Principā nav jau par ko gausties savā laikā ar savām zināšanām un prasmēm pelnīju labi, šobrīd ir jādomā, kā un ko pamainīt specializācijā atbilstoši šābrīža vajadzībām un, lai to paveiktu vajag naudu un laiku, pagaidām limitēts ir gan viens, gan otrs līdz ar to pelnu kā māku, protams, labāk būtu vienā darba vietā, ar adekvātiem ienākumiem pie saprātīga laika plānojuma... šobrīd nesanāk..., laikam vēl nav pienācis īstais brīdis pārmaiņām, jo skriet ar pieri sienā arī nav prāta darbs... Esmu no tiem, kurš uzticas sausiem cipariem un šobrīd nav viegli, bet ir gana, lai kā nebūt nomaksātu visu, ko nepieciešams un tomēr ir iespējas nopelnīt vairāk, vai es varētu iztikt ar mazāku summu... nezinu..., vai spētu baudīt brīvo laiku... būtu jāmācās... vispār saprotu, ka esmu slima, jo cik sevi atceros vienmēr esmu bijusi noslogota 30 dienas mēnesī un vismaz 11 h, līdz ar to, kad sanāk mazāk darbadienu un gandrīz nedēļa brīva, man ir panika, liekas, ka kaut kas nav kārtībā... citi saka, ka nevar atrast darbu es pamanos atrast dažkārt 2 vienlaikus... tikai nemāku atrast ļoti labi apmaksātus vairumā (ir bijis arī, ka pa 3 h darba saņemu 60 Ls pēc nodokļu nomaksas, tas gan ir gadā reizi vai pāris, kad ir tādas haltūriņas) lilākoties vidēja līmeņa....