24. novembris, 19:58:19 »
IMHO lai no dārza sagaidītu augļus, tas ir jākopj. Bez uzmanības un darba izaug tikai nezāles un mežāboli.
Vai kaimiņš pa kluso iesēj kaņepīti...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #70 : 2014. gada 24. novembris, 20:34:12 »
Kas jums tur notiek? Nu kuram bērnam nepatīk vannā? Ja ar to var biedēt - kaut kas ir pilnīgi šreijā!
Haoss rīcībā ar bērnu - tur taisnība iepriekšējiem - izdomā un turi līniju. Nepērc NEKO sīcim kādus 2-3 mēnešus. Būs visu sadīrājis - pats vainīgs.
Sāk izskatīties pēc autista...
Pārbaudi, vai bērnam gadījumā nav reakcija un pārtiku (pārtikas nepanesamība)- ir redzēti tādi gadījumi. Viņš vēl ir mazs, lai izstāstītu, ka neiet gulēt, jo tad dedzina barības vadu. Diskomforts var būt slēpts, bet dot ārā psihotiskas reakcijas.
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #71 : 2014. gada 24. novembris, 21:36:31 »
Camma, nemētā absurdas diagnozes pat nevienu reizi bērnu neredzėjusi.  :fryingpan:

Atslēdzies tuure

« Atbilde #72 : 2014. gada 24. novembris, 21:39:22 »
Sāk izskatīties pēc autista...
Pārbaudi, vai bērnam gadījumā nav reakcija un pārtiku (pārtikas nepanesamība)- ir redzēti tādi gadījumi. Viņš vēl ir mazs, lai izstāstītu, ka neiet gulēt, jo tad dedzina barības vadu. Diskomforts var būt slēpts, bet dot ārā psihotiskas reakcijas.

Nu tik trakas diagnozes jau nu nevajag pat pieminēt.
Piekrītu par pārtiku, var izraisīt tādu reakciju, pamēģini pasekot, ko vakarā ēd, varbūt atradīsi kādu likumsakarību.
Vairāk gan sliecos uz uzmanības trūkumu, mums pieaugušajiem liekas, ka bērnam jau tiek viss, bet reizēm nevajag ne mantas, ne našķus, neko citu, tikai to mūsu uzmanību.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #73 : 2014. gada 24. novembris, 21:45:03 »
ir diagnozes,kuras var noteikt neredzot pacientu...(šeit es nedomaju konkreeti, bet kā atbildi uz izsauksmi)...
man jau liekas,ka es jums driiz ZB ar savu pieredzi, bet ko padariit, ja vinja tagad atšķiriiga...
pierasta prakse,- piezvani pa telefonu..savienojums ar dakeri un ieteikumi pa telefonu... nekāda izbriina...
Te jau ir pietiekami informacijas,lai var veidot kkadu priekšstatu..
Piaf- tikai neapvainojies, ja ir tēma , tad ir spriedumi, diskusijas un secinajumi... bus labi,galvenais,lai kkas noderiigs izlobās  :hug2:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #74 : 2014. gada 25. novembris, 06:27:12 »
Piafa, man ta pofigs - tas ir Tavs bērns.
Pēc aprakstītā ir divi varianti - vai nu Tev un tavam cienītajam  :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan: , vai arī bērnam ir nopietnas problēmas, kuras ātri jārisina.
Diemžēl abos variantos jūs varat kļūt nepatīkami apkārtējiem....
Apvainojies vai nē - man arī pofigs, ne jau man ar Tevi kopā jādzīvo. Bet lai nu ko, te neviens gan negribētu Tevi redzēt kā nomocītu, dzīvot negribošu, salauztu sievieti ar nevaldāmu psihu tīni, kas ik pa brīdim no kādas šaizes jāručī...
Padomi sadoti. Un viens no ātrākajiem variantiem - paskatīties, kas sīcim ar veselību. Dies pas ko nopietnu palaist garām.
Visus sakost!