Autors Tēma: Rīgas dome  (Lasīts 20731 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Rīgas dome
« Atbilde #165 : 2020. gada 31. augusts, 17:01:08 »
tā ir tā deputāte Liepiņa no ex KPV LV?? tad ta nu guru kamā ieklausīties...

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #166 : 2020. gada 31. augusts, 17:03:18 »
Piedośan, es naiva, bet jums tiešăm šķiet, ka nebūs savějo, konsultantu, otkatu?
man liekas tā :

ja ir riski ka šugļi mugļi nāks gaismā, varbūtība ka šugļi mugļi tiks izveikti ir mazāka. no šejienes seko ja nav saskaņas vienvaldības šugļimugļi īpatsvars noteikti būs mazāks.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #167 : 2020. gada 31. augusts, 17:04:03 »
...nu, tā jau ir tā politika...patīk Staķis...man par viņu viss bija skaidrs, kad viņš meloja, ka nezin, kā tiek taisītas intereses....viņam uzprasīja - vai mamma, Dagnija Staķe (TP ministre) viņam nepastāstīja to - kā lietas kārtojas? ...un atbildes nebija...skaidrs, ka viņš būs izkārtne, bet lietas kārtos tur Zuzāns u.c....ja atceramies vēsturi, tad D.Īvānu arī izbīdīja priekšgalā, bet kad "noderīgajam idiotam" beidzās derīguma termiņš, tad aizfīrēja tur tālāk...

Dome, tāpat kā Saeima ir kolektīvs orgāns... viens pats mēris neko nelemj, ja nu vienīgi kādas krāsas kaķus turēt :D

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #168 : 2020. gada 31. augusts, 17:45:58 »
man liekas tā :

ja ir riski ka šugļi mugļi nāks gaismā, varbūtība ka šugļi mugļi tiks izveikti ir mazāka. no šejienes seko ja nav saskaņas vienvaldības šugļimugļi īpatsvars noteikti būs mazāks.
Badīgi ir visi. Un katram ir văjie punkti.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #169 : 2020. gada 31. augusts, 21:41:50 »
Nu, es domāju ka visos finansu nāves grēkos vainotā Saskaņa no opozīcijas beņķiem uzmanīs valdošo koalīciju ar tādu ērgļa skatienu, ka katru skeletu no skapja un katru skabargu no acs dienas gaismā izvilks  :mrgr: 

Atslēdzies reno

« Atbilde #170 : 2020. gada 31. augusts, 23:00:06 »
Man tikai nupat pieleca, ka Staķis tokš dēliņš Staķei -bij. ministrei

Atslēdzies tuk

« Atbilde #171 : 2020. gada 31. augusts, 23:16:29 »
Politiskā dinastija :D

Atslēdzies baaciens

Atb: Rīgas dome
« Atbilde #172 : 2020. gada 02. oktobris, 19:53:36 »
Sveicu rīdziniekus ar jaunu mēru.

Laikam jau tikai no šodienas oficiāli.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #173 : 2020. gada 03. oktobris, 08:30:13 »
Vai nebūtu pareizāk MĒRionete?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #174 : 2020. gada 23. oktobris, 16:17:17 »
Tas, ka Rīgā šosezon būs par 23% lētāka apkure mani reāli uzjautrināja!  :rat:       
Nākošās pašvaldību vēlēšanas paredzētas nākošgad jūnijā...nu, akurāt pēc apkures sezonas!     
Man šķiet, ka sagatavot šādu 23% kritumu nevar dažu dienu vai pat dažu mēnešu laikā...es gandrīz esmu drošs, ka iepriekšējā valdošā koalīcija (Saskaņa + GKR) šo visu bija gatavojusi uz Rīgas vēlēšanām nākošgad jūnijā un tad atkal varētu baltā zirgā iejāt RD, jo reklāmās aurotu, ka lētākā apkure visā Visumā! :mrgr: ...pasākums aizgāja savu sagatavošanu, bet paralēli notika tas, kas notika....un ups! ...sanāca kā sanāca....vēlēšanas jau notikušas un šis izdevīgais zelta žetons (23% lētāka apkure) netiks izmantots priekšvēlēšanu cīņā....reāli smieklīgi! :rofl:

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #175 : 2020. gada 23. oktobris, 17:08:16 »
Nevajag visur meklēt sazvērestības teorijas. Tā vietā paskaties uz pasaules dabasgāzes cenām, kas divu gadu laikā ir samazinājušās par trim reizēm. Bet siltums rodas Latvenergo TEC no dabasgāzes.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #176 : 2020. gada 23. oktobris, 17:16:56 »
Nevajag visur meklēt sazvērestības teorijas. Tā vietā paskaties uz pasaules dabasgāzes cenām, kas divu gadu laikā ir samazinājušās par trim reizēm. Bet siltums rodas Latvenergo TEC no dabasgāzes.
jā, par 3 reizēm? ...iedosi oficiālu norādi?

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #177 : 2020. gada 23. oktobris, 18:27:40 »
Ja gribi aktuālos ciparus, skaties theice.com (tur būs vasaras lētā cena, pēc kuras vadās pumpējot Inčukalnā), tur arī redzēsi 3x.

Ja gribi nacionāli latviskos ciparus un negribi nopūlēties, var skatīties mazliet vecākus datus krāsainos stabiņos: https://infogram.com/dt_2020-q1-1h8n6mdq7vz96xo?live. (te gan tikai 2x, jo ziemā gāze ir dārgāka)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #178 : 2020. gada 23. oktobris, 20:00:19 »
Nu, re, Aģent! ...vajag kontrolēt savus vārdus - starp 2 un 3 reizes ir milzīga starpība...un ja seko Tavam viedoklim, ka cena krītas naftai un gāzei, tad kapēc benzīnam cena nekrītas par 23%? ....tā ir sazvērestība vai navu?

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #179 : 2020. gada 23. oktobris, 20:09:49 »
Par vārdiem atbildu. Jau teicu, ka statistiku var savilkt theice.com, bet nav tāda linka, pašam jāatlasa datumi, birža u.c. parametri. Augusts 2018. līmenis bija ap 25, šogad - zem 8.

Par naftu es neko neteicu. Tur bija iekritieni, bet ne tik lieli. Citi patēriņa apjomi un uzglabāšanas tehnoloģija. Un, ja ņemam vērā, ka šogad pacēla benzīna un dīzeļa akcīzi, tad īstenībā vienalga ir lētāk kā pērn. Tikai akcīze samazina to starpību.