Piafa...
es neanalizēšu deaļas, gari. Bet, no manas vieetas skatoties- ar bērnu viss ir oky(pagaidām) viņš ir normāls bērns ...kkas tur klibo ar Jums(vecakiem) es tikai izcelšu dažas frāzes..kuras es nekad nepielietotu-
ir mīļākās mantas ņemtas nost. Esmu arī naturāli metusi ārā miskastē (es nekad, nekad ,nekad neatļautos ņemt bernam nost viņa mīļākās mantas un mest misenē!!!!)
Draudēts ar nekā nepirkšanu (kadēļ ar kko jadraud??? vainu nepērc(un tad nav jadraud) vai nedraudi, jo tas pats par sevi neizklausas labi.
ņepoņatka par to, ka kāpēc senči kaut ko var darīt, bet viņš nē (bet tāpec jau ir vecaki, kas gaisina ņepoņatku un izskaidro lietas. Manējais zin, ka viņam ir 6.gadi un viņš nevar dariit to, to un to, jo viņam vēl nav 7, 10, 15 vai ciknutur vajadziigs konkreetai darbiibai)
Atņemtas tika ar varu (jebko var sarunat ar bērnu, nepielietojot varu)
vispar izskatās, ka jums iet cīņa, kurš kuru...
Atriebjoties izmeta čības (te vispar mani ieteikumi izbeidzas, jo sak iet uz riņķi ..bērns skatās ,kopē un macaas no jums)
par daudz varas, cīņas, pierādīšanas utt., kapēc tu saki,ka izmeti, ja patiesiibā neizmeti???....es ieteiktu kļūt patiesiem... ar to sākt..
sīkumos, detaļās, niansees- tikai patiesiibai ir noziime un jēga... puķei sāp, tetim sāp, Lai berns atnak paluudz piedošanu nevis nedabuu muļiku(kuru tapat pec tam dabuu)...
man sakuma gadijās mazliet pietēlot nu, lai vizuali ir redzams, ka man saap... Atstiep luupu,novērs skatu.... berns atnak pats apķeras ap kaklu un ar asarām saka -luudzu, luudzu piedod, es nekad vairs nelekšu...sabučojamies, parunajamies un nekad vairs tas nenotiek.... izzziiii...
p.s es savu pirmo, lielo audzinaju līdziigi, jo arii biju pilniiga dura un interneta nebija

, pateicos TTA, ka bērns izauga arii ar manu pilnii greizo audzināšanu, bet vareja buut savādāk... Vieniigais mans mierinajums- tatad tā tam bija jabuut